Legendary Pokémon

Full Version: βρες ποιό pokemon είναι!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
(03-01-2012 01:30 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]νομιζω οτι ειναι το Jynx η οπως γραφετε διοτι ενα επεισοδιο με αυτο το pokemon δεν το ειχαν δειξει σε ολες τις χωρες παρα μονο στην ιαπωνια λογο ακαταληλου περιεχομενου Wink

Οχι , ειναι το Katabra νομιζω. Ο Uri Geller του ειχε κανει μηνηση.
Σωστός.Μπράβο και καλώς ήρθες πίσω.Το φόρουμ είχε πεθάνει χωρίς εσένα και βλέπω επέστρεψες δριμύτερος.Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.Σειρά σου.
(03-01-2012 04:36 PM)tzanakos Wrote: [ -> ]Σωστός.Μπράβο και καλώς ήρθες πίσω.Το φόρουμ είχε πεθάνει χωρίς εσένα και βλέπω επέστρεψες δριμύτερος.Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.Σειρά σου.

lol Ευχαριστω Smile Σε λιγο παω να δω και τα καινουρια θεματα.....(Μεχρι τωρα εβλεπα μονο αυτα που εχω ξαναποσταρει.(αυτα στο mail μου δλδ.))

Τωρα........

Ειναι τα αλιθινα του χερια ειναι αρκετα αδεξια. (μονο αυτο πρεπει να ειναι υπερα αρκετο , οποιος ειναι να το βρει θα το βρει , δεν υπαρχει περιπτωση)
aipom αν δεν κάνω λάθος και για αυτό χρησιμοποιεί την ουρά του.αν είναι σωστό βάλε άλλο γιατί εγώ δεν μπορώ πάω αθήνα και θα ταξιδεύω(βασικά σου δίνω άλλη μία ευκαιρίαRolleyes)
mporei na einai to machamp Smile
[Image: 068.png]
(03-01-2012 05:34 PM)tzanakos Wrote: [ -> ]aipom αν δεν κάνω λάθος και για αυτό χρησιμοποιεί την ουρά του.αν είναι σωστό βάλε άλλο γιατί εγώ δεν μπορώ πάω αθήνα και θα ταξιδεύω(βασικά σου δίνω άλλη μία ευκαιρίαRolleyes)

Οκ το βρηκε κατευθειαν , παραηταν ευκολο αυτο.....Toungue Χμ.......

Το σωμα του , το οποιο ειναι φτιαγμενο απο μεταξι σκληρενει με τον καιρο.
metapod?kakuna?cascoon/silcoon?
Καλα 1 απο τα παραπανο 4 ειναι σιγοθρα
(03-01-2012 07:56 PM)Stella77 Wrote: [ -> ]Καλα 1 απο τα παραπανο 4 ειναι σιγοθρα

katse na broyme poio kai meta ta leme Toungue
(03-01-2012 07:22 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]metapod?kakuna?cascoon/silcoon?

Ε καλα , ετσι ξερω και εγω Toungue Τεσπα το βρικες , το Cascoon ηταν
ναι ετσι ξερεις να παιξεις και εσυ διοτι το 'χες κανει μια φορα αλλα βαριεμεεεεεεεεεεεε να ψαξω xD
λοιπον................................... αυτο το pkm (a.k.a Pokemon) το εχουν λατρεψει οι smosh! το εχουν σε μπλούζα και στα περισσότερα τους βίντεο το εχουν σε κουκλακι. δε λεω τπτ παραπανω διοτι ειναι πανευκολο και θα το βρειτε κατευθιαν Cool
Νομιζω ακραδαντα οτι μιλας για το Pikachu.
η σειρα σου Smile
[Image: pikachu.gif]
Ωραια..για να δουμε..

Εχει αναφερθει οτι τρεφεται με ενα συγκεκριμενο ποκεμον χορτου το οποιο εμφανιστηκε στην ιδια γενια με αυτο το χαριτωμενο, θα ελεγε κανεις, ποκεμον.
μπορεις μονο να πεις γενια διοτι μπερδευτηκα λιγοConfused.................
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Reference URL's