Legendary Pokémon

Full Version: Ανέκδοτα
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Ηταν δύο φίλοι και συναντιούνται μετά από πολύ καιρό. Λέει ο ένας ρε συ πάμε το απόγευμα για καφέ;όχι λέει ο άλλος λείπει ο βαγγέλης.μεθάυριο;όχι λείπει ο βαγγέλης.κάλα ρε παιδί μου ποιός είναι αυτός ο βαγγέλης;δεν τον ξέρω τον άνθρωπο την γυναίκα του π***ω!!!
Καλό χ0αχ0αχ0α. Ο κωστίκας είχε ένα μεγάλο πρόβλημα, έκλανε συνέχεια. Τον κάλεσαν στο σινεμά και επιδή ήταν πολεμικό το έργο δέχτηκε αφού δεν θα ακουγόταν. Πάνω στις πιστολιές ο κωστίκας έκλανε με την ησυχία του. Δίπλα του καθόταν ένας τύπος που κοιμόταν βαθιά. Ήρθε όμως μια μεγάλη κλανιά αλλά δεν έπεσε ούτε μια σφαίρα ευτυχώς γι αυτόν οι κακοί αποφάσισαν να ανατινάξουν ένα τρένο. Ο εκκωφαντικός θώρηβος της έκρηξης κάλυψε τον επίσης εκκωφαντικό θόρυβο τηε κλανιάς με όλη αυτή τη φασαρία ο διπλανός του κωστίκα ξύπνησε και λέει : Τι έγινε ρε παιδιά τι φασαρία είναι αυτή; Τίποτα απλώς ανατίναξαν ένα τρένο τον καθυσήχασε ο κωστίκας. Καλά σκατα κουβαλούσε αυτό το τρένο και βρόμισε έτσι;;;!!
εεεχχχχμ φταιει το χιουμορ μ η απλα ειμαι βλακας και δεν το κτλβα?

εεεχμ ακουστε και ενα καλο!

""

....

"""

χα0χ0αχ0α0χ
αχ
α
χ0α0α0χ0α
χα0
χα
0χ0α
χ0α
χ0α0χ0
α0χα0
χ
0αχ
τελειο?
χαχαχαχαχαχ εγω ακομη γελαω και οποιος δεν το κτλβε ειναι retard
Pos legotan o kolokotronis mikros?
'Popopetradaki'
γιατί οι Ποντιοί φοράνε τετράγονα παπούτσια;

(ο επόμενος να γράψει την απάντηση)
θα σου την γραψω εγω. αμα ξαναδω ανεκδοτα για ποντιους θα φυγει ban.
Aπο senior member?....
Kalas Wrote:Ξερετε κανένα καλό ανέκδοτο? Ποστάρετε το!

Χμμ.. Θ'αρχίσω εγώ:

Ήταν 3 ανθρωποι. Ένας άγγλος, ένας Ρώσος και ένας Έλληνας.Πάνε σ'ένα μπαρ και παραγγέλνουν ποτά. Ρωτάει ο σερβιτόρος τον Άγγλο και εκείνος του λέει οτι θέλει ένα Black and White. Ρωτάει τον Ρώσο και εκείνος ζητάει ένα Black and Russian. Τέλος ρωτάει και τον Έλληνα τι θα πάρει και εκείνος απαντάει:<<Ε, δεν μου φέρνεις ένα Black and Decker>>

Τα ανέκδοτα δεν θα πρέπει να έχουν
Ρατσιστικό/Υβριστικό/Σεξουαλικό περιεχόμενο και επίσης να μην προσβάλουν με κανένα τρόπο άλλο μέλος του forum

Ενας απο τους κανονες του thread ειναι να μην περιεχουν Ρατσιστικο περιεχομενο!Και αυτο με τους Ποντιους ειναι ρατσιστικο!
πρωσοχη: κουφο!

παει να εγγραφτει ενας ανθρωπος σε μια λεσχη και λεει στον υπευθηνο εγγραφων:
-για σας, με λενε "ταδε" και θελω να εγγραφτω στην λεσχη σας!
-ωρεα, λεει ο υπευθηνος, συμπληροστε τα στοιχεια σας εδω!
ετσι, συμπλυρωνει τα στοιχεια του ο ανθρωπος, και μετα του δινει ο υπευθηνος ενα χαρτακι που εγγραφε: wE13mP_47Wne_Eh89P και απο κατω ειχε ενα κενο!
του λεει τοτε ο υπευθηνος:
-αντιγραψτε ο' τι γραφει το χαρτακι στο κενο, και τελειοσαμε!
-τι ειναι αυτο, ρωταει ο ανθρωπος?
-α, τιποτα, απλα για να βεβαιοθουμε οτι δεν ειστε σπαμ!

ΥΓ: ναι, εγω το εφτιαξα, και ειναι ΚΟΥΦΟ ανεκδοτο! το σκεφτηκα, το εγραψα και ηθελα να δω αν ειναι πετυχημενο! αυτο ειναι ολλο!
και: ταλεντο, δεν ειναι να λες ετοιμα ανεκδοτα, αλλα να κανεις δικα σου!Wink

επισις, ειναι πολλα αλλα ανεκδοτα που ειναι κρυα! δεν βλεπω να τα σχωλιασε κανεις! Wink
Bασικα,παω στοιχημα οτι αυτο το δηθεν ανεκδοτο ειναι φτιαχτο και συγκεκριμενα το εφτιαξες εσυ,απο μονος σου,η μπορει και να το τροποποιησες.Ειναι μεγαλη κρυαδα και δεν βγαζει νοημα.Sorry,αλλα εγω αυτο πιστευω.
Anyways,sorry for spamming.
κοιτα μανουελφ, δεν νομιζω να τα σχολιασε κανεις για προφανης λογους, να τα σχολιασει ομως καποιος μπορει και να εχει γινει.

ανεκδοτο:
Τοτό, μήπως ξέρεις που είναι τα μάτια της γιαγιάς ;
Μα στο πρόσωπο της !
Η γλώσσα της ;
Στο στόμα της
Τα δόντια της ;
Στο κομοδίνο Κυρία !
χαχαχα!!! καλό ποκεμαν!!!

sorry 4 spamming, but it was good!!!
Ηταν ο Γιωρικας και ο Κωστικας και καθοντουσαν εξω απο ενα καραβι και εβλεπαν τα διαβατηρια σε οσους εβγεναν απο το καραβι!!!
Ενας μαυρος ειχε βρει ενα χαμενο διαβατηριο μεσα στο πλοιο που ελεγε Leonardo dicaprio!!!!!
και μολις βγηκε τον ειδαν και ο Κωστικας λεει στον Γιωρικα:
Το πλοιο του τιτανικου καηκε ή βυθιστηκε;;;;;;
ωραιο ανεκδοτο χιουμαν τορτςWink.τεσπα

ηταν ο τοτος και η γιαγια του που χανε παει μια βολτα στο παρκο.ενω περπατουσαν,ο τοτος βρισκει 1 ευρω απ το εδαφος και το παιρνει.ομως η γιαγια του του λεει:
-ΤΟΤΕ!!ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ???!!!ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΠ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ!!!
ετσι τοτος αφηνει το ευρω.οταν ομως εφτασαν στο σπιτι,η γιαγια του επεσε και του πε:
-τοτε,με σηκωνεις???plz!!!!
-μα γιαγια,μου πες οτι δεν πρεπει να παιρνουμε πραματα απ το εδαφος!

ToungueToungueToungue
σου αρεσε ε;και πιστευω να το καταλαβες!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's