λογικα ειναι Lugia διοτι ειπε οτι ειναι 2ης γενιας και ειναι το μοναδικο που εχει τοση σχεση με νερο. παντως αν ειναι σωστο που σιγουρα ειναι λεει ο Argente
Ενταξει, ειναιπολυ πιθανο να ειμαι σωστος, αλλα θα περιμενω να με επιβεβαιωσει ο Grovyle.Aν βεβαια αργησει να το κανει, τοτε απλα θα συνεχισω. No offense meant!
Δε συνεχίζεις καλύτερα;
Okay για να δουμε..
Σε αυτο το ποκεμον αρεσει να καταπινει ignis fatuus (will-o-wisp).
?????????????????? δεν βγαζει καθολου νοημα
Ενταξει μια βοηθεια : Ειναι 3ης γενιας
Α ναι το είδα πρόσφατα στο Pokedex, είναι το Dusclops:
"It seeks drifting will-o-wisps and sucks them into its empty body. What happens inside is a mystery."
αρα λες vezok
Έχει το πιο απίστευτο level-up movepool, συγκλονιστικά στατιστικά, είναι κόκκινο, είναι Άγιος, είναι ένα από τα Πόκεμον της εβδομάδας του Serebii και τον/την/το έχω ειρωνευτεί τρεις φορές μέχρι τώρα. Καλή τύχη :D
hitmonli η τελος παντων δεν ξερω πως γραφετε αυτο δν ειναι?
(25-12-2011 01:38 PM)Vezok78 Wrote: [ -> ]είναι κόκκινο
Επίσης είπα ότι το ειρωνεύτηκα 3 φορές. Άρα για τρεις προτάσεις το περιεχόμενο τους δεν ισχύει. Αν και κάποιος άλλος δεν το βρει θα πω και γενιά.
delibird είναι και καλά ο άγιος Βασίλης,τα stats του είναι σάπια και από movepool με lvl up μόνο present.από τα καλύτερα που έχω δει Vezok.Μπράβο.Είναι και επίκαιρο
Σωστά! Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να βάλω κάτι χριστουγεννιάτικο μέρα που 'ναι
Αυτό το πόκεμον πετάει χωρίς να κουνάει τα φτερά του.Είναι από τα πιο μυστήρια πόκεμον και μοναδικό συνδυασμό τύπων.