Legendary Pokémon

Full Version: βρες ποιό pokemon είναι!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Ξανα απ την αρχη.Τeraplant Σειρα σου.Πες εσυ ενα.
(17-10-2011 05:53 PM)Terraplant Wrote: [ -> ]Ho-oh στον Πεκε.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το Eevee έσκασε μύτη αρκετά πριν το Ho-oh. Σε ένα επεισόδιο με έναν χαζό που είχε τρεις αδερφού που είχαν εξελίξει τα Eevee τους σε Flareon, Jolteon, Vaporeon και αυτός είχε μείνει με την αρχική μορφή.

Εκτός αν ο Pekinoua εννοεί κάτι άλλο με το παλίνδρομο.

Και ας το κρατήσουμε λίγο συμμαζεμένο, μην πετάμε κάτι και υποθέτουμε ότι είναι σωστό, να περιμένουμε να επιβεβαιώσει ο άλλος πριν βάλουμε δικό μας γρίφο.
Ηο-οh στο πρώτο επεισόδιο. Αν και δεν είχε εμφανιστεί ως Ho-oh. So, η σειρά σου Terra.
^
Όντως, το ξέχασα εντελώς. Νόμιζα πρωτοβγήκε σε κάνα opening του Johto.
Βασικα,πεκινουα,το Ho-oH,ειχε βγει στο πρωτο επεισοδιο,αλλα σε μια καραshiny μορφη.(Δηλαδη ολοχρυσο)
ειναι ενας μικρος γκρι μπρατσαρας!

M------p!
@andrreaskal13: Ναι και δεν ξέρω και αν σκόπευαν να το κάνουν Ho-oh τότε. Toungue

@GeorgeT: Machop.

Λοιπόν.. Αυτό το Pokemon μαζί με το Wailord είναι γνωστά για την σχέση τους στο Breeding Toungue Hot_____on Wailord.
Hydregonnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Image: ani1.gif]
(17-10-2011 08:43 PM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]Βασικα,πεκινουα,το Ho-oH,ειχε βγει στο πρωτο επεισοδιο,αλλα σε μια καραshiny μορφη.(Δηλαδη ολοχρυσο)
skitty
Το πρώτο pokemon που μπορούσε να μάθει Megahorn(όταν λέω πρώτο εννοώ χρονικά και όχι στο dex)
Δεν βοηθάω άλλο
^
Heracross; Θυμάμαι έναν που παραπονιόταν ότι έδωσαν πρώτο στο Heracross μια πολύ δυνατή bug επίθεση να δέρνει τα psychic αλλά δεν βοηθούσε καθόλου γιατί ήταν και fighting (o μπάμπουρας, όχι η κίνηση).
it is likes grass but it is rock

s--------------------------o!

ποιο ειναι?
Sudowooodo Big GrinWink yay!
Επειδει δν βλεπω και πολη οργανωση ας πω και εγω ενα..........

Δεν δισταζει να ρισκαρει την ζωη του για να προστατεψει τον εκπεδευτη του

G________
Gardevoir. Ενα απο τα αγαπημενα μου.
ελεος! στην δευτερη στα 50 και στη τριτη στα 65

D--------o
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Reference URL's