Όμως δεν ερχόταν... δεν είχε φανεί πουθενά. Σκοτείνιαζε και έπρεπε να κοιμηθώ καπου. Ίσως πήγαινα στο γυμναστήριο μιας και ο γυμναστής ήταν φίλος του πατέρα μου. ίσως και όχι. Ίσως να πήγαινα στο κέντρο Pokemon. Ίσως και όχι. Ίσως να μην κοιμόμουν. Ίσως και όχι.
Είχε σκοτεινιάσει και ακόμα περπατούσα. Τελικά θα πήγαινα στο κέντρο Pokemon της RustBoro. Δεν ήταν κοντά και έκανε κρύο. Θα μπορούσα να-...
-Έι! Προσεχε που περπατάς! έκανε ένα παιδί συνομήλικο μου μάλλον.
Είχα πέσει πάνω του, και ρίξει τα χαρτιά που κρατούσε.
-Τι περπατάς κοιμισμένος μες τη νύχτα? Υπάρχουν άνθρωποι ξέρεις!
-Συγγνώμη... Προς τα που πας, αν επιτρέπεται?
-Δουλεύω για τον Devon. Πηγαίνω εκεί τώρα.
-Ωραία. Να έρθω μαζί σου?
-Φυσικά! Αρκεί να μην- ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Muhahahahhahaha! Ελπίζω να σας κρατώ σε αγωνία!
Σιγουρα! Περιμενα καιρο τη συνεχεια. Τωρα ηρθε. Συνεχισε να γραφεις αλλα ποσταρε μεγαλυτερα κομματια καθε φορα. Ειναι πολυ μικρα. Keep goin'!
Ένα μεγάλο μπλε φορτηγό κατευθυνόταν προς τα πάνω μας!
-Γρήγορα τρέξε! Εμένα θέλουν! Κρατάω τα σχέδια μιας καινούργιας PokeBall!
-Πάμε πίσω απο το δέντρο! Εκεί δε μπορεί να μας πιάσει με το αυτοκίνητο!
Πήγαμε γρήγορα και κρυφτήκαμε απο πίσω.
-Trapinch, φύγε!
-Traaaaaaaapinch! φώναξε το pokemon.
-Δε θα μου ξεφύγετε παλιόπαιδα! είπε ο οδηγός του φορτηγού και σταμάτησε. Μας χαμογέλασε ειρωνικά και έβγαλε απο το γιλέκο του μία Pokeball.
-Μπορεί να ξεφύγατε απο εμένα, αλλα απο το Mightyenna δε γλειτώνετε! Φύγε, Mightyenna!
-Ζzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. το pokemon κοιμόταν του καλού καιρού.
-Τι?????? Mightyenna σηκω!
-Mighhhhhhhh, ανταποκρίθηκε το Pokemon, ξυστηκε λίγο, και μετά γύρισε απο την άλλη πλευρά.
-Χα χα! Trapinch φλογοβόλο!
-Traaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Ο αντίπαλος μας έπεσε ξερός. Αλλα το Pokemon του, δε τα πήγαινε καλύτερα.
-Mighty? έκανε απορισμένο. Μόλις είδε το καμένο του τρίχωμα και μύρησε τη καυτή σάρκα του σηκώθηκε όρθιο, μπήκε στην Pokeball που παράτησε ο αφέντης του, και άρχισε να κυλά προς το δάσος.
-Καταπληκτικο! φώναξε ο καινούργιος φίλος μου.
-Και που να δεις ακόμα! είπα κοιτάζοντας την αργοπορημένη αλλα εντυπωσιακή λάμψη που προερχόταν απο το Trapinch μου.
-Vibraaava!
Congratulation! Your Trapinch evolved in a Vibrava! Just Kidding! Ιδού το κομμάτι που ήθελες Ninja! Το έγραψα αποκλειστηκά για σένα!
Πολυ καλα pr. Birch! Keep up the good work!
Βασικά αυτό το κομμάτι άλλαξε την τροπή της ιστορίας. Αλλιώς το είχα σχεδιασμένο να γίνει αλλα αποφάσισα να σταματήσω γιατί δεν γινόταν να συνεχιζόταν η Ιστορία με τέτοια πλοκή.
Sorry, αλλα μολις το παρατηρησα. Το Trapinch δεν μπορει να μαθει Φλογοβολο, ειτε αυτο ειναι Ember ειτε Flamethrower
. Αλλα δεν μας πειραζει πολυ αυτο.
φυσικά... αλλα έπρεπε να βάλω μια fire επίθεση. δεν γινόταν αλλιώς!
Καλα 'νταξει. Ειπα οτι δεν μας πολυπειραζει αυτο. Αλλωστε, λεει Pokemon δρακος χωρις επιθεση φωτιας??? Δεν λεει!
-Πως? Τι έγινε? Εξελίκτηκε? Καταπληκτικο! είπε το αγόρι. Πως σε λένε? είπε γυρίζοντας το βλέμα του προς εμένα.
-Με λένε Chris. Είμαι ο εγγονός του Drake.
-Του γνωστού Drake? Ουάου! Εμένα Foster! Και έχεις ένα Pokemon δράκο! Ακολουθείς τα βήματα του παππού σου, ε?
-Ναι... αν και δεν θέλω να φτάσω μέχρι το πρωτάθλημα... προτιμώ να είμαι ένας απλός εκπαιδευτής. Vibrava, επέστρεψε! Το Pokemon μπήκε μες την Pokeball. Είπες ότι πας στον Devon?
-Ναι... ενδιαφέρομαι για την τεχνολογία του. Τον παρακαλούσα μήνες να με προσλάβει. Στο τέλος μου έβαλε μια αποστολή. Ένας επιστήμονας απο την Shinou έστειλε αυτά τα σχέδια. Τα πήρα το πρωί απο την SlatePort. Δε πρέπει να μου τα πάρουν! Ειναι κάτι σαν αναβαθμισμένη έκδοση της Master Ball. Δεν ξέρω άν την έχεις ακουστά.
-Master Ball? Όχι... πρώτη φορά το ακούω... τέλος πάντων νυχτωσε. Προτείνω να κοιμηθούμε εδώ. Έχεις υπνόσακο?
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?!?!? Αναβαθμισμενη Master Ball?!? Θα πιανει Pokemon με επιτυχια 105%?!? WOW! Την θελω!
Βασικά για να σου αποκαλύψω κάτι θα πιάνει 5 pokemon μαζί
5 Pokemon μαζι?!? Μα πως?!?!
Ελπιζω τουλαχιστον να εχει το μεγεθος μπαλας του μπασκετ γιατι αλλιως τα Ποκεμον θα σκοτωθουνε γιατι δεν θα χωρανε
!!!