Αυτό το θρυλικό Pokemon, ήταν το τελευταίο που είδαμε στο anime.
ειμαι πολυ χαρουμενος διοτι εμεθα στο νεο μου netbook οτι γραφει ελληνικα
!!!!!!!!!!!!!!
αν λες για Unova region τοτε ειναι το Lundurus η οπως γραφετε χΔ
Ναι, αρκετά εύκολο έβαλα
αρα πρεπει να ειναι σωστο.
ok
ωραια διαβαστε: αυτο το pkm (aka pokemon(aka Pokemon) ειναι το μεγαλυτερο των θαλασσων. :O ακομα και η πρωτη του μορφη εχει ιδιο βαρος με ενα Torterra
wailord. βαριεμαι να βαζω αλλο ομως αν ειναι σωστο ας βαλει οποιος θελει
σωστο ειναι
αλλα επειδη βαριεμαι και εγω να βαλω ας βαλει καποιος αλλος,οποιος να 'ναι xD
Noobs μην απαντάτε αν είναι να μην βάζετε
Λοιπόν... Ένας αριθμός από Pokemon έχουν επιστημονικά ονόματα. Ποιο είναι το μικρότερο από αυτά;
Bonus: Και ποιο το μεγαλύτερο;
(06-01-2012 10:00 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Noobs μην απαντάτε αν είναι να μην βάζετε
Λοιπόν... Ένας αριθμός από Pokemon έχουν επιστημονικά ονόματα. Ποιο είναι το μικρότερο από αυτά;
Bonus: Και ποιο το μεγαλύτερο;
Porygon & Porygon Z
ΥΣ: Ειπε ο γαιδαρος τον πετινο κεφαλα
(πρεπει να μαθω ορθογραφια)
(23-12-2011 04:48 PM)Argente844 Wrote: [ -> ]Ενταξει, ειναιπολυ πιθανο να ειμαι σωστος, αλλα θα περιμενω να με επιβεβαιωσει ο Grovyle.Aν βεβαια αργησει να το κανει, τοτε απλα θα συνεχισω. No offense meant!
Γεια σας, συγγνωμη αλλα δεν μπηκα για να απαντησω και τωρτα αν και καθηστερημενα σου λεω πως ειναι το lugia
King Nothing λάθος
Go on. Δεν είναι αυτό επιστημονικό όνομα. Εννοώ πχ το Canis Lupus που είναι για τον λύκο. Να,ι υπάρχει και σε κάποια Pokemon
(06-01-2012 11:17 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]King Nothing λάθος Go on. Δεν είναι αυτό επιστημονικό όνομα. Εννοώ πχ το Canis Lupus που είναι για τον λύκο. Να,ι υπάρχει και σε κάποια Pokemon
solosis? reuniclus?
Γιατι, τα Throh και Sawk κανουν αυγα ?
Ούτε πάλι King
Try Again.
λοιπον λεω οτι ειναι το Duosion