Legendary Pokémon

Full Version: Εγγραφή στο wiki
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Το wiki έχει δικό του format, περισσότερα εδώ.
Το δείγμα εργασίας όπως θες κάνε το.
Και εγω θα ηθελα να βοηθησω στην αναπτυξη του Wiki.Ειδα οτι εχει μονο 30 αρθρα και γι αυτο θελω να συνεισφερω.
(08-06-2009 01:35 PM)Rhyperior Wrote: [ -> ]Και εγω θα ηθελα να βοηθησω στην αναπτυξη του Wiki.Ειδα οτι εχει μονο 30 αρθρα και γι αυτο θελω να συνεισφερω.

και για ποιο πραγμα θα αφορα το αρθρο σου?? μηπως για το poketch, που θα στειλω εγω???
Δεν κάνουν όλοι αυτό που κάνεις εσύ. Υπάρχουν τόόόόόόόόόόόσα πολλά άρθρα να κάνουν.


Btw, ο τρόπος με τον οποίο μιλάς στο forum, είναι ο τρόπος με τον οποίον θα μιλούσες στο chat κανονικά. =/


Και σε παρακαλώ, μη κάνεις τόσο χαζά posts, υποβαθμίζεις την Ελληνική κοινωνία. :<
(08-06-2009 02:58 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Δεν κάνουν όλοι αυτό που κάνεις εσύ. Υπάρχουν τόόόόόόόόόόόσα πολλά άρθρα να κάνουν.


Btw, ο τρόπος με τον οποίο μιλάς στο forum, είναι ο τρόπος με τον οποίον θα μιλούσες στο chat κανονικά. =/


Και σε παρακαλώ, μη κάνεις τόσο χαζά posts, υποβαθμίζεις την Ελληνική κοινωνία. :<

Ακριβώς.Και γω έκανα (ένα μικρό βέβαια) άρθρο για μια κίνηση.
Σε όσα είπε ο fr3 έχει άκρως απόλυτο δίκιο.
+1
(08-06-2009 02:58 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Δεν κάνουν όλοι αυτό που κάνεις εσύ. Υπάρχουν τόόόόόόόόόόόσα πολλά άρθρα να κάνουν.

μια ερωτηση εκανα μονο... ειναι απαραιτητο να κανεις ετσι δηλαδη??? Dodgy
Γεια σας παρακολουθώ αυτό το site εδώ και καιρό και μόλις έγινα μέλος. Φτιάχνω ένα δείγμα εργασίας και μάλλον θα το τελειώσω αρκετά σύντομα. Θα ήθελα αν ροτήσω όταν το τελειώσω να το ποστάρω εδώ ή κάπου αλού;
(18-06-2009 01:31 PM)Pokemaniakos Wrote: [ -> ]Γεια σας παρακολουθώ αυτό το site εδώ και καιρό και μόλις έγινα μέλος. Φτιάχνω ένα δείγμα εργασίας και μάλλον θα το τελειώσω αρκετά σύντομα. Θα ήθελα αν ροτήσω όταν το τελειώσω να το ποστάρω εδώ ή κάπου αλού;

Μπορείς είτε να το γράψεις εδώ(όπως έκαναν και μερικά αλλά μέλη στο παρελθόν)σε αυτό το thread είτε να στείλεις την εργασία σου με Pm(Private message) στον Arty2.
Επίσης θα πρέπει να του αναφέρεις το όνομα με το όποιο θα γραφτείς αφού το επιθυμείς.
Λοιπόν το username θα ήθελα να είναι το ίδιο (δηλαδή pokemaniakos). Και ορίστε το δείγμα εργασίας:

