Legendary Pokémon

Full Version: βρες ποιό pokemon είναι!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Lugia perhaps ?
λογικα ειναι Lugia διοτι ειπε οτι ειναι 2ης γενιας και ειναι το μοναδικο που εχει τοση σχεση με νερο. παντως αν ειναι σωστο που σιγουρα ειναι λεει ο Argente
Ενταξει, ειναιπολυ πιθανο να ειμαι σωστος, αλλα θα περιμενω να με επιβεβαιωσει ο Grovyle.Aν βεβαια αργησει να το κανει, τοτε απλα θα συνεχισω. No offense meant! Toungue
Δε συνεχίζεις καλύτερα; Toungue
Okay για να δουμε..

Σε αυτο το ποκεμον αρεσει να καταπινει ignis fatuus (will-o-wisp).
?????????????????? δεν βγαζει καθολου νοημα
Ενταξει μια βοηθεια : Ειναι 3ης γενιας
Α ναι το είδα πρόσφατα στο Pokedex, είναι το Dusclops:

"It seeks drifting will-o-wisps and sucks them into its empty body. What happens inside is a mystery."
αρα λες vezok Smile
Έχει το πιο απίστευτο level-up movepool, συγκλονιστικά στατιστικά, είναι κόκκινο, είναι Άγιος, είναι ένα από τα Πόκεμον της εβδομάδας του Serebii και τον/την/το έχω ειρωνευτεί τρεις φορές μέχρι τώρα. Καλή τύχη :D
hitmonli η τελος παντων δεν ξερω πως γραφετε αυτο δν ειναι?
(25-12-2011 01:38 PM)Vezok78 Wrote: [ -> ]είναι κόκκινο
Επίσης είπα ότι το ειρωνεύτηκα 3 φορές. Άρα για τρεις προτάσεις το περιεχόμενο τους δεν ισχύει. Αν και κάποιος άλλος δεν το βρει θα πω και γενιά.
delibird είναι και καλά ο άγιος Βασίλης,τα stats του είναι σάπια και από movepool με lvl up μόνο present.από τα καλύτερα που έχω δει Vezok.Μπράβο.Είναι και επίκαιρο
Σωστά! Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να βάλω κάτι χριστουγεννιάτικο μέρα που 'ναι Toungue
Αυτό το πόκεμον πετάει χωρίς να κουνάει τα φτερά του.Είναι από τα πιο μυστήρια πόκεμον και μοναδικό συνδυασμό τύπων.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Reference URL's