Legendary Pokémon

Full Version: Legendary League
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
παιδια οποιος δεν εχει κανει μαχη μαζι μου (ολοι εκτος απο douros) μπορει να μου στειλει πμ με τις ημερομηνιες και τις ωρες που ειναι ονλινε (και σε ποιο σερβερ εννοειται). εγω δεν εχω στανταρ ωρες αλλα μπαινω αρκετα και γενικα μπορω να μπω σχεδον καθε ωρα της μερας. ευχαριστω και συγγνωμη για τις καθυστερησεις και τον κοπο σας =)
Εγώ χαιρετώ για καλοκαίρι, τελικά δεν κατάφερα να ενδιαφερθώ αρκετά για να παίξω. Είχα γραφτεί σε άλλο τουρνουά με λεφτά για prize μπας κι αυτό με ξύπναγε λίγο αλλά τελικά δεν έπαιξα σε κανένα, κρίμα. Τα λέμε σε κανένα μελλοντικό τουρνουά στις B2/W2, δεν με κόβω να ξαναανοίγω simulator.

Καλή τύχη στους υπόλοιπους!
& εγώ την κάνω σε λίγο... :/

p.s: Να υποθέσω ότι δε θα έχουμε διορεία μέχρι τις 25 Αυγούστου.... σωστά; Toungue
Παιδία μόλις γύρισα από διακοπές,σε μια-δυο μέρες θα είμαι έτοιμος να τελειώσω και τις υπόλοιπες μάχες που μου έχουν μείνει ( με Chaos714,deathst,phoenix αφου ο NM2 μαλλον δεν θα παιξει)
(23-07-2012 05:01 PM)deathst Wrote: [ -> ]παιδια οποιος δεν εχει κανει μαχη μαζι μου (ολοι εκτος απο douros) μπορει να μου στειλει πμ με τις ημερομηνιες και τις ωρες που ειναι ονλινε (και σε ποιο σερβερ εννοειται). εγω δεν εχω στανταρ ωρες αλλα μπαινω αρκετα και γενικα μπορω να μπω σχεδον καθε ωρα της μερας. ευχαριστω και συγγνωμη για τις καθυστερησεις και τον κοπο σας =)

εντομεταξι εγω δεν θυμαμαι αν καναμε μαχη μαζι τελικα η οχι. Also , phoenix χθες που μηλουσαμε κανενας μας δεν θυμηθικε το tour? Confused απ την αλλη φανταζομαι για τις επομενες 5 μερες δεν θα μπορεις ετσι και αλιος οποτε , ξερω γω ,

τεσπα.
δεν εχουμε κανει, οχι. μονο με τον douro εχω κανει...
και επειδη βλεπω πως μονο ο chaos μου εχει στειλει πμ. αν θελετε αφαιρεστε με απο το τουρνουα, σε περιπτωση μου το καθυστερω.
Απλα στειλτε οι ιδιοι π.μ.,δεν καθυστερεις κανεναν.
Δυστυχώς έχω πολλα να κάνω μέχρι τις 15 και χρειάστηκε και format το PC οπότε λογικά δεν θα μπορέσω να κάνω μάχες στο ΡΟ.

Λυπάμαι για την ασυνέπεια Undecided

Douros

νικησα τον tzanakos
Παιδιά, εγώ έχω πάλι χρόνο. Όσοι πρέπει να κάνουν μάχη μαζί μου να ξέρουν ότι τώρα μπορούν να με βρούν στο LP. Smile
νικησα τον Christos21. spyros, τι ειναι το LP?
Έχασα 1-0 από τον Deathst και νίκησα με hax στον προτελευταίο γύρο τον Spyro 1-0.
Επειδή δεν βλέπω να έχω χρόνο και σε λίγες μέρες φεύγω και δεν ξέρω κατά πόσο θα έχω πρόσβαση στο internet, δεν νομίζω να μπορώ να κάνω εύκολα τις μάχες που μου μένουν. Δεν φεύγω από το τουρ, αλλά δεν υπόσχομαι πως θα είμαι διαθέσιμος.
pekinoua kai spyros αν θελετε θα ειμαι μεσα αυριο απο νωρις το μεσημερι μεχρι αργα το απογευμα σιγουρα. δωστε μου τα PO usernames σας.
LP ειναι το Φορουμ μας Deathst.


Λοιπον επειδη γινετε ενας χαμος και δεν με βλεπω να εχω παρα πολυ χρονο ουτε εγω για να τ μαζεψω απλα θελω να μου κανει ο καθενας ενα ποστ με τις νικες-ηττες του.

Ξερω οτι ειμαι λιγο ασυνεπης για διοργανωτης αλλα μου ετυχαν μερικα πραγματα.
Ευχαριστω.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's