Βρήκα ένα πολύ καλό παιχνίδι που μπορείς να κάνεις μάχες πόκεμον μέσα από το internet! Λέγεται Netbattle και είναι Freeware(τσάμπα δηλαδή).
Η σελίδα για να το κατεβάσετε..
http://www.tvsian.com/netbattle/index.htm
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Διαβάστε ότι γράφει στην εγκατάσταση.. μην πατάτε όλο next..
Θυμηθείτε να βάλετε κωδικό για να ασφαλίσετε το nickname σας..
Αν θέλετε βοήθεια για το πρόγραμμα επικοινωνήστε μαζί μου με PM..
Ναι, το γνωρίζουμε... Αλλά από τότε που άλλαξα υπολογιστή, δεν μπόρεσα -ή μάλλον δεν θυμήθηκα- να το ξανακατεβάσω!
Οσο Netbattle κι αν εχω παιξει μπορω να πω πως δεν το πολυσυμπαθω επειδη ισοπεδωνει ολη τη λογικη των pokemon.Το netbattle ειναι μονο μαχες με εξιδανικευμενα στατιστικα και επιθεσεις.Ξερετε τι δουλεια χρειαζεται για να βγαλεις πχ Snorlax με σωστο Nature και ψηλα IV (που σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι ολα 31)και Curse που ειναι Egg move και ability της προτιμισης σου;Στο netbattle ομως το εχεις ετοιμο οπως και ολα τα υπολοιπα "ιδανικα Pokemon" τα οποια δεν τα εχεις εκπαιδευσει...
BLUE Wrote:Οσο Netbattle κι αν εχω παιξει μπορω να πω πως δεν το πολυσυμπαθω επειδη ισοπεδωνει ολη τη λογικη των pokemon.Το netbattle ειναι μονο μαχες με εξιδανικευμενα στατιστικα και επιθεσεις.Ξερετε τι δουλεια χρειαζεται για να βγαλεις πχ Snorlax με σωστο Nature και ψηλα IV (που σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι ολα 31)και Curse που ειναι Egg move και ability της προτιμισης σου;Στο netbattle ομως το εχεις ετοιμο οπως και ολα τα υπολοιπα "ιδανικα Pokemon" τα οποια δεν τα εχεις εκπαιδευσει...
Πολύ μα ΠΑΡΑ πολύ καλά τοποθετημένη άποψη!
Είναι αλήθεια πως τέτοια Πόκεμον όπως στη Netbattle "δεν υπάρχουν". Το να κερδίζει κάποιος σε αυτή, δεν σημαίνει παρά μόνο ότι η στρατηγική του είναι έξυπνη και δυνατή. Δεν ισχύει το ίδιο και για τα Πόκεμόν του.
Συμφωνώ.. δεν αξίζει και τόσο.. ποιο πολύ για να παίξεις ένα Free trial με κάποιον που βρίσκεται π.χ. σε άλλη χώρα η κάπου αλλού.. Γενικά μούφα είναι.. ήθελα να τα έλεγα αλλά με πίεζε ο χρόνος να πάω Πετρούπολη.. Πετρούπολη-Γλυφάδα είναι κοντινή απόσταση
Η πραγματική αξία φαίνεται στις κασέτες πόκεμον το πόσο έχεις ασχοληθεί και το πόσο είσαι έμπειρος σε αυτά..+ Και το PTCG δείχνει και αυτό την εμπειρία που έχεις..
Pε παιδια που παταω για να κατεβασω το προγραμμα (netbattle)? Μου βγαζει πολλες ιστοσελίδες! Επειγον........
Ποιος ειναι για ενα netbattle?
Kii egw eimai...
P.S. Ash den exeis mpei mesa alla sthn pragmatikotika exeis kanei server
apo to team builder allazeis nick
Μπαινουμε στο Smogon;Ash, ποιο ειναι το nickname σου;
Ρε παιδιά. Ο BLUE έχει πει: Εδώ ΔΕΝ είναι chat! Αν είναι κάποιος μέσα στο Channel, τότε ναι, παίξτε, αλλά παρακαλώ μην κάνετε δημοσιεύσεις των οποίων το μόνο περιεχόμενο είναι "Που είσαι?" "Θα μπω σε 5, τα λέμε εκεί!" "Πωπω... Νίκησα... Πάμε άλλη μια?" κλπ.
Thanks
Για να φαινονται οι νικες, οι ηττες και οι ισοπαλιες στο profile πρεπει να ενεργοποιησω καποια επιλογη? Α, επι την ευκαιρια το νεο μου nickname ειναι Princess Arya. Ισως πρεπει να πουμε τα nickname μας για να μην ψαχνομαστε εκεινη την ωρα που θελουμε να κανουμε μαχη.
Για να φαινονται οι νικες κτλ πρεπει να εχεις απενεργοποιημενη την επιλογη Unrated.To Nickname μου ειναι Blue-Kratos