Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Just to know, οταν κανεις rate ενα απο τα παιχνιδια στο game section βγαζει αυτο το μηνυμα: "Uw beoordeling is toegevoegd". Και καλα, εγω το καταλαβαινω, για σας το λεω...
Και επισης κατι τρεχει με τα high scores. Π.χ. στο Snake εχει champion τον Lucario με 99 ενω εγω εχω βγαλει 1014. (Δεν το λεω αυτο επειδη ειμαι πρωτος, μην με παρεξηγησετε!)
Α, ουπς, και νόμιζα ότι αυτό δεν το έδειχνε ποτέ (σημαίνει "rated" νομίζω...)
Όσο για αυτό με τα σκόρ που λες το έχω παρατηρήσει και εγώ, είτε πρόκειται για bug του games system είτε είναι όντως φτιαγμένο για να δείχνει τον τελευταίο νικητή...
ρε παιδια ας γινει κτ με τα championships στα games γτ δεν μπαινουν κανονικα
εχει τον ninjomewtwo σαν champ στο breakout αλλα κανονικα ειμαι εγω με κοντα 15kδιαφορα!
επισης στα σεττινγκζ των παιχνιδιων αντι να λεει default λεει defauld
Ρε guys γιατι χαθηκαν καποια ποστς με την αλλαγη server? Πρεπει να χαθηκαν 2-3 δικα μου και νομιζω και καποιο/α αλλο/α.
Ναι όντως, πρέπει να χάθηκαν κάποια posts, λίγα ευτυχώς.
Re pedia patao sing in ke den dixni oti exo mpi!
Δοκίμασε να σβήσεις όλα σου τα cookies, αλλά για να κάνεις ποστ εδώ σημαίνει οτι έχεις μπεί μια χαρα
Yparxei megalo provlima me ta scores sta games. 1on: dixni ton Arty2 akoma champion eno ton exun perasi kata poli polla atoma. Episis, dixni oti i girlpower ine 8 sto top ten me 2160 ke ego pu ekana 6778 dn me dixni!
Ναι ρε παιδιά! Κάποιος να το φτιάξει (Arty2, Eraleas)....
Eγω οταν μπαινω στο site εν μου δειχνει τα θεματα. Moνο LegendaryPokemon και τα Home, Ελληνικα etc
το προβλημα εχει ξανασυζητηθει και αν θυμαμαι το plugin ειναι που φταιει και σα σωστος ανθρωπος ο arty2 πραττει οπως θα επραττε ο καθενας μας.Περιμενει να βγαλει ο κατασκευαστης το bugfix.
Pokemaster Wrote:Eγω οταν μπαινω στο site εν μου δειχνει τα θεματα. Moνο LegendaryPokemon και τα Home, Ελληνικα etc
Basika molis to paratirisa kai frikara, alla eimai se net cafe kai den exw dunatotita na to ftia3w twra, dustuxws tha prepei na upomenoume to problima mexri na gyrisw tin epomeni bdomada.
Ρε παιδιά η σελίδα εδώ και ( νομίζω) 2 μέρες είναι πολύ αργή.Παίζεται τίποτα με τον server?
to kanei kai esena afto??? nomiza oti eftaige to pc mou!! na shmiwsw oti egine double post xwris na to patisw 2 fores‚to 2o post to esvisa. bare this in mind plzz.mh me poun kai spammeri sthn teliki^^
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11