Legendary Pokémon

Full Version: Super Tournament
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Ένα τουρνουά με το πρόγραμμα Pokemon Online. Σε αυτό το τουρνουά μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι παίκτες!
Απο θριλικά επιτρέπεται να πάρει το καθένα από τα παρακάτω μόνο ένας παίκτης: Zardos,Moltres,Articuno,Suicune,Raicu,Entei,Regirock,Regice,Registeel,Latios,
Latias,Uxei,Azelf,Mesprit,Heatran,Cresalia,Cobalion,Terrakion,Virizion,Tornadus
και Lunderus.Όποιος θέλει θρυλικό απαντά στο θέμα και όποιος προλάβει πρώτος θα το πέρνει.
Από κανονικά pokemon απαγορεύονται: Dragonair,Tyranitar,Blissey,Miltang,Crobat,Salamence,Garchomp Hydrechen και Volacorola.
Θα περιέχει φάσεις ανάλογα με τους διαγωνισμούς.
Ευχαριστώ όποιον πάρει μέρος στο τουρνουά!
Έναρξη τουρνουά: Κυριακή 11 Σεπτεμβριου
(03-09-2011 05:55 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]Volacorola.

Μήπως εννοείς Toyota Corola? xD

Θα παιρνα μερος αλλα τοτε γυρναω απ'τις διακοπες οποτε ειναι πρακτικα αδυνατο. Καλη τυχη στους αλλους! Επισης , μιας κι επιτρεπεται το Tornadus και το Landorus το Thandorus?
ναι όντως το ξέχασα! Επιτρέπετε και ΤΟ Thunderus
(03-09-2011 05:55 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]Από κανονικά pokemon απαγορεύονται: Dragonair,Tyranitar,Blissey,Miltang,Crobat,Salamence,Garchomp Hydrechen και Volacorola.

Γιατί απαγορεύονται όλα αυτά; Το Garchomp το καταλαβαίνω, αλλα τα υπόλοιπα αντιμετοπίζονται αρκετά απλά. Μάλλον θα δηλωσω συμμετοχη, αλλά πρέπει να ξέρω για το Volcarona, μιας και έχω ένα στην ομάδα ^.^

Υ.Γ. Hydrechen=Hydreigon και Volacorola=Volcarona? Toungue
θα παρω και εγω μερος αν ειναι.Το zapdos το θελω..........

Edit: Μισο λεπτο , τι?Γιατι δεν επιτρεπεται το Crobat???
i am in..........
Λοιπον εγω στην αρχη μονο το Garchomp ειχα απαγορευσει απο τα dragon αλλα με πιεσεις του αδερφου μου ( που εχει ολα τα dragon+Tyranitar) μου ειπε οτι πρεπει να τα απαγορευσω! Το Volcarola αν το πιασεις στην B/W αν υπολογίσεις οτι ειναι bug fire και οτι γινεται απο larvesta στα 59 lvl θα καταλαβεις γιατι απαγορευεται! Το Crobat απαγορευεται διοτι εχει τελειο speed! Τωρα σε λιγο θα δημοσιευσω τους πρωτους αγωνες που εγιναν σε κληρωση με χαρτακια!
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΓΥΡΟΙ (ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ)

Staraptor-George'T κυριακη 16.00
Kingnothing-Vezok78 κυριακη 20.30

θα ευχαριστησω θερμα καποιον αλλο που θα παρει μερος
(04-09-2011 11:06 AM)GeorgeT Wrote: [ -> ]Λοιπον εγω στην αρχη μονο το Garchomp ειχα απαγορευσει απο τα dragon αλλα με πιεσεις του αδερφου μου ( που εχει ολα τα dragon+Tyranitar) μου ειπε οτι πρεπει να τα απαγορευσω! Το Volcarola αν το πιασεις στην B/W αν υπολογίσεις οτι ειναι bug fire και οτι γινεται απο larvesta στα 59 lvl θα καταλαβεις γιατι απαγορευεται! Το Crobat απαγορευεται διοτι εχει τελειο speed! Τωρα σε λιγο θα δημοσιευσω τους πρωτους αγωνες που εγιναν σε κληρωση με χαρτακια!

Mα μου καταστρεφει το τελειο lead που εφτιαξα μολις χθες!!!Confused

αλλα δν πειραζει οκ.........θα παιξω με την παλια μου.Που σιμενει ομως πως θα χρειαστω σιγουρα το zapdos.
να σου πω,σημερα κυριακη?
btw να ρωτισω.........θα εχει κανενα βραβειο η οτιδηποτε αυτο το trour?

Staraptor ναι σημερα κυριακη ειναι.
παιρνω το κομπαλιον χεχε
Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα bans είναι κάπως περίεργα. Δεν μπορώ να πω πως έχω καμία τρομερή εμπειρία στο competitive battling, αλλά όπως είπε και ο Vezok, πολλά αντιμετωπίζονται εύκολα (Blissey, Volcarona) ενώ για άλλα δεν υπάρχει λόγος (πχ το Crobat που λες έχει τέλειο speed, το Accelgor το περνάει με 145 base). Για τους δράκους πάλι πιστεύω ότι θα μπορούσες να αφήσεις μερικού. Πάντως από θρυλικά πιστεύω να είναι όλα ban εκτός από αυτά που ανέφερες, μη δούμε κάνα Arceus ή Deoxys. Επίσης, δεν θα πρεπε να βγει και το Wobbuffet;

(04-09-2011 11:06 AM)GeorgeT Wrote: [ -> ]Το Volcarola αν το πιασεις στην B/W αν υπολογίσεις οτι ειναι bug fire και οτι γινεται απο larvesta στα 59 lvl θα καταλάβεις.

