Legendary Pokémon

Full Version: Εγγραφή στο wiki
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
O κωδικός μου για το wiki δεν έχει έρθει! (Απλώς στο θυμίζω Arty2 μήπως και με έχεις ξεχάσει)
ακομα δεν μπορω να κανω λογαριασμο...
τι πρεπει να κανω??????
Αρκεί να το δηλώσεις εδώ ότι θέλεις να κάνεις και όταν βρει χρόνο ο Arty θα σου φτιάξει Account. Θα ενημερώσει... Μην ανησυχείτε
Quote:O κωδικός μου για το wiki δεν έχει έρθει! (Απλώς στο θυμίζω Arty2 μήπως και με έχεις ξεχάσει)
Ανανένω username... το να δημιουργήσω ένα επιπλέον χρήστη συνεπάγετε την ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία διαγραφής του, για αυτό καλύτερα θα ήτανε να μου λέτε με ποιο συγκεκριμένο username θέλετε να μπείτε.
Θα χαιρόμουν να βοηθήσω όσο μπορώ. Η αλήθεια είναι ότι η ίδρυση μίας ελληνικής Pokemon Εγκυκλοπαίδειας ήταν κάτι που ευχόμουν να γίνει, χρόνια τώρα.

Επιθυμητό Username:
Ash_Pokemaster

Δείγμα δουλειάς:

[Image: 250pxsupersmashbrosmelexd5.jpg]
Super Smash Bros. Melee
Platform: Nintendo 64
Release Date: 24/05/2002
Modes: 1-4 Players
Genre: Fighting
Developer: HAL Laboratories

Κάνοντας την πρώτη εμφάνισή του το Νοέμβριο του 2001, στην Ιαπωνία, με το όνομα Dairantō Smash Brothers DX, το Super Smash Bros. Melee, συνέχεια του επιτυχημένου Super Smash Bros., ενδέχονταν να γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα Fighting παιχνίδια στην ιστορία.

Το παιχνίδι, όπως και ο πρόγονός του, λαμβάνει χώρα σε έναν εναλλακτικό κόσμο, όπου όλοι οι γνωστοί χαρακτήρες της Nintendo, βρίσκονται μαζί. Έχοντας το πλεονέκτημα της υψηλής τεχνολογίας του GameCube στην εποχή του, και εκμεταλλευόμενο το βολικό χειριστήριο της κονσόλας του, έδωσε παραπάνω από τα προσδοκώμενα. Τα όμορφα γραφικά του, ο άψογος χειρισμός, ο τεράστιος αριθμός χαρακτήρων, καθώς και οι αναρίθμητες πίστες, δίνουν την ευκαιρία στους παίχτες να παίξουν ένα παιχνίδι τριψήφιου αριθμού ωρών.

Οι παίκτες του, οι οποίοι αυξάνονται δραματικά σε αριθμό, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες, κυριότερη από τις οποίες η μάχη! Έχοντας έναν από τους πιο αψεγάδιαστους μηχανισμούς μάχης, που δίνει σημασία ακόμα και στην μικρότερη λεπτομέρεια, δεν θα απογοητεύσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να τερματίσει τα βασικά Modes σε 4 βαθμούς δυσκολίας. Ο βαθμός δυσκολίας, ο αριθμός των μαχητών με τους οποίους έχει τερματιστεί το παιχνίδι, καθώς και η ώρα που έχει παιχτεί, ξεκλειδώνουν όλο και περισσότερα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς. Παίζοντας Multiplayer, ο καθένας μπορεί να γευτεί το μεγαλείο που προσφέρει το παιχνίδι αυτό. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπορεί κανείς να συλλέξει μία σειρά τροπαίων με τους χαρακτήρες της Nintendo. Μία σειρά μίνι παιχνιδιών επίσης λαμβάνει χώρα.

Έχοντας στη διάθεσή του πάνω από 10 τρόπους επίθεσης, ο κάθε παίκτης, έχει τη δική του προσωπικότητα και τρόπο μάχης, επηρεαζόμενο από πολλούς παράγοντες. Είναι γεγονός ότι με δυσκολία μπορεί κάποιος να μάθει να ελέγχει καλά το μαχητή που θέλει, ενώ τα περιθώρια βελτίωσης είναι τεράστια. Οι μαχητές είναι συνολικά 29, 11 από τους οποίους παίρνονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι πίστες, που ξεπερνούν τις 25, προσφέρουν στον χρήστη την δυνατότητα να παίξει σε διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Άλλος ένας παράγοντας που επηρεάζει τη ροή του παιχνιδιού, είναι η χρήση αντικειμένων.

Ένα παιχνίδι πραγματικό διαμάντι, που επιβάλλεται να συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή κάθε κατόχου GameCube! Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο οργανωμένα παιχνίδια μάχης σε κονσόλα, που θα χαρίσει ατέλειωτες ώρες διασκέδασης στον καθένα, ανεξαρτήτως ηλικίας και προτιμήσεων!

(Άρθρο που δημοσιεύθηκε σε θέμα του Anime.gr)
συ'σαι καλοοοοος
Ελπίζω να γίνεις μέλος γρήγορα... Στο wiki μόνο εγώ και ο Ninja έχουμε γράψει τελευταίοι, πρέπει να ανανεωθεί. (Άσε που ξέμεινα απο ιδέες...)

Quick Edit:
Από τι είδα, είσαι ήδη μέλος... Ελπίζω να κάνεις καλή δουλεια! Wink
Οh I guess θα μπορούσα να συμμετάσχω χωρίς να υπόσχομαι τίποτα. A2, χρησιμοποίησε τα usernames και κωδικούς του main site.
Mporo na simmetasxo?
epithimito username:
Lucario
kodikos:
tu vasiku site.
Θα ήθελα να συμμετάσχω και εγώ, αλλά δεν υπόσχομαι tpt~
Όνομα: fr3quency
Κωδικός: αυτός που έχω εδώ.
kai ego to idio.
Θα ηθελα και γω να βοηθησω:

* username: neeTHREE
* password: Αυτό που έχω εδω
Arty2 θα ήθελα πολύ να βοηθήσω σε αυτή σας την προσπάθεια Smile
username: Creator
password: του main site
Okay, τον κωδικό που έχετε στο main site δεν μπορώ να τον γνωρίζω άρα όταν δημιουργηθεί ο λογαριασμός θα σας βάλω ένα τυχαίο και το αλλάζετε μετά.
DJIGA και neeTHREE, είστε πολύ νέα μέλη και άρα θα χρειαστώ δείγμα εργασίας :S
Οκ , θα γραψω μερικα αρθρα, να στα στηλω ή να τα ποσταρω εδω;
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's