Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Κάθε browser έχει ρύθμιση και αντίστοιχα συντομεύσεις για το πώς(με τι μεγέθους γράμματα κτλ) να εμφανίζει κάθε σελίδα. Πχ στον Opera αν πατήσεις το + στο πληκτρολόγιο τα μεγαλώνει κατά μία φορά. Προφανώς κάτι τέτοιο θα έκανες...
Nαι, εχεις δικιο! Το δικο μου πληκτρολογιο ειναι Logitech!
Ctrl++ zoom in
Ctrl+ - zoom out
Λοιπον αν θυμαμαι καλα οταν ανοιξα το Thread σας ειπα να γραφετε ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Το οτι εχεις πληκτρολογιο Logitech Ash και το πως κανει Zoom δεν ειναι προβλημα.Θα μπορουσες να το γραψεις αλλου.Σας παρακαλω μην γεμιζετε το Thread με συζητησεις.
Εμμμ BLUE -_-'
τώρα το εγραψες αυτό... δεν υπήρχε απο την δημιουργία του threαd... γιαυτό πες την αλήθεια.
Τοτε καλυτερα να δεις την πρωτη σελιδα για να θυμηθεις.Το οτι λεει οτι εγινε Edited ειναι επειδη διορθωσα ενα αι και το εκανα ε.
Καλά ότι πεις αλλα εγώ δε θυμάμαι να το έγραφε....
Εχω δωσει σε καποιον απο σας την αφορμη να με αμφισβητησει εστω και μια φορα;Το Thread ηταν ετσι απο την αρχη ειτε με πιστευει ο Birch ειτε οχι.Εκτος απο αυτο, για οσους δεν το θυμουνται , τους το υπενθυμιζω τωρα.Η συζητηση τελειωνει εδω.
Nomiso oti kati exoun pathei ta forum statistics. Lene oti exo kanei 7 posts eno exo kanei mono 3. Arty2, koutaxte ta otan exeis xrono.
Ποιος μου έσβησε το ποστ μου στο NEW 4-Word story game??? Και γτ το κάνατε αυτο???
Έχει σβηστεί από το μεσημέρι. Κάτι έλεγες για status.
Μήπως το έσβησες εσύ κατά λάθος?
Οχι, δεν το έσβησα εγώ! Μάλλον καποιος απο το SΤUFF!
Βασικά δεν με πείραξε που το έσβησαν, αλλα τουλάχιστον θα μπορούσαν να μου στείλουν το λόγο μέσω PM!!!
Εγω το εσβησα και σου εστειλα και Pm απο το μεσημερι.Αυτο που εγραφες δεν βοηθουσε καθολου στη συνεχεια της ιστοριας και ηταν και λιγο λαθος απο αποψη αγγλικων.
Μα για να καταλάβω, κάποιος προσπάθησε να hackάρει το forum? Είναι αλήθεια ή κατάλαβα λάθος???
ναι... ήταν ιός που γράφτηκε αυτόματα και προσπάθησε, αλλά απέτυχε
Γιατί στα μηνύματά μου δεν μπορώ να κάνω BOLD ή να γράψω μια λέξη με μπλε π.χ. κ.τ.λ? Ο Arty2 έχει διαγράψει αυτή την επιλογή? Ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11