Legendary Pokémon

Full Version: Προβληματα
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lucario Wrote:Υπάρχει και η περίπτωση ο Shane να είναι χάκερ και να μπαίνει απο τα ΙΡ adresses των άλλων.
Δεν είναι ανάγκη να είσαι hacker για να μην έχει στατική IP adress. Απλά είναι περίεργο πως αυτές είναι πανομοιότυπες με άλλα 2 μέλη.
dikio exeis EraleaWink
Περίπτωση hacking δεν υπάρχει... τέτοια πράγματα δεν γίνονται.
Υπάρχουν όντως δύο ενδεχόμενα: ή κάποιος προσπαθεί να σπάσει πλάκα ή οι προαναφερόμενοι χρήστες χρησιμοποιούν το ίδιο interrnet cafe, ελπίζω να ισχύει το δεύτερο γιατί αλλιώς θα πέσει φραγή IP από όλο το server και όχι μόνο τα φορουμ.
Εγω ορκιζομαι οτι δεν εχω καμμια σχεση με αυτο! Για να πω την αληθεια εχω παρατηρησει μια περιεργη συμπεριφορα στα PM μου! δλδ εχουν διαγραφτει μερικα χωρις να ξερω πως εγινε, αλλα και εχουν σταλει χωρις καν να το ξερω. Περιεργο...

Υ.Γ. Εγω δεν μπηκα χτες αργα το βραδυ. Αλλα ειδα το ονομα μου σημερα και ελεγε οτι μπηκα γυρω στις 23,00!
mhpos exeis pei pouthena ton kwdiko sou h mhpws ton mantepse kaneis kai ontos xtes bradu pou mphka gia ligo sto forum ton ash ton eida pou htan mesa!!!
kai htan mexri ths 1:00 mesa!!!
Τι???? Σοβαρα?? Εγω το θεωρησα ως καποιο λαθος απο τo stuff! Μηπως ειδε κανεις τι ενεργειες εκανε?
den eida ti akribos ekane eipa na tou estelna pm giati me paraksenepse alla den to ekana giati theorisa oti mporei na eixes ksexasei ton ypologisth anoixto h oti mporei a mphkes etsi gia ligo opws kai egw !
Eγω να ξερετε οτι ποτε δεν μπαινω μετα τις 23,00! Τωρα ομως πρεπει να αλλαξω το password mou!
Και να μην φεύγεις απο internet cafe πριν κανεις logout απο παντού και πριν διαγράψεις το Ιστορικό και όλα τα cookies...
Tον αλλαξα! Θα λαβω υπόψη μου τις συμβουλές σου Αrty2!
Ξαφνικα τα γραμματα στο φορουμ μικρυναν κατα μια φορα! Τι εγινε?
Δε νομίζω...
Toτε στο PC μου υπαρχει προβλημα!
Εκανα μια επανεκιννηση και τα γραμματα τωρα ειναι φυσιολογια! Μην ανησυχητε! Απλως κολλησε το PC μου!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's