Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ρε παιδια πριν λίγο έγινα μέλος. Τελοσπάντων, ψες έπαιζα με την φίλη μου pokemon emerald. Σε μια στιγμή καθώς περνούσαμε δίπλα από το σαφάρι , εμφανίστηκε ο celebi!!!!Η κασέτα της όμως δεν είναι Ιαπωνική αλλα την αγόρασε πολύ φθηνά ( μάλλον πρέπει να είναι) σε ποιόν άλλο έχει συμβεί αυτό????
Ωστε ειναι αληθεια λοιπων οι θρυλοι για το route 121.....
ναι!!!! Ταράχτηκα τόσο πολύ.... Δεν το περίμενα αυτό!!!
Αν αυτο που λες αληθευει βρισκομαστε κοντα σε μια σπουδαια ανακαλυψη...Εχεις κανει ποτε ανταλαγη με αυτην την κασετα να δουμε αν ειναι Normal;
Το ίδιο έχει πάθει ένας φίλος.... Hmm
Ναι κάποτε αντάλλαξα ένα mudkip
ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!
*Ο Pokemaster ψαχνει για την Emerald απεγνωσμενα*
γιατί τότε δεν την παίρνεις?
Νομιζω οτι πρεπει να ηρεμησουμε λιγο.Ολοι μας ψαχνουμε εδω και ενα χρονο για το Celebi απο τοτε που ο Whiteyoshi ανεφερε πως του μιλησαν γι αυτο in game.Το αποτελεσμα: ΤΙΠΟΤΑ.Αν συμβαινει πραγματικα θα ειναι υπερβολικα σπανιο η θα γινεται μετα απο καποιο Action που εμεις αγνοουμε(κατι που μου φαινεται λιγο περιεργο).Το ερωτημα ειναι τι εκανε η Girl Power οταν της εμφανιστηκε.Το επιασε; Το νικησε;
έΚΑΝΕ FLED όμως το γράφει στο pokedex αλλά δεν λέει που είναι ..Κρίμα............
Αρα δεν ειχες Matser Ball μαζι σου.Το θεμα ειναι πως ολες οι φημες λενε οτι εμφανιζεται,κανεις ομως δεν το εχει πιασει...
Eχεις καμερα στον υπολογιστη να μας το βγαλεις φωτογραφια στο Pokedex?
Δεν νομιζω να ειναι εκει το θεμα μας.Θελω να ελπιζω πως τα μελη μας δεν ανοιγουν ψευτικες συζητησεις ετσι για πλακα.
Πριν το πιάσω συνέβηκαν πολλά παράξενα πράγματα.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. Είχα τον groundon πρώτη θέση και μόλις είχα βγεί από το δάσος πρν την petalburg. Eκεί μίλησα με κάποιον μπροστά από το preety flower. Αντί να με πολεμήσει μου έδωσε ένα ΤΜ παρόλο που πριν δεν έλεγε τίποτα. Τότε κάτι έγινε σαν κάποιος να χρησιμοποίησε sunny day. ϊσως να ήταν ο groundon. Mετά έκανα fly στην lilycove για να πάω στο route 123 μήπως και βρω celebi. Καθώς πήγαινα τον βρήκα δίπλα στο σαφάρι.Σήμερα συνεχώς αλλάζει ο αριθμός στο lottery corner και κέρδισα 2 φορές!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10