Μιας και απ'όσο έχω δει δεν υπάρχει τέτοιο θέμα,αποφάσισα να φτιάξω ένα!
Εδώ μπορούμε να αφιερώνουμε τραγούδια ο ένας τον άλλον Ή σε ένα group ανθρώπων.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μόνο posts με τραγούδι (σε μορφή βίντεο του YouTube ή άλλης ιστοσελίδας που έχει βίντεο,κλπ).ΟΧΙ απλά ένα post που να λέει ''Ευχαριστώ για την αφιέρωση'' ΕΚΤΟΣ αν με τη σειρά σας βάλετε και εσείς ένα τραγούδι ως αφιέρωση στο ίδιο post.
(ΠΡΟΣ ADMINS-MODS:αν θεωρείτε ότι το θέμα πρέπει να μπει κάπου αλλού,μεταφέρετέ το)
Αλλά ας αρχίσω τις αφιερώσεις.
Σκεφτόμουν τι θα αφιερώσω σε ποιον και κατέληξα στον Kingnothing412 να αφιερώσω το 1ο τραγούδι που μου ήρθε στο μυαλό και πιστεύω ότι μάλλον θα του αρέσει.
(03-04-2013 03:26 PM)8hachi8 Wrote: [ -> ]Μιας και απ'όσο έχω δει δεν υπάρχει τέτοιο θέμα,αποφάσισα να φτιάξω ένα!
Εδώ μπορούμε να αφιερώνουμε τραγούδια ο ένας τον άλλον Ή σε ένα group ανθρώπων.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μόνο posts με τραγούδι (σε μορφή βίντεο του YouTube ή άλλης ιστοσελίδας που έχει βίντεο,κλπ).ΟΧΙ απλά ένα post που να λέει ''Ευχαριστώ για την αφιέρωση'' ΕΚΤΟΣ αν με τη σειρά σας βάλετε και εσείς ένα τραγούδι ως αφιέρωση στο ίδιο post.
(ΠΡΟΣ ADMINS-MODS:αν θεωρείτε ότι το θέμα πρέπει να μπει κάπου αλλού,μεταφέρετέ το)
Αλλά ας αρχίσω τις αφιερώσεις.
Σκεφτόμουν τι θα αφιερώσω σε ποιον και κατέληξα στον Kingnothing412 να αφιερώσω το 1ο τραγούδι που μου ήρθε στο μυαλό και πιστεύω ότι μάλλον θα του αρέσει. http://www.youtube.com/watch?v=bWSxELGNShk
Αφού μπορούμε να το αφιερώσουμε σε όποιον θέλουμε αυτό είναι για την luXray επειδή ακούει φανατικά Sabaton
[και thanx hachi που μου είπες πως να βάλω εικόνα :3 ]
Έπρεπε ΗΔΗ να είχα αφιερώσει κάτι στον Αυτοκράτορα.
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ FR3!
LET'S ADD A RULE!
Από εδώ και πέρα,όποτε κάποιος postάρει ΧΩΡΙΣ να αφιερώσει,θα του δίνουμε ένα Nyan point.
Αν συγκεντρώσει κάποιος 5 Nyan points,θα του αφιερώνω το Nyan Cat 10 hour loop.
Και επίσης,αφιερώνω αυτό στους απανταχού Pokemon Masters!
Dafuq?
Τι μου θύμισες τώρα!
Είχα πει σε κάποια ότι οι BTR είναι απαίσιοι και αυτή μου έχωσε μπουνιά!
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ
Ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ μην πεις σε ένα κορίτσι ότι το αγαπημένο της ποπ συγκρότημα/τραγουδιστής/τραγουδίστρια είναι απαίσιο/-ος/-α.Δεν θα σας αντιμετωπίσει με επιχειρήματα.
Τέσπα,BC για σένα!
Αφιερωμένο στο παλιό fr3quency Fan Club (πριν το περιστατικό με εμένα και τον KN412) δηλαδή τους:
8hachi8 (lol)
Terraplant
Kingnothing412
Pokemaniac (και το χαρέμι του )
LuXray
Emperor Fr3quency ()
Blue Cross (έκανε μερικές guest εμφανίσεις)
Επειδή ήμασταν συνεχώς χαλλαροί (με 2 λ,όπως στη Σαλόνικα,την πρωτεύουσα του χαλαρού! ) και αυτό το τραγούδι είναι χαλλαρό!