Αυτό δεν το κατάλαβα. Δηλαδή εννοείς ότι είναι δύσκολο να το κάνεις train; Γιατί δεν μπορώ να πω πως το Volcarona είναι και ανίκητο ή έστω πολύ imba. Βασικά, δεν βλέπω τον λόγο.


Τεσπα, δικό σου τουρνουά είναι, ότι θες κάνεις. Απλώς δεν μου φαίνονται λογικά κάποια από τα bans σου. Κι αν υπάρχει κάποιος λόγος που μου διαφεύγει, εξηγήστε μου plz.
se 10 λεπτα αρχιζω..............................
καλη τυχη george t
σε ποιον σερβερ?
γιατι ο γιοργος δεν ειναι μεσα στο πο?
(04-09-2011 02:32 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα bans είναι κάπως περίεργα. Δεν μπορώ να πω πως έχω καμία τρομερή εμπειρία στο competitive battling, αλλά όπως είπε και ο Vezok, πολλά αντιμετωπίζονται εύκολα (Blissey, Volcarona) ενώ για άλλα δεν υπάρχει λόγος (πχ το Crobat που λες έχει τέλειο speed, το Accelgor το περνάει με 145 base). Για τους δράκους πάλι πιστεύω ότι θα μπορούσες να αφήσεις μερικού. Πάντως από θρυλικά πιστεύω να είναι όλα ban εκτός από αυτά που ανέφερες, μη δούμε κάνα Arceus ή Deoxys. Επίσης, δεν θα πρεπε να βγει και το Wobbuffet;

(04-09-2011 11:06 AM)GeorgeT Wrote: [ -> ]Το Volcarola αν το πιασεις στην B/W αν υπολογίσεις οτι ειναι bug fire και οτι γινεται απο larvesta στα 59 lvl θα καταλάβεις.

Αυτό δεν το κατάλαβα. Δηλαδή εννοείς ότι είναι δύσκολο να το κάνεις train; Γιατί δεν μπορώ να πω πως το Volcarona είναι και ανίκητο ή έστω πολύ imba. Βασικά, δεν βλέπω τον λόγο.


Τεσπα, δικό σου τουρνουά είναι, ότι θες κάνεις. Απλώς δεν μου φαίνονται λογικά κάποια από τα bans σου. Κι αν υπάρχει κάποιος λόγος που μου διαφεύγει, εξηγήστε μου plz.
Συμφονω και εγω με τον Devided by zero.

Τωρα για το deoxys τι θα γινει?
http://www.smogon.com/bw/pokemon/deoxys-s
http://www.smogon.com/bw/pokemon/deoxys-d

oπως βλεπετε το Speed form ειναι Over used kai to Defence form einai Under used.(πιο χαμηλα απο overused δλδ......)

Το regigigas που ειναι ακομα χειροτερα απο αυτα τα 2 , never used?
http://www.smogon.com/bw/pokemon/regigigas

Το kyurem ειναι border line dld πιο πανο απο over used αλλα πιο κατο απο uber.

Tωρα κανονικα δεν θα επρεπε να απαγορευεται το blaziken που ειναι uber?Και ελπιζω να μην επιτρεπονται unreleased pkmn........(px Genesect meloeta keldeo etc)ουτε unreleased Dream world pkmn..........(πχ serperior me Contrary)
Μιά στιγμη, στον αρχικό post λέει Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, σήμερα είναι 4 Toungue Τα Dragonair και Miltank που κολλάνε? Confused . Επίσης για αυτό με το Volcarona, δεν παίζουμε μέσω wi-fi των παιχνιδιών, αλλά μέσω PO, οπότε δεν χρειάζεται να το κάνουμε lvl up. Τέλος παντων ένα Steath rock να βάλεις και το Volcarona είναι ερείπιο. Το Salamence είναι "λίγο" πιο δύσκολο, αλλά το DW Dragonite είναι χειρότερο. Τα Tyrannitar, Blissey, Hydreigon, Miltank όλα θέλουν μία καλή physical fighting type move. Τα 3 τελευταία μπορεί να θέλουν και 2. Τώρα το Crobat δεν είναι και ότι πιο δύσκολο να νικηθεί...εκτός αν ενοείς την DW abillty, οπού κάνεις απλά αυτήν ban. Απλά είπα την γνώμη μου Smile

Υ.Γ. Μπορούμε να αλλάξουμε τις ώρες/ημερομηνίες? Το βράδυ της τελευταίας μέρας πριν την αρχή του σχολείου δεν είναι και ότι πιο βολικό ^.^

EDIT: Όπως είπε ο kinknothing, το SB Blaziken και τα unreleased θέλουν σίγουρο ban.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's