Legendary Pokémon

Full Version: Διπλή ταυτότητα;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Ένα θέμα που σηκώνει αρκετή συζήτηση...Τι λένε οι γύρω σας για την ενασχόληση σας με τα pokemon?Γονείς,συγγενείς,φίλοι κλπ.

Να μιλήσω για μενα κανείς δεν ξέρει οτι "παίζω" pokemon ούτε απο τους φίλους μου,ούτε απο το Παν/μιο και βέβαια εννοείτε οτι δεν το ξέρουν ούτε οι κοπέλες που κάνω παρέα και μέχρι τώρα έχω προστατέψει κάλα την μυστική μου ταυτότητα!Lol Lol Lol
Εννοείτε οτι όταν πάω να αγοράσω κάποια κασσέτα pkmn για GB λέω πως είναι για το μικρό μου ξαδερφάκι (που δεν έχω) και προσπάθω να μην καρφώνομαι οταν έρχονται παιδιά σπίτι και με ρωτάν επίμονα τι έχει μεσα σε εκείνη την μεγάλη άσπρη ντουλάπα! Lol Lol
Χμ για να δούμε... ναι όσοι με ξέρουν έστω και λίγο καλά ξέρουν με τι ασχολούμε. Ο μόνος που το κατακρίνει είναι ο καλύτερός μου φίλος ο οποίος αφού με μύησε σύντομα εγκατέλειψε γιατί το θεωρεί παιδικό...
Οπότε Arty2 = εγώ ο ίδιος και όχι το alter-ego μου Smile
Εμενα οι φιλοι μου παιζουν αρα δεν κρυβομαι(αλλα για τις γκ****ες :twisted: ).Βεβαια οταν προσκαλω καμια σπιτι μου κρυβω εκεινο το μεγαλο μπαουλο με κασετες PKMN για τα GB/GBC/GBA/DS/GC/N64 και ολα τα αλλα παιχνιδια για PS2&PC(πχ Kingdom Hearts,GTA San Andreas,Yu-gi-oh....) :roll: .
Quote:γιατί το θεωρεί παιδικό...

Βασικά αύτος είναι ο λόγος που χλευάζουν τα pokemon.Αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν παίξει ποτέ κάποια κασσέτα για GB για να καταλάβουν οτι ενώ φαίνεται απλό είναι ένα αρκετά περίπλοκο παιχνίδι.
Επίσης πιστεύω οτι οσο καλό έχει κάνει η τηλεοπτική σειρά για το promoτάρισμα του παιχνιδιού άλλο τόσο το έχει βλάψει. :?
Τα πράγματα συγχέονται επειδή το pokemon καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα ηλικιών και κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν οτι αλλίως αντιμετωπίζει το παιχνίδι ένας πιτσιρικάς και αλλιώς ένας 17αρις+.
φιλε διαφωνω μαζι σου γιατι ειμαι 12 και ξερω αρκετα για ποκεμον και εχω και 2 γκομενες
Αυτές άραγε πόσους γκόμενους έχουνε; Wink
Μπορεί να είσαι η εξαίρεση στον κανόνα! Wink Τώρα μην φανταστείς οτι είναι το ιδιό οταν έχεις γκόμενα και είσαι 12 και να έχεις γκόμενα ενώ είσαι 18!Σοβαρεύουν τα πράγματα!
Εγω ειμαι 16 οποτε ειμαι στην ενδιαμεση ηλικια.Παντως εγω δεν κριβω τιποτα απο κανεναν (και καμια) γιατι απλως τους λεω:Ετσι ειμαι και σε οποιον αρεσω.Αν και φαινεται περιεργο οι περισσοτεροι τελικα το δεχονται και οσοι δεν το δεχονται απλα δεν με κανουν παρεα.Ετσι κι αλλιως δεν θα θελα να κανω παρεα με τετοια ατομα...
pokefan Wrote:φιλε διαφωνω μαζι σου γιατι ειμαι 12 και ξερω αρκετα για ποκεμον και εχω και 2 γκομενες

Το γκομενες ,(για την ηλικια μας) το λες πολυ ωραια.
Το 2 ειναι ωραιο επισης. 2 ειναι παντα οι πλευρες μιας αντιθεσης.

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τα ποκεμον (δηλαδη οχι εγω το περιβαλλον μου). Αντιθετως ολοι ειναι θετικοι (απ'τους φιλους μου,εννοω).
Εγώ πάλι είμαι 18(σχεδόν 19) και δε μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω μπορεί να μου δώσει το παιχνίδι τώρα απ'ότι όταν ήμουν Β'Γυμνασίου.  Αγόρασα 3 κασσέτες τις οποίες τερμάτισα,1 deck,αρκετά φακελάκια και εδώ και δύο χρόνια κάθε καινούριο παιχνίδι που βγαίνει το παίζω λίγο, να δω τι διαφορετικό υπάρχει μέχρι να συναντήσω την 3η ή 4η πόλη και μετά άντε γεια. Μέχρι πρώτη λυκείου που ασχολούμουν ακόμα πάντως δεν είχα πρόβλημα. Το έλεγα και δεν είχε και κανείς αντίρρηση(ή μπορεί να μην το έλεγαν).

ΥΓ: Pokefan θυμάσαι τι είχε πει ο ξένος στην ελληνική οικογένεια στο "Γάμος αλά Ελληνικά" προκειμένου να τους πει "Πάμε όλοι μέσα στο σπίτι"?

Εσύ έχεις δύο γκόμενες.
Κι εγώ ...(αντικατέστησε τις τελίτσες με την απάντηση του ΥΓ).
Ειλικρινά αδιαφορούμε...
Εγω ειμαι 11. Ολοι ξερουν οτι ασχολουμαι εδω και 2 χρονια με Pokemon.

ΥΓ: Καμια γκομενα ακομα ( Sad Big Grin )
Ναι... το να είσαι 11 και να παίζεις και το να είσαι 20, δεν είναι το ίδιο ξέρεις...
Βασικα για μενα ειναι το ιδιο.Το προβλημα ειναι το πως το βλεπουν οι αλλοι.Α και pr Brich, το γκομενα δεν ειναι καμια απαγορευμενη λεξη για να το γραφεις με αστερακια Wink
Υπαρχει και ενας αλλος παραγωντας που επιρεαζει το πως αντιμετοπιζουν οι αλλοι αυτους που παιζουν pokemon.Αν πχ καποιος ειναι δημοφιλης στο σχολειο του και μαθευτει πως παιζει pokemon συνηθως δεν θα αλλαξει τιποτα στις σχεσεις του με τους γυρω του.Αν ομως καποιος ειναι γενικα απο τα παιδια που δεν ειναι και τοσο δημοφιλη,αν μαθευτει πως παιζει pokemon ολοι θα τον κοροιδευουν...
Δεν εχω λογο να ντραπω ειμαι 17 και για τους αλλους το Pokemon sto GBΑ ειναι αλλο ενα video game.Και οι πιο πολλοι το εχουν παιξει ακι ξερουν.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's