Legendary Pokémon

Full Version: WII VS XBOX 360 VS PLAYSTATION 3
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Pio lete oti ine kalitero ke giati?
Κοιτα να δεις. Το XBOX 360 βγηκε ενα χρονο πριν βγουν τα WII και PS3 αρα εγω το βαζω τελευταιο. Τωρα για τα αλλα δυο δεν ξερω. Δεν εχουν βγει στην Ελλαδα και δεν τα εχω δοκιμασει για να ξερω. Παντως απ' οτι εχω ακουσει μεχρι τωρα, το PS3 μου ακουγεται καλυτερο. Εγω θα αγορασω πρωτα το WII, οχι γιατι το θεωρω καλυτερο, αλλα για να ξεκολλησω λιγο απ' την Sony και τα PlayStation και να παιξω κανα παιχνιδακι που δεν εχω ξαναπαιξει. Επισης θα βοηθησει και στα Pokemon για το GBA. Αν μετα καταφερω να μαζεψω λεφτα, μπορει να παρω και το PS3 (δυσκολο το βλεπω...).
To ps3 ine diskolo na to paris giati ta pexnidia tou tha ine panakriba [80-90 euro] ke ase pou tha exi 500-600 euro.Ego tha paro WII giati ine ftino ine emfanisimo ke exi kalitera pexnidia kata tin gnomi mou!Big Grin
Εχω βαρεθει πια ολες αυτες τις συζητησεις...Κατ αρχην μας λοιπουν τα δυο απο τα τρια οποτε τι συγκριση να κανουμε;Απο την αλλη, πιστευω πως ακομα και οταν ερθουν εδω ποτε δεν θα μπορεσει να πεισει κανεις με τα επιχειρηματα του καποιον αλλον για το ποια κονσολα ειναι η καλυτερη.Οπως και τωρα, ο καθενας θα φερνει επιχειρηματα και αντεπιχειρηματα αναλογα με τις προτιμησεις του και αυτο ειναι απολυτως λογικο.Εγω, ως Nintendo Fan, θα υποστηριξω οπως παντα το προϊον της Nintendo.Καποιος αλλος, [για παραδειγμα ενας συνηθισμενος Ελληνας "Gamer" (προσεξτε τα εισαγωγικα)] θα μου πει πως το Play Station ειναι η απολυτη κονσολα.Για να πω ομως και την αποψη μου επι του ουσιαστικου θεματος, πιστευω πως το Wii θα ειναι καλυτερο γιατι πλεον δεν θα παιζεις τα παιχνιδια, αλλα θα νιωθεις τα παιχνιδια.Οπως το DS καταφερε να ξεπερασει το Psp αν και απο πλευρας γραφικων ηταν κατωτερο,ετσι πιστευω πως θα γινει με το Wii.Βεβαια αυτο θα ειναι 10 φορες πιο δυσκολο, επειδη στο χωρο των κονσολων τηλεορασης, το Play Station στην Ελλαδα θα παραμεινει για πολυ καιρο η απολυτη κονσολα χωρις επιχειρηματα.
Ο BLUE εχει δικιο. Πολυ λιγοι θα ειναι αυτοι που θα προτιμησουν το WII εκτος απο τους Nintendo fans (οπως ο BLUE). ΚΑΝΕΙΣ δεν θα πεισει κανεναν και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα πειστει απο καποιον αλλο. Εγω αλλαζω (ισως οριστικα, who knows) απο PS fan σε Nintendo fan. Βασικα δεν αλλαζω, αλλαξα. Απο τοτε που η Sony εκανε την προσπαθεια να ανταγωνιστει την Nintendo στις φορητες κονσολες με το PSP αρχισε να μην μου αρεσει. Επισης ηρθε γρηγορα η counter-attack της Nintendo με το DS και τοτε καταλαβα οτι Nintendo rulez. Προσωπικη μου αποψη, ο καθενας εχει την δικη του.

Οσο για το θεμα της τιμης που αναφερες milton, το PS3 οταν θα βγει θα κανει 600 ευρω. Εγω, αν το παρω, θα το παρω κατα το Πασχα (του 2007) και η τιμη θα εχει πεσει.

Και κατι αλλο: milton, γιατι δεν λες κι εσυ την γνωμη σου? Οχι τι θα παρεις, τι θεωρεις καλυτερο (αν μπορεις να τα συγκρινεις).
Ego nomizo pos to wii ine kalitero giati mou aresoun ta paixnidia tou.to ps2 den mou arese idietera giati exo xbox ke afto ta lei ola!to ps3 exei poli kalitera grafika ala to exoun timologisi poli psila!to wii exi sosti timi kai ta grafika tou mou arkoun.

