Μιας και σημερα πηρα βαθμους ειπα να ανοιξω ενα Thread για το μεσο ορο που πηρε το καθε μελος σε αυτο το 3μηνο (αν θελετε απαντατε φυσικα
)
Εγω μεσο ορο εβγαλα 17.1
Σκεφτομαι οταν (και αν) γινουν πολλα post να βγαλουμε το μεσο ορο της βαθμολογιας!!! [οπως εγινε παρομοια και στο Thread του Blue (νομιζω) για την ηλικια των μελων του lp]
Τέλη Γενάρη θα πάρω βαθμούς για τετράμηνο,19+ θα έχω λογικά,θα σας πω τότε ακριβώς.
κι εμεις μετα τις γιορτες γιατι ειναι κλειστο
Κατά κάποιον περίεργο τρόπο έβγαλα 19 και 9/15.
εγω ειχα παρει στο 1ο 3μηνο 17 & 10/13, αλλα στο 2ο νομιζω οτι θα παρω κανα 18 και κατι... δεν ειμαι σιγουρος
19,8 apla!sto 2o perimenw perissotero.
ωραίος ο πεκινουα
εγώ μαζί με μια άλλη είμαστε πρώτοι στην τρίτη με 19 κ' 12/13(19 στη φυσικοχημεια, ΟΧΙ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ 20ΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ)
εγω εβγαλα 17 κ 11-_- αμα έχουμε μ*****ς για καθηγητες... Chaos, σε εφαγα για 1/13ο!
Eγώ έπεσα λίγο (μια μονάδα) αλλά τώρα είμαι εντάξει. Θα πω βαθμούς στο δεύτερο.
κατα καποιο περιεργο τροπο εγω δε θα παρω βαθμους φετος
μουχαχαχαχαχα
[quote='Spamvor' pid='75016' dateline='1261522443']
μουχαχαχαχαχα
[quote]
Κατά ποιον περίεργο τρόπο;
[quote='Con' pid='75022' dateline='1261559004']
[quote='Spamvor' pid='75016' dateline='1261522443']
μουχαχαχαχαχα
Quote:Κατά ποιον περίεργο τρόπο;
lolz
Δεν πάει σχολείο...xD
Αντε τον Φλεβαρη και θα ειναι οι προ-τελευταιοι....ΜΑΚΑΡΙ να ειναι καλοι!!!!!
Ντροπη ενα μεσο αξιολογησης να εχει κανταντησει αυτοσκοπος. Οσοι μπορειτε αποφυγετε να μπειτε στο τρυπακι των βαθμων. Να προσπαθειτε να ειστε οσο καλυτεροι γινεται για τον εαυτο σας. Ο καλος βαθμος θα ερθει στη συνεχεια. Και για να μην ακουγομαι σαν "ο κυριος που κανει κυρηγμα" θυμηθειτε τον Naruto. Προσπαθει για τον εαυτο του χωρις να ενδιαφερεται για τα συμβατικα κριτιρια που του βαζουν. Καλο παραδειγματακι ε;