Legendary Pokémon

Full Version: Προβληματα
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
δεν είναι πρόβλημα αλλά απορία, γτ πρέπει να έχουμε όλοι χαμηλό post count?, εμένα πρωσοπικά με χάλασε που από senior member έγινα member, δεν λέω, στο spam corner να μην ισχύει αλλά στο game section γιατί να ισχύει?
παιδιά εγώ είμαι invisible τί πρέπει να κάνω για να γίνω visible;
Θα πρέπει να πας στο Edit Options και να ξεκλικάρεις το "Hide that I am online". Δεν είναι κάτι που γίνεται αυτόματα, άρα εσύ πρέπει να το άλλαξες αρχικά.

Επίσης θα παρακαλούσα να γράφετε όντως προβλήματα όχι για τέτοια θέματα που είναι απλά απορίες.

Ευχαριστώ.
pokeman Wrote:δεν είναι πρόβλημα αλλά απορία, γτ πρέπει να έχουμε όλοι χαμηλό post count?, εμένα πρωσοπικά με χάλασε που από senior member έγινα member, δεν λέω, στο spam corner να μην ισχύει αλλά στο game section γιατί να ισχύει?
Για να γινεις απο senior member,member,πρεπει να χασεις 200+posts,οποτε κατι δεν ειπες σωστα.Επισης,στο game section οντως θα ηταν ωραιο αν ανεβαινε το post count,το ιδιο θα ηταν ωραιο αν γινοταν και στο ''Fan fiction''.Ειναι αδικο για καποιους που γραφουν ενα ολοκληρο κατεβατο επεισοδιο....αδικο και γι'αυτους που θελουν να εκφρασουν την γνωμη τους.
Παιδιά είναι απλά posts. Δεν έχει δώρο αν είστε Senior ή όχι, ούτε είναι τόσο σημαντικό. Ο Arty2 για παράδειγμα έχει ελάχιστα posts αλλά δεν σημαίνει ότι κάτι που θα πει δεν θα ακουστεί (αγνοόντας το fact ότι είναι webmaster προς στιγμή). Δεν είναι το πόσα λες, αλλά η ουσία! Smile
Πρέπει να παρθούν κάποια μετρα για το spam ( όπως warning ) γιατί μερικά members δεν καταλαβαίνουν όπως σε αυτό το thread #s...297&page=2
Εκτος από το ότι κάνει spam μιλάει και greeklish!
Απλά σε τέτοιες φάσεις ΔΕΝ απαντάμε στους spammers γιατί πάει τρενάκι, και γινόμαστε και εμείς spammers. Είτε ειδοποιούμε τους Αdmins, είτε απλά το αγνοούμε αν δεν είναι σημαντικό. Smile
Εδω φαινεται καθαρα οτι το κανει για να ανεβασει το post count του με εναν ευκολο και γελοιο τροπο.Συν αυτου,το post δεν περιεχει ΚΑΝ 7 λεξεις,ενω θα επρεπε να περιεχει πανω απο δεκα.
Εγώ αντιμετώπισα ένα πιστεύω σημαντικό πρόβλημα. Η Ημερομηνία Εγγραφής μου είναι 22-05-2007 και αφού έκανα σωστά το activation του λογαριασμού μου, έμπαινα κανονικά για καμιά 3-4 μέρες.
Μετά όμως, όταν έκανα login δεν φαινόμουν καν ότι ήμουν μέσα!!! Ακόμα και post προσπαθούσα να κάνω αλλά μου έλεγε ότι πρέπει να κάνω login (ενώ εγώ είχα κάνει)!!! Sad

Τελικά το πρόβλημα διωρθώθηκε από μόνο του (έτσι πιστεύω, δεν ξέρω αν το διώρθωσε κάποιος) μετά από 1 χρόνο και έτσι τώρα μπαίνω κανονικά. Big Grin

Μήπως ξέρετε γιατί συνέβει αυτό; Shy

Υ.Γ: Εξαιτίας αυτού του προβλήματος, στην προσπάθεια να μπώ στο Forum δημιούργησα και άλλους λογαριασμούς, αλλά και με αυτόυς αντιμετώπισα προβλήματα. Αν μπορεί κάποιος moderator ή administrator να σβήσει τους παλιούς λογαριασμούς και να αφήσει μόνο τον active λογαριασμό, δηλαδή αυτον που χρησιμοποιώ τώρα. Δυστυχώς τότε δεν μπορούσα να ενημερώσω κάποιον π.χ. με ΡΜ γιατι αφού δεν μπορούσα να κάνω login, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Sad

Ευχαριστώ πολύ Smile
μαλλον εβαζες λαθος κωδικο και δε το επαιρνες χαμπαρι... επισης μπορουσες να στειλεις email σε καποιον απο τους αντμινιστρατορες, δεν χρειαζοταν απαρετητα pm...
Λάθος κωδικό δεν πιστεύω να έβαζα.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι μπορώ να μπαίνω.

Ευχαριστώ
Εγώ βασικά ήθελα να ρωτήσω πως θα κάνω ένα poll, γιατί όσες φορές το έχω προσπαθήσει δεν μου πετυχαίνει.
#s...hp?tid=589

Πρώτα διαβάζουμε τους κανόνες...
DS Pokémon Generation (4 users browsing)
Talk about the latest Pokémon RPG, Diamond/Pearl.

γκουχ γκουχ? :Ρ
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's