Ωραία τότε ας βάλω.
Το πρώτο Pokemon τρίτης γενιάς που είδαμε. Εύκολο
BLAZIKEN
ειναι το πρωτο κουταβακι μου εμφανιστηκε στα Pokemon
L---------------p
Ποιος σου είπε ότι ήταν το Blaziken το πρώτο;
επειδη το εδειξε σε ενα επεισοδιο Jhoto που πολεμισε με το Charizard,το εκανε μαυρο στο ξυλο (fail)
και ολοι νομιζαμε οτι ειναι θρυλικο
Αυτό δεν το καθιστά πρώτο. Επίσης, για να βοηθήσω είναι τρία και όχι ένα, και έτσι όποιο πείτε πιάνεται σωστό.(βασικά τώρα συνειδητοποίησα ότι ήταν τρία
)
(22-10-2011 10:00 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Αυτό δεν το καθιστά πρώτο. Επίσης, για να βοηθήσω είναι τρία και όχι ένα, και έτσι όποιο πείτε πιάνεται σωστό.(βασικά τώρα συνειδητοποίησα ότι ήταν τρία )
Rayquaza?
(22-10-2011 09:48 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Το πρώτο Pokemon τρίτης γενιάς που είδαμε. Εύκολο
Μου τη σπάει που ενώ τις τελευταίες βδομάδες βλέπω το Master Quest, δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Θυμάμαι τη φάση με το Blaziken (κυρίως γιατί δεν μ' άρεσε καθόλου πως έβαλαν την φωνή του) αλλά λογικά δεν είναι αυτό. Μήπως τα Lati@s;
Edit: Kecleon! Αυτά έσκασαν μύτη στη δεύτερη Season νομίζω, σε ένα επ με αερόπλοιο. Δεν ήξερα ότι είναι από την 3η γενιά. Ή κι αυτό λάθος;
Το Edit είναι σωστό
Μαζί με Wailmer και Azurill από ότι ξέρω, αλλά το Keckleon πρέπει να ήταν και πρώτο στο Anime.
(23-10-2011 11:39 AM)pekinoua Wrote: [ -> ]Το Edit είναι σωστό
Να βάλω κι εγώ ένα τότε:
Αυτό το Pokémon κατάφερε να κάνει δύο άλλα Pokémon του ίδιου φύλου να του την πέσουν, ταυτόχρονα. Από το anime, δεν είναι κάνα fanfic.
Edit: Εννοώ να του την πέσουν σαν να τους έκανε attract και να έπιασε, με άλλα λόγια το πέρασαν για θηλυκό ας πούμε.
νομιζω οτι ειναι το Magmar
^
Όχι, απ' όσο ξέρω. Λέγετε καλύτερα κι από ποιό περίπου σημείο του anime νομίζετε γιατί παίζει να έχει και άλλο παρόμοιο και να μην το έχω δει.
Δεν εχω δει το επεισοδειο αλλα κατι θυμαμαι να εχω δει στο σερεμπι με emolga nmz?
(22-10-2011 09:50 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]ειναι το πρωτο κουταβακι μου εμφανιστηκε στα Pokemon
L---------------p
Lilipup
ωραια η καινουργια υπογραφη LuXray!
(24-10-2011 07:18 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]^
Όχι, απ' όσο ξέρω. Λέγετε καλύτερα κι από ποιό περίπου σημείο του anime νομίζετε γιατί παίζει να έχει και άλλο παρόμοιο και να μην το έχω δει.
εμενα ετσι μου 'ρθε και το 'πα μπας και πετυχω κατι
!
(24-10-2011 07:33 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Δεν εχω δει το επεισοδειο αλλα κατι θυμαμαι να εχω δει στο σερεμπι με emolga nmz?
Κάτι πέτυχες αν και δν είναι Emolga.