Legendary Pokémon

Full Version: Legendary League
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
(08-07-2012 05:12 PM)Phoenix Wrote: [ -> ]Φτου ρε φίλε αυτά τα λέμε πιο πριν, δεν πρόλαβα να δηλώσω συμμετοχή, άντε την γλιτώσατε πάλι Toungue

Λόγω της μορφής του τουρνουά ίσως μπορείς να πάρεις μέρος έστω και εκπρόθεσμα, αν δεν έχει κάποιος πρόβλημα. Στείλε έλα Pm στον JuanDeLolo γιατί δεν ξέρω αν θα δεις την ποστ σου.
Νίκησα τον Kingnothing412.
tespa..... (Click to View)
ναι. 3-0 υπερ του Chaos
Έχασα από τον Chaos.

gg
Πάει & ο Γιωργοσφάχτης Toungue
(08-07-2012 07:07 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]
(08-07-2012 05:12 PM)Phoenix Wrote: [ -> ]Φτου ρε φίλε αυτά τα λέμε πιο πριν, δεν πρόλαβα να δηλώσω συμμετοχή, άντε την γλιτώσατε πάλι Toungue

Λόγω της μορφής του τουρνουά ίσως μπορείς να πάρεις μέρος έστω και εκπρόθεσμα, αν δεν έχει κάποιος πρόβλημα. Στείλε έλα Pm στον JuanDeLolo γιατί δεν ξέρω αν θα δεις την ποστ σου.

JuanDeLolo=Ισπανία. Δεν ξέρω αν μπορεί να μπει από κάπου βέβαια...

Ώλσο, προτείνω ο καθένας να κάνει ένα ποστ που να αναφέρει τι έχει κάνει με τις μάχες του. Όχι διάσπαρτα. Αυτό για να διευκολύνουμε τον Juan.
Λοιπόν έχουμε και λέμε: Ο Juan επειδή θα λείπει για κανένα μήνα με ανέθεσε υπεύθυνο για το League.(και επειδή ο ΓιωργόςΣφάχτης βαριέται Toungue)
Στο θέμα το Phoenix,όπως είπα ο juan και ο gs η δικαιότερη για τους περισσότερους λύση θα είναι να πάρει τους βαθμούς του Juan με τις μάχες που έχει κάνει.(Εγώ πάντως θεωρώ σωστό να αρχίσει από την αρχή και να κάνει αυτός τις μάχες γιατί με την βαθμολογία του Juan δύσκολα θα περάσει στα play off οπότε θέλω να ακούσω την άποψη όλων σχετικά με αυτό το θέμα.)
Also,όσο αφορά την εικόνα με τις βαθμολογίες δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο εγώ οπότε ή θα είμαι τυχερός και θα βρω κάνα league table στο net(αν ξέρετε κανένα πείτε Toungue ) η θα την βγάλουμε γραπτά σε ξεχωριστό ποστ XD
Tέλος,μιας και οι περισσότερες μάχες έχουν γίνει και μέχρι τις 15 Αυγούστου είναι αρκετός καιρός,θα έλεγα να τελειώναμε στις 2 Αυγούστου(20κάτι μέρες δηλαδή ακόμα που πιστεύω είναι αρκετές για τις επόμενες μάχες) και μετά να αρχίσουν τα Play-off.

Υ.Γ. Καλή επιτυχία στις επόμενες μάχες σας και με όποιον δεν έχω κάνει μάχη ας μου στείλει πμ να κανονίσουμε.
Ναι, καλά θα 'ηταν να αρχίσω από την αρχή Toungue
Αν γίνεται καλώς. Αλλίως και με τους βαθμούς του juan, λίγες μάχες για την πλάκα μας θέλουμε να κάνουμε.
Εάν οι μάχες πρέπει να γίνουν έως τις 2 Αυγούστου ίσως έχω πρόβλημα γιατί στις 17/7 θα φύγω για διακοπές και θα γυρίσω σε περίπου 2 εβδομάδες.

Edit : Νίκησα τον IsdCode 5-0(πολυ πιο δυσκολα απ'οτι δειχνει το σκορ) ενω ο Spyros και ο Chaos δεν εμφανιστηκαν για τις μαχες που ειχαμε κανονισει σημερα(Σάββατο)
Με νικησε ο IsdCode 2-0 , gg
Νίκησα τον KingNothing: 2 - 0
Έχασα από Christos21: 5 - 0
καλημερα παιδια, γυρισα απο κατασκηνωση. νικησα τον douros.

Douros

νικησα τον isdcode, gg
Οκ γυρισα.


ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟΥΡ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ.
ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΜΑΧΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ.
ΘΑ ΞΑΝΑΦΥΓΩ ΓΙΑ CAMPING ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟ ΤΟΥΡ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΥΤΟ.

Ο PHOINEIX ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 0 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Η ΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

Εστειλα και στον Γιωργο ενα μυνημα μια μερα που ειχα net για να ποσταρει εδω αλλά δεν το εκανε...
Ειπα οτι ειναι αδικο ο phoineix να παρει τους ποντους μου καθως εχω να παιξω 1,5 χρονο και τις μισες μαχες τις εκανα γρηγορα γιατι θα εφευγα την επομενη μερα.Μη φορτωθει τις ηττες μου.


Θα φτιαξω το πρωτο ποστ σε 3-4 μερες που θα παω Σπιτι μου <3.

ΣΤΕΙΛΤΕ Π.Μ. ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΑΧΕΣ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.

Και καλως με βρηκατε :*
Ε... ξαναλεω , εμειναν ο Σπυρος , ο NM2 και o deathst για εμενα..... το αφηνω αυτο εδω για 1-2 μερες και αν δεν στειλουν αυτοι πμ πρωτα στελνω εγω Confused
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's