05-09-2009, 08:46 PM
05-09-2009, 10:24 PM
απο τον θρυλικο "ΑΡΚΑ":
Ηταν μια φορα ο Καϊν απο την παλεα διαθηκη, και ειχε παει στην κολαση.
Εκει, οργανωνει μια συγγεντροση δαιμονων και κολασμενων οστε να το σκασουν απο την κολαση. Ομως απετυχε, επιδη λιγο πρην το σκασουν, απαγκηλε εναν λογο. Τι ευτεγε που απετυχαν να το σκασουν;
-Αρχησε τον λογο του: "Αδερφια μου..."
κι οποιος καταλαβε-καταλαβε!
Εκει, οργανωνει μια συγγεντροση δαιμονων και κολασμενων οστε να το σκασουν απο την κολαση. Ομως απετυχε, επιδη λιγο πρην το σκασουν, απαγκηλε εναν λογο. Τι ευτεγε που απετυχαν να το σκασουν;
06-09-2009, 12:13 AM
(05-09-2009 10:24 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]απο τον θρυλικο "ΑΡΚΑ":
lol, το έχω αυτό το άλμπουμ. Δεν το είπες ακριβώς αλλα δεν πειράζει και έτσι καλό είναι!
06-09-2009, 01:34 PM
Ειδήσεις:
Αεροπλάνο συνεντρίβη σε νεκροταφείο.Έως τώρα έχουν βρεθεί 2000 νεκροί και οι έρευνες συνεχίζονται.
Αεροπλάνο συνεντρίβη σε νεκροταφείο.Έως τώρα έχουν βρεθεί 2000 νεκροί και οι έρευνες συνεχίζονται.
06-09-2009, 04:31 PM
ACs are like computers- Both work fine until you open Windows!
my computer beat me at chess, but I beat it at kickboxing
In Microsoft world, you are always one click away from harming yourself
People install Windows and get trapped behind the Gates.
A typical Yahoo! inbox : Inbox(0), Junk(9855210)
A computer lets you make more mistakes faster than any invention in human history - with the possible exceptions of handguns and tequila.
MICROSOFT = Most Intelligent Customers Realize Our Software Only Fools Teenagers
my computer beat me at chess, but I beat it at kickboxing
In Microsoft world, you are always one click away from harming yourself
People install Windows and get trapped behind the Gates.
A typical Yahoo! inbox : Inbox(0), Junk(9855210)
A computer lets you make more mistakes faster than any invention in human history - with the possible exceptions of handguns and tequila.
MICROSOFT = Most Intelligent Customers Realize Our Software Only Fools Teenagers
06-09-2009, 07:08 PM
Ένας κλέφτης, αποφασίζει να κλέψει ένα σπίτι πλουσίων. Το παρακολουθεί μαθαίνει πότε θα λείπουν και το βράδυ. Εξοπλισμένος με όλα τα σύνεργα μπαίνει μέσα, εξουδετερώνει τον συναγερμό και εκεί που κλέβει ακούει μία φωνή:
-Ο Ιησούς σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει.
Ξαφνιασμένος κοιτάει να δει από πού έρχεται η φωνή, αλλά μη βλέποντας τίποτα συνεχίζει τη δουλειά του. Σε λίγο ξανακούει τη φωνή να του λέει:
Αποφασισμένος να δει από που έρχεται η φωνή, βλέπει ένα παπαγάλο.
-Εσύ μιλάς και με τρόμαξες;
-Ναι, εγώ!
-Μπα και πώς σε λένε;
-Oμηρο!
-Όμηρο; Μα καλά τι όνομα είναι αυτό για παπαγάλο;
-Γιατί είναι ο Ιησούς όνομα για Ντόμπερμαν;
Ξαφνιασμένος κοιτάει να δει από πού έρχεται η φωνή, αλλά μη βλέποντας τίποτα συνεχίζει τη δουλειά του. Σε λίγο ξανακούει τη φωνή να του λέει:
Αποφασισμένος να δει από που έρχεται η φωνή, βλέπει ένα παπαγάλο.
-Εσύ μιλάς και με τρόμαξες;
-Ναι, εγώ!
-Μπα και πώς σε λένε;
-Oμηρο!
-Όμηρο; Μα καλά τι όνομα είναι αυτό για παπαγάλο;
-Γιατί είναι ο Ιησούς όνομα για Ντόμπερμαν;
07-09-2009, 01:16 AM
H korh kanei party sto spiti.Ksafnika,h giagia mpainei sto dwmatio ths korhs kai afou thn vlepei ologumnh ths leei:
-Giati eisai gumnh?