AN THELETE PITE KE TI PEXNIDIA THA AGORASETE I THA THELATE NA BGOUN![ego tha paro sigoura digimon,pokemon]Big Grin
To Wii of course!
1ον: Το PS3 κανει 600 ευρο και ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τα γραφικα αξιζουν,αντε και 'κανα Kingdom Hearts 3/Devil May Cry 4
2ον: Το Wii εχει εναν επαναστατικο χειρισμο(Για να μην πω γα**το)και τα παιχνιδια του ειναι κατα ΠΟΛΥ καλυτερα(Zelda,Smash Bros etc)
3ον: Το Wii ειναι φθηνο και εχει και παιχνιδι δωρο και το PS3 ειναι πανακριβο χωρις game
4ον: Wi-Fi
5ον: Pokemon Battle Revolution
6ον: Nintendo Rulez!
Σε καποια απο αυτα συμφωνω, Pokemaster. Οσο για το ποιο εχει καλυτερα παιχνιδια, ο καθενας εχει τα γουστα του. Σ' εσενα αρεσουν του WII σε αλλον του PS3.
ninjomewtwo Wrote:Οσο για το θεμα της τιμη που αναφερες milton, το PS3 οταν θα βγει θα κανει 600 ευρω. Εγω, αν το παρω, θα το παρω κατα το Πασχα (του 2007) και η τιμη θα εχει πεσει.
Βασικα, διαβασα καπου οτι η τιμη του στην Ιαπωνια εχει ηδη πεσει στα 320Ε (42 χιλιαδες κατι Γιεν). Βεβαια αυτο αφορουσε την απλη κονσολα αλλα ποτε δεν ξερεις....
I dont know yet. Λογικός και τα δύο. ¨εχο να ξοδεψω απο περσι το χειμώνα και τα λεφτα μου φτανουν και με το παραπάνο. Οσο για τα παιχνιδια, απο τους προτους τιτλους, το PS3 εχει 3-4 που αξισουν.
Pokemaster Wrote:To Wii of course!
1ον: Το PS3 κανει 600 ευρο και ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τα γραφικα αξιζουν,αντε και 'κανα Kingdom Hearts 3/Devil May Cry 4
2ον: Το Wii εχει εναν επαναστατικο χειρισμο(Για να μην πω γα**το)και τα παιχνιδια του ειναι κατα ΠΟΛΥ καλυτερα(Zelda,Smash Bros etc)
3ον: Το Wii ειναι φθηνο και εχει και παιχνιδι δωρο και το PS3 ειναι πανακριβο χωρις game

Να σου πω κατι?και εγω μπορω να βγαλω μια ντουζινα με αρνητικα του wii και να το παιζω εξυπνος(οχι οτι εσυ το παιζεις εξυπνος ετσι!?δεν ειπα κτ τετοιο)

και μισο να σου απαντησω κι ολα σε καθε επιχειρημα σου
1ον:Ο,τι πληρωνεις παιρνεις
2ον:η sony τον ειχε στα σκαρια κατι χρονια πριν το βγαλει η nintendo και βασικα ειμαι και λιγο αντι αυτου του χειρισμου
3ον:το ιδιο με το πρωτο
4ον:και το ps3 εχει wi-fi
5ον:Mgs2,pes7,haze,army of two,F.E.A.R.,Darkness
6ον:no it does not(at least for me)
Για να μην κολλάμε μόνο στο Battle Revolution και στο Mario:
http://www.youtube.com/watch?v=uTrFGyqV6Fw
billaros Wrote:
Pokemaster Wrote:To Wii of course!

Να σου πω κατι?και εγω μπορω να βγαλω μια ντουζινα με αρνητικα του wii και να το παιζω εξυπνος(οχι οτι εσυ το παιζεις εξυπνος ετσι!?δεν ειπα κτ τετοιο)

και μισο να σου απαντησω κι ολα σε καθε επιχειρημα σου
1ον:Ο,τι πληρωνεις παιρνεις
2ον:η  sony τον ειχε στα σκαρια κατι χρονια πριν το βγαλει η nintendo και βασικα ειμαι και λιγο αντι αυτου του χειρισμου
3ον:το ιδιο με το πρωτο
4ον:και το ps3 εχει wi-fi
5ον:Mgs2,pes7,haze,army of two,F.E.A.R.,Darkness
6ον:no it does not(at least for me)

1ον: Δεν ισχυει παντα
2ον: Δεν το ξερουμε αυτο
3ον: Το ιδιο με το πρωτο
4ον: Δεν νομιζω να ειναι ενσωματομενο και Free(Δεν ειμαι σιγουρος για το 2ο)
5ον: ZeldaTP,Red Steel, Call of Duty 3, BWii, Rayman Raving Rabbids, Virtual Console etc etc
6ον: Ο καθενας την γνωμη του

Επειδη νομιζω αυτο ειναι SPAM ας το σταματισουμε. Οτι θες μεσω ΡΜ
Για δειτε κι αυτα:

http://www.youtube.com/watch?v=54Ky2Pg4w-Y
http://www.youtube.com/watch?v=8qfhikLal...ted&search=
http://www.youtube.com/watch?v=UrQZZKatG...ted&search=

Το δευτερο και το τριτο εχουν αρκετες ιδιες σκηνες.Αν βαριεστε να δειτε και τα δυο επιλεξτε το τριτο που κατα τη γνωμη μου ειναι Must see.
Φανταστικο...... I have no words to say. Για να ξερετε, ειμαι Nintendo fan.... αλλα έχω και PS1 κ' PS2!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's