Pokémon Crystal (Πόκεμον Κρίσταλ)
Η Pokémon Crystal (ポケットモンスター クリスタル Poketto Monsutā Kurisutaru, με το Πόκεμον Suicune στο εξώφυλλό της είναι το έβδομο παιχνίδι στην κατηγορία των παιχνιδιών Πόκεμον στην Ιαπωνία, και το έκτο στην Βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη. Το παιχνίδι είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση των δύο προηγουμένων παιχνιδιών Pokémon Gold (Πόκεμον Γκόλντ) και Pokémon Silver (Πόκεμον Σίλβερ) και βγήκε στην Ιαπωνία 14 Δεκεμβρίου 2000. Στην Βόρεια Αμερική βγήκε 29 Ιουλίου 2001 και στην Ευρώπη 1 Νοεμβρίου 2001. Η Pokémon Crystal ήταν η μόνη Πόκεμον κασέτα που βγήκε μόνο για το Game Boy Color.
Η πλοκή της Pokémon Crystal έμοιαζε πολύ με αυτή των Gold και Silver παρόλα αυτά έχει μερικά νέα χαρακτηριστικά. Είναι το πρώτο παιχνίδι που αφήνει τους παίκτες να διαλέξουν το φύλο του χαρακτήρα τους ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια ο χαρακτήρας ήταν πάντα αγόρι. Επίσης όλα τα Πόκεμον κάνουν μερικές κινήσεις δείχνοντας έτσι πιο ρεαλιστικά. Για παράδειγμα όταν ένα Cyndaquil μπαίνει μες’ στην μάχη η φωτιά στην πλάτη του ανάβει. Αυτό το χαρακτηριστικό επανήλθε στις Pokémon Emerald, Diamond, Pearl και Platinum. Εκτός αυτού δυο μικροπλοκές προστέθηκαν αυτή του θρυλικού Πόκεμον Suicune και αυτή με τα Unown. Ωστόσο η καλύτερη πρόσθεση ήταν αυτή του Battle Tower το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να μονομαχήσουν με δυνατούς εκπαιδευτές και να πάρουν πλούσια έπαθλα.
Η Pokémon Crystal ήταν λιγότερο επιτυχημένη από τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά πούλησε αρκετά καλά με 2.10 εκατομμύρια στην Ιαπωνία και 1.65 εκατομμύρια στην Αμερική. Βραβεύτηκε με αρκετά καλές κριτικές αλλά οι πιο πολλοί είπαν ότι δεν είχε αρκετά χαρακτηριστικά και προσθέσεις για να ξεχωρίσει από τις Pokémon Gold και Silver. Το IGN της έδωσε ένα καταπληκτικό 9/10 ενώ τα Game Rankings ένα 80%.
Παιδιά μόλις ανακάλυψα ότι τρελένομαι να γράφω άρθρα για τα Πόκεμον Smile Τώρα που τελείωσαν οι εξετάσεις θα πέσω με τα μούτρα στην δουλειά!
Pokétch (Πόκετς)
Το pokétch (ή αλλιώς pokémon watch) είναι ένα μηχάνημα, που όχι μόνο είναι 1 μηχανικό ρολόι, αλλά περιέχει κι άλλες λειτουργίες, που τις αποκτάς μες στο παιχνίδι. Μερικές απ αυτές είναι: digital clock, calculator, memo pad, pedometer, pokemon list, frienship checker, dowsing, berry searcher, day care searcher, pokémon history, counter, analogue clock, marking map, link searcher, coin flip, move tester, calendar, dot artist, roulette & trainer counter app. Όμως, η έκδοση platinum περιέχει 5 επιπλέον apps, που είναι: kitchen timer, colour changer, machup checker, stopwatch & alarm clock app. Αυτό το "ρολόι" είναι διαθέσιμο μόνο στις εκδόσεις Diamond, Pearl & Platinum και το αποκτάς μόνο αν πας στην πόλη jubilife για πρώτη φορά και μιλήσεις με τον πρόεδρο της εταιρείας poketch, που θα σου δώσει το pokétch, μόνο αν του φέρεις τα κουπόνια 1, 2, 3 & 4, που στα δίνουν 4 κλόουν, αν απαντήσεις σωστά στον καθένα μερικές εύκολες ερωτήσεις. Τέλος, σύμφωνα με διάφορες κρητικές και γενικώς με σχόλια διάφορων εκπαιδευτών πόκεμον, το pokétch χαρακτηρίστηκε ως ένα απ τα μεγαλύτερα και πιο χρήσιμα πλεονεκτήματα των εκδόσεων Diamond, Pearl & Platinum.

hope you like it..... Big Grin
Έχουμε πει το e με τόνο στις λέξεις που βγαίνουν από το Pokémon.
Θα ήθελα κι εγώ να συμμετέχω στο wiki.Να γράψω δείγμα εργασίας;
Μπήκα να δω το Wiki και βλέπω πως είναι λίγο ελλειπές. Ας πούμε στα Αυγά/ Pokemon Eggs/ Eggs (τρία θέματα με το ίδιο ακριβώς πράγμα?) δεν γίνεται εις βάθος αναφορά στον ρόλο τους στα παιχνίδια. Αυτός είναι και ο σκοπός του Wiki! Θα ήθελα να βοηθήσω και εγώ στο Wiki και συγκεκριμένα στα Eggs. Θα ήθελα επίσης να δώσω αυτό το κείμενο σε έναν ειδικό του site ώστε να κάνει τυχών διορθώσεις. Ωστόσο δεν έχω ιδέα από editing :Ι
Η αλήθεια έιναι πως το wiki έχει παγώσει αυτή την περίοδο, και βρισκόμαστε σε αυτό εδώ το στάδιο: #thread-726.html

Εν ολίγοις, αναζητείται κάποιος που να μπορεί με ενεργή συμμετοχή να τρέξει και να διευθύνει το project, και να έχει διάθεση να αποκτήσει τεχνικές γνώσεις
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's