-Den eimai gumnh giagia.
-Ma afou den foras tipota!
-Pws...,foraw to forema tou Erwta.
-"Kala" leei paraksenemenh h giagia.
To vradu o pappous gurizei spiti kai vlepei thn giagia gumnh kai ths leei:
-Vre gria,ti pragmata einai auta mes sta geramata?Vale kati panw sou.
-Ma ntumenh eimai.Foraw to forema tou Erwta.
-Kai ekeinos:Kai kala,den mporouses na to siderwseis ligo?
-Giati eisai gumnh?
-Den eimai gumnh giagia.
-Ma afou den foras tipota!
-Pws...,foraw to forema tou Erwta.
-"Kala" leei paraksenemenh h giagia.
To vradu o pappous gurizei spiti kai vlepei thn giagia gumnh kai ths leei:
-Vre gria,ti pragmata einai auta mes sta geramata?Vale kati panw sou.
-Ma ntumenh eimai.Foraw to forema tou Erwta.
-Kai ekeinos:Kai kala,den mporouses na to siderwseis ligo?
11-11-2009, 01:24 PM
λολ skorp εμμμ ακουστε(η μαλλον διαβαστε) τι ειναι κιτρινο και κουβαλαει τουβλα?????
το σχολικο λεωφορειο!!!!!!!
το σχολικο λεωφορειο!!!!!!!
11-11-2009, 03:30 PM
Giati se diagwnismo fotografikwn mhxanwn,hr8e 1h mia palia mhxanh?
Giati h gria Kodak exei to zoom in.
Giati h gria Kodak exei to zoom in.
11-11-2009, 09:27 PM
Μμμμμμ...Λοιπόν:
Ήταν ένας τύπος ο οποίος έδινε κάθε μέρα στο ζητιάνο της γειτονιάς απο 1 ευρώ. Μετά απο μερικό καιρό άρχισε να του δίνει 50 λέπτα, στη συνέχεια 20 και μετά απο κάποιο καιρό τίποτα. Μια μέρα ο ζητιάνος παίρνει το θάρρος και του λέει:
-Τί έγινε και σταμάτησες να μου δίνεις χρήματα?
-Ε, αρχικά που ήμουν και ελέυθερος σού'δινα 1 ευρώ. Μετά παντρεύτηκα, τελετές νυφικά...Και έτσι σού'δινα 50 λεπτά. Ε, μετά κάναμε ένα παιδί. Πάνες, ειδικές τροφές, καινούργια έπιπλα...Και έτσι σού'δινα 20 λεπτά. Μετά κάναμε και δεύτερο παιδί οπότε ξέρεις, τα έξοδα εις διπλούν...
-Και καλά ρε μαλ***, κάνεις παιδιά με τα δικά μου τα λεφτά???
Ήταν ένας τύπος ο οποίος έδινε κάθε μέρα στο ζητιάνο της γειτονιάς απο 1 ευρώ. Μετά απο μερικό καιρό άρχισε να του δίνει 50 λέπτα, στη συνέχεια 20 και μετά απο κάποιο καιρό τίποτα. Μια μέρα ο ζητιάνος παίρνει το θάρρος και του λέει:
-Τί έγινε και σταμάτησες να μου δίνεις χρήματα?
-Ε, αρχικά που ήμουν και ελέυθερος σού'δινα 1 ευρώ. Μετά παντρεύτηκα, τελετές νυφικά...Και έτσι σού'δινα 50 λεπτά. Ε, μετά κάναμε ένα παιδί. Πάνες, ειδικές τροφές, καινούργια έπιπλα...Και έτσι σού'δινα 20 λεπτά. Μετά κάναμε και δεύτερο παιδί οπότε ξέρεις, τα έξοδα εις διπλούν...
-Και καλά ρε μαλ***, κάνεις παιδιά με τα δικά μου τα λεφτά???
25-11-2009, 04:58 PM
Ανέκδοτα με παπαδες:
O Ras (από τα φιλαρακια) εχει απαγοητευτει από την εβραϊκη θρησκια, που δεν του προσφερε ποτε τιποτα! Καθως τα σκευτετε αυτά, βλεπει στην TV ένα documenter για τους ελληνες παπαδες! Βλεπωντας τους χρυσους σταβρους και τους παπαδες που πανε στην εκκλησια με ακρυβα αυτοκηνιτα, αποφασιζει να τα αφησει όλα πισω, μαζι και την καρριερα του και να χειροτονιθει στην ελλαδα! Μαθενει τα ελληνικα, παει ελλαδα και γινετε παπας! Σας αφηνω να μαντεψετε πως τον φωναζουν ολοι…
-Πως λεγετε ο κουτσομπολης παπας;
-παπα-razi!!!
