Legendary Pokémon

Full Version: Περιβαλλον
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Οπως ξερουμε (δυστυχως) οι ενεργιες του ανθρωπου εχουν βλαψει παρα μα παρα πολυ το περιβαλλον....Εδω θα ειναι ενα thread για αυτους που αγαπουν το περιβαλλον,αλλα και θελουν να κανουν κατι (ασχετο αυτο)για να το προστατεψουν!Με λιγα λογια>συζητησεις για το περιβαλλον.Επισης καποιος μπορει να ρωτησει κατι σχετικο.
Μια ερωτηση που μονο εδω θα την κανω>τι νιωθετε για τις πυρκαγιες που επληξαν την χωρα μας;
Ωραιο θέμα και πολυ επικαιρο. Στις μερες μας, προπαντως την τελευταια 5ετια εχουν καει τεραστιες εκτασεις γης απο ασυνειδητους τυπους που ασυλλογιστα καινε τα δαση. Εγω το περσινο καλοκαιρι, τελη Αυγουστου, βρισκομουν στο εξοχικό μου στην Χαλκιδικη και μια ωραια εσπερα που ξυπνησα (ειχαμε βγει το προηγουμενο βραδυ και γι'αυτο) και ετοιμαστηκα να παω για μπανακι στη θαλασσα αρπαξε φωτια ολο το νοτιο μερος του 1ου ποδιου της Χαλκιδικης και γιναμε barbeque. Τρεχαμε απο δω κι απο κει να δουμε τι θα κανουμε, τελικα ολα ok αλλα τα δενδρα μαυρα. Τελος παντων δεν υπαρχουν λογια να τους χαρακτηρησεις αυτους τους ανθρωπους (μωρε υπαρχουν αλλα το forum εχει και καποιους κανόνες αλλα τεσπα).
Επίσης το δάσος του Αμαζόνιου συνέχεια το κόβουν. Άμα κοπεί όλο το δάσος του Αμζόνιου εκτός από το ότι δεν θα 'χουμε οξυγόνο. θα χαθεί και όλη η πεδιάδα του Αμαζόνιου.Sad
Ναι....που εχει καταντησει ο κοσμος μας για τα λεφτα....Και εγω ξερω πως μπορεις να τους χαρακτηρισεις "ευγενικα"...Εντελως μα εντελως αναισθητοι
Κριμα....δεν υπαρχουν εκδηλωσεις αυτην την εποχη για το περιβαλλον....Η μηπως υπαρχουν;;;Αν ναι,θα ηθελα πολυ να παω σε μια...
Quote:Επίσης το δάσος του Αμαζόνιου συνέχεια το κόβουν. Άμα κοπεί όλο το δάσος του Αμζόνιου εκτός από το ότι δεν θα 'χουμε οξυγόνο. θα χαθεί και όλη η πεδιάδα του Αμαζόνιου. Sad
Ειναι λιγο υπερβολικο αυτο που λες, αν και εχεις καποιο δικιο. Το πληγμα δεν θα ειναι τοσο η πεδιαδα του αμαζονιου οσο η αποψιλωση ενος απο τους μεγαλυτερους πνευμονες οξυγονου.
Εν ολιγοις σηκωνουμε τα χερακια μας και βγαζουμε τα ματακια μας.
Υ.Γ.: Νομιζω πως ειναι αρκετα μεγαλο για να ανησυχουμε μηπως χαθει ολοκληρο. Toungue
Ομως ακομα και να μην καταστραφει πληρως,αποτελει το 50% του οξυγονου του πλανητη!
Kαποτε ειχα κανει μια ζωγραφια ενος αγγελου,που εξουσιαζει τις δυναμεις της φυσης.Τον εσβησα,αλλα τον ξαναζωγραφησα!Αν θελετε,τον βλεπετε,ειναι λιγο ασχετο για θεμα,αλλα,ειπαμε >φυσης.
Λοιπον,ο Αμαζονιος εχει το 50% του οξυγονου του πλανητη νομιζω.>ασχετο αυτο που θα πω τωρα.Ζωγραφισα εναν αγγελο που εξουσιαζει τις δυναμεις της Φυσης!κοιταχτε![Image: 6xqofme.jpg]
Αργκ διπλο post...Δεν πειραζει...
Για πόσο όμως θα αντέξουν αυτές οι δυνάμεις τις φύσης;
Snifles...Απο οτι δειχνει η Γη -...- οχι για πολυ...10 χρονια πριν μια χαρα ειμασταν.Τωρα η μολυνση εχει κατα τη γνωμη μου 4πλασιαστει...Για ποσο ακομα θα αντεξει η ατμοσφαιρα,ο υδροφορος οριζοντας;Σιγουρα οχι πολυ.Στα επομενα 100 χρονια θα βλεπουμε τα δεντρα στα μουσεια!
http://www.paron.gr/v3/new.php?id=20578&colid=37&catid=27&dt=2007-12-09%200:0:0
Eιναι μια ιστιοσελιδα που εχει καποιες σημαντικες δηλωσεις για το περιβαλλον.Μαλλον ομως θα πρεπει να την πληκτρολογησει καποιος για να μπει...
Λυπάμαι τα εγγόνια μου.Sad. Και να φανταστείς κάποιοι έλεγαν πως θα κατακτήσουν τη φύση.Χα!
Tι εννοεις με το θα κατακτησουν τη φυση;;;Ο ανθρωπος με ενα τσουναμι καταστρεφεται!!!Εγω λυπαμαι βασικα τα παιδια του μελλοντος...Αντι για "Μαμα,θα με πας στο δασος να δς τις αρκουδιτσες;"θα λενε "Mαμα,φωναξε το ρομποτ να ρθει να ξεριζωσει εκεινο το ηλιθιο λουλουδι!"Και αυτο γιατι θα ζουν μεσα στο μεταλλο.Ποιος συμφωνει;
Εγώ! [Image: hands-up-color.gif]
Αληθεια,τι εννοεις;Δεν το πιασα....Παντως ειναι ενατ το σιγουρο:Η Γη πεθαινει...Σκληρο,αλλα αληθινο.Οπως λεμε "Η γη γυριζει και αναποδογυριζει και στρυφογυριζει ,ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ"Eννοωντας οτι εδω που φτασαμε τη γη,τον πλανητη γενικα,οτι και να κανουμε δεν θα τον κανουμε οπως ηταν πριν...Sad
Είπα εγώ για το ερώτημα: ποιος συμφωνεί; Πάντως η γη θα γίνει όπως ήταν πριν μόνο αν φύγουν όλοι οι άνθρωποι από πάνω της.Πράγμα πολύ δύσκολο.
Αυτό είναι αλήθεια, οτι δεν μπορούμε να κάνουμε τη γη όπως ήταν πριν αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθούμε σε αυτό και να μολύνουμε το περιβάλλον περισσότερο.Με προσπάθεια ίσως να καταφέρουμε να κάνουμε τα πράγματα λίγο καλύτερα.
Σιγουρα link.Απλα>δεν θα την κανουμε οπως ηταν πριν.Εχω συναντησει παιδι που μετα τις πυρκαγιες ελεγε #σιγα μωρε τι εγινε.ας δουμε και λιγο μαυρο#Εχουμε γεμισει την Ελλαδα αναισθητους αμθαλους ανθρωπους...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's