Legendary Pokémon

Full Version: Προβληματα
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Δε νομιζω. Εγω μπορω κανονικα. Απλα εχει αλλαξει ο τροπος που το βαζεις. Πριν εκανες κλικ και εγραφες την προταση που ηθελες, πατουσες ΟΚ και στην εβγαζε σε BOLD. Τωρα κανεις κλικ μια φορα, γραφεις το μηνυμα ή την προταση, ξανακανεις κλικ και αυτο ηταν!
Έχετε κάνει κανένα update τελευταία? Στην αρχική σελίδα δεν εμφανίζεται ο σύνδεσμος της ad. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, απλά θέλω να το αναφέρω...... Ίσως το pc μου δεν το διαβάζει!?!?! (την πέταξα την κοτσανα......)
Ουπς, λάθος μου, fixed.
Χθες είχε γίνει ένα περιστατικό στο site, όταν συνδεόσουνα στο legendarypokemon.net σε παράπεμπε σε άλλα παρόμοια sites και ονόματα και κάπου είχε ότι το domain είναι προς πώληση, κλασική νόμιμη κομπίνα του internet.(το είπατε και στα νέα στο πρωτοσέλιδο).
Εμένα με εκνευρίζουν αυτού του είδους οι κομπίνες για τους εξής λόγους :
1.Δεν μπορείς να πάρεις μια καλύτερη προσφορά από μια εταιρία στην χώρα σου παρά αναγκάζεσαι να βαράς προσφορές σε μια δημοπρασία που μερικές φορές ως αρχική τιμή έχει τα 2500 Ευρώ minimum(για να αποκτήσεις το συγκεκριμένο όνομα).
2.Δεν γνωρίζεις πόσο αξιόπιστη είναι η εταιρία που έχεις συναλλαγή(αν είναι εταιρία και όχι κομπιναδόρος)
3.Είναι σπαστικό μερικές φορές αν γράφεις ένα site στην address bar, να νομίζεις ότι γράφτηκε καλά αλλά να σου ξέφυγαν τα γράμματα. Π.χ. αντί για http://www.google.com να γράψεις http://www.gogel.com (τότε θα καταλήξεις πάλι σε τέτοιου είδους domain)

Εμένα μου έκανε εντύπωση το χθεσινό. Από την στιγμή που το site ήταν σε χρήση η άλλη εταιρία στα καλά καθούμενα (μέσω IP-hijacking) έκανε το site δικότης.
Το http://www.pokemon.gr/ ήθελα να είχα πριν 1 χρόνο αλλά μετά από 2-3 εβδομάδες είχε πλακώσει μια εταιρία παρόμοια με αυτή που πουλάει τώρα το gogel, πριν λίγο καιρό η σελίδα του pokemon.gr είναι κενή. Πάω να ψάξω σε μια εταιρία αν το site είναι διαθέσιμο για κατοχύρωση και λέει ότι είναι κατοχυρωμένο. Πόσος καιρός πρέπει να περάσει για να είναι ένα site διαθέσιμο? (αν φυσικά δεν χρησιμοποιείται).
Δεν ήταν θέμα hijacking, απλά το domain έπεσε σε κατάσταση expired και έπρεπε να κάνω απλά ανανέωση. Κανονικά έπρεπε να είχα ειδοποιηθεί πριν συμβεί αυτό αλλά δυστυχώς αυτό δεν έγινε...
Όσον αφόρα το pokemon.gr παρόλο που η σελίδα του είναι κενή το domain συνεχίζει να είναι σε κανονική κατάσταση και απο ότι είδα λήγει στις 5-7-2007. Όταν ένα domain λήξει, μπαίνει σε κατάσταση registrant-lock για 20 μέρες (όπως το legendarypokemon.net) μέσα στις οποίες ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα ανανέωσης. Μετά το πέρας αυτών των ημερών μπορεί να το κατοχυρώσει όποιος θέλει.
Μάλιστα.. τώρα εξηγούνται όλα Cool
Προσπαθούσα και εγώ να μπω στο site από την Δευτέρα με τον Internet Explorer, και με παρέπεμπτε σε σελίδες με παρόμοια sites όπως είπε και ο Pokemaniac.Προσπάθησα και με το Mozilla Firefox αλλά μου έβγαζε ότι η σελίδα δεν υπάρχει.
Χαίρομαι πάντως που διορθώθηκε γρήγορα το πρόβλημα
Ρε παιδια, εγω γιατι ημουν ο μονος που μπορουσα να μπω αυτες τις 2 μερες?
Ντοντ ασκ μι. Εγώ όπως οι υπόλοιποι δν μπορουσα. Με τι explorer μπαίνεις?
Με Opera αλλα δεν νομιζω να εχει καμια σχεση αυτο...
Δεν έχει σχέση ο browser, αλλά ο provider, απλά δεν είχαν ανανεωθεί τα DNS entries.
Υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι με το καλενταρ. Δείχνει όλα τα γενέθλια μια μέρα πίσω.
Σε εμένα δουλεύει κανονικά. Και για τα της προηγούμενης χρονιάς και για τα φετινά.
Δεν ξέρω, μήπως έχει σχέση η ώρα που έχεις ορίσει στο προφίλ σου; Ή μήπως το έφτιαξε ο Arty2 μέχρι να απαντήσω; Toungue
Απλα, η ωρα στο φορουμ δεν εχει αλλαξει. Παει ακομα με την καλοκαιρινη ωρα. Ετσι αν δει κανεις τα γενεθλια στις 11.00 (εχει αλλαξει η μερα στο forum) θα δει της επομενης μερας. Λογικα δεν καταλαβατε τι ειπα... Ουτε εγω.
Χμ, υπέθετα ότι η κεντρική ώρα είχα αλλάξει μόνη της... θα το διορθώσω.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's