O Ras (από τα φιλαρακια) εχει απαγοητευτει από την εβραϊκη θρησκια, που δεν του προσφερε ποτε τιποτα! Καθως τα σκευτετε αυτά, βλεπει στην TV ένα documenter για τους ελληνες παπαδες! Βλεπωντας τους χρυσους σταβρους και τους παπαδες που πανε στην εκκλησια με ακρυβα αυτοκηνιτα, αποφασιζει να τα αφησει όλα πισω, μαζι και την καρριερα του και να χειροτονιθει στην ελλαδα! Μαθενει τα ελληνικα, παει ελλαδα και γινετε παπας! Σας αφηνω να μαντεψετε πως τον φωναζουν ολοι…
-Πως λεγετε ο κουτσομπολης παπας;
-παπα-razi!!!
27-11-2009, 04:46 PM
το αλλο με τον τοτο το ξερετε?
27-11-2009, 05:26 PM
itan enas italos enas germanos kai enas elinas kai ir8e i ora tous na tous parei o xaros, kai emfanizete mprosta tous o xaros kai tous leei ir8a na sas paro alla epidi ime stis kales mou simera, 8a pame ena ta ksidi me aeroplano pano apo ton atlantiko kai esis 8a petaksete kapia stigmi oti 8elete oso mikro kai na ine kai 8a pidikso kai ama to vro 8a pe8anete alios 8a sas afiso na exete eonia zoi. mpenoun mesa sto aeroplano ksekina to taksidi kai kapia stigmi o italos pernei apo tin tsepi tou 1 cent to petaei kato kai pianei o xaros tin kinisi pou ekane kai voutaei kato,pernane 1-2 lepta aneveni o xaros me to cent sto xeri gelontas kai ksafnika pouf xanete o italos. meta apo kapia lepta vazi o germanos to xeri tou stin tsepi perni ena xnoudi kai to petaei ston okeano, to katalaveni o xaros voutaei mesa, pernaei 1 ora 2 ores 5 ores kapia stigmi aneveni o xaros me to xnoudi sto xeri kai pouf eksafanizete o germanos. meta apo merika lepta vazi kai o elinas to xeri stin tsepi kai petaei kati grigora ston okeano, ta katalavenei o xaros kai voutaei pali na vrei afto pou petakse o alinas, pernane 1ora 2 ores 3 ores 10 ores 1 mera 3 meres, kapia stigmi aneveni pano o xaros kourasmenos kai tou leei entaksi kerdises pires tin eonia zoi alla se parakalo pes mou ti petakses giati 8a skaso. girnaei kai o elinas kai tou leei : depon anavrazon
27-11-2009, 08:29 PM
egw ayto h3era oti einai me ton agio petro tespa
(apo lazopoulo)
htan mia gria pou argope8aine kai eixe ena gio,onomati xarh
loipon ka8ws ka8etai 3aplwmenh h gria erxetai na thn parei o xaros....kai diais8anetai kapoion sto dwmatio kai leei h gria:
"xarh esy eisai?"
kai apantaei o xaros:
"Konta epeses"
xD
(apo lazopoulo)
htan mia gria pou argope8aine kai eixe ena gio,onomati xarh
loipon ka8ws ka8etai 3aplwmenh h gria erxetai na thn parei o xaros....kai diais8anetai kapoion sto dwmatio kai leei h gria:
"xarh esy eisai?"
kai apantaei o xaros:
"Konta epeses"
xD
29-11-2009, 09:20 PM
Απο Aλ Τσαντιρι Νιουζ
ηταν ενας γερος που ειχε 3 γιους, τον Βασιλη, τον Γιωργο και τον Αντωνη.
Ετοιμοθανατος, στο κρεβατι, ρωταει
-Βασιλη εδω εισαι;
-Εδω ειμαι πατερα
-Γιωργο εδω εισαι;
-Εδω ειμαι πατερα
-Αντωνη εδω εισαι;
-εδω ειμαι πατερα
-Και ποιος στο δ***** ειναι στο μαγαζι;
ηταν ενας γερος που ειχε 3 γιους, τον Βασιλη, τον Γιωργο και τον Αντωνη.
Ετοιμοθανατος, στο κρεβατι, ρωταει
-Βασιλη εδω εισαι;
-Εδω ειμαι πατερα
-Γιωργο εδω εισαι;
-Εδω ειμαι πατερα
-Αντωνη εδω εισαι;
-εδω ειμαι πατερα
-Και ποιος στο δ***** ειναι στο μαγαζι;