27-06-2008, 01:57 PM
27-06-2008, 08:22 PM
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ τι καμμενο !!xD τα σπασε
Ηταν ενας παλαιστηνιος και σκαει σε ενα μπαρ
-τελος-
Ηταν ενας παλαιστηνιος και σκαει σε ενα μπαρ
-τελος-
29-06-2008, 11:14 AM
( ειναι λιγο μεγαλο αλλα δεν πειραζει )
Ηταν ενας παπας που μισουσε τους κρητικους ( τπτ προσωπικο προφεσορα ) και διοριστικε στην Κρητη. Την πρωτη Κυργιακη λεει στους παρευρισκομενους σημερα θα μιλησουμε για την Μαρια τη Μαγδαληνη που ηταν μια πορνη απο το Ηρακλειο. Αρχισαν τοτε να φωναζουν αυτοι που ηταν εκει και εφυγαν. Την επομενη Κυργιακη λεει ο παπας σημερα θα μιλησουμε για την παραβολη του Ασωτου Υιου που ηταν απο τα Χανια. Αυτο δεν αρεσε στους κατοικους και πηγαν στον μητροπολιτη και του ειπαν οτι δεν ειναι κατασταση αυτη και μπλα μπλα... Ο μητροπολιτης απαντισε οτι θα του μιλησει και θα σταματισει αυτο το κακοβουλο αστειο. Του μιλησε ο μητροπολιτης και ο παπας ειπε οτι δεν θα συνεχιστει. Την επομενη Κυγριακη... Λεει ο παπας: Την ωρα του μυστικου δειπνου που ο Ιησους αποκαλυψε οτι ο Ιουδας θα τον προδωσει ο Ιουδας αποκριθηκε : Ιντα πες μωρε συντεκνε. ( οσοι το καταλαβαν το καταλαβαν για αυτους που δεν το καταλαβαν δεν μου καιγεται καρφι )
Ηταν ενας παπας που μισουσε τους κρητικους ( τπτ προσωπικο προφεσορα ) και διοριστικε στην Κρητη. Την πρωτη Κυργιακη λεει στους παρευρισκομενους σημερα θα μιλησουμε για την Μαρια τη Μαγδαληνη που ηταν μια πορνη απο το Ηρακλειο. Αρχισαν τοτε να φωναζουν αυτοι που ηταν εκει και εφυγαν. Την επομενη Κυργιακη λεει ο παπας σημερα θα μιλησουμε για την παραβολη του Ασωτου Υιου που ηταν απο τα Χανια. Αυτο δεν αρεσε στους κατοικους και πηγαν στον μητροπολιτη και του ειπαν οτι δεν ειναι κατασταση αυτη και μπλα μπλα... Ο μητροπολιτης απαντισε οτι θα του μιλησει και θα σταματισει αυτο το κακοβουλο αστειο. Του μιλησε ο μητροπολιτης και ο παπας ειπε οτι δεν θα συνεχιστει. Την επομενη Κυγριακη... Λεει ο παπας: Την ωρα του μυστικου δειπνου που ο Ιησους αποκαλυψε οτι ο Ιουδας θα τον προδωσει ο Ιουδας αποκριθηκε : Ιντα πες μωρε συντεκνε. ( οσοι το καταλαβαν το καταλαβαν για αυτους που δεν το καταλαβαν δεν μου καιγεται καρφι )
29-06-2008, 11:43 PM
Τοτός: Κωστίκα έλα μέσα, βρέχει.
Κωστίκας: Και έξω βρέχει.
Κωστίκας: Και έξω βρέχει.
30-06-2008, 12:41 AM
Τι είπε το μηδεν (0) στο οχτώ (8) ?
-Μπα, βάλαμε και ζωνούλα?
-Μπα, βάλαμε και ζωνούλα?
30-06-2008, 11:56 AM
- Η γυναίκα μου είναι πολύ σπάταλη όλο λεφτά μου ζητάει.
- Και τι τα κάνει τόσα λεφτά η γυναίκα σου;
- Δεν ξέρω. Λες και της έδωσα και ποτέ;
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
- Και τι τα κάνει τόσα λεφτά η γυναίκα σου;
- Δεν ξέρω. Λες και της έδωσα και ποτέ;
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
07-07-2008, 10:13 PM
Είναι ένας κουκουλοφόρος, και μπουκάρει μέσα σε μια τράπεζα, στο ένα χέρι κρατάει μια λαγάνα και στο άλλο ένα κουτί ταραμά, τρέχει προς το ταμείο και φωνάζει "ΝΗΣΤΕΙΑ!".
Ναι, ξεκαρδιστήκατε κι ας μην το παραδέχεστε.
Ναι, ξεκαρδιστήκατε κι ας μην το παραδέχεστε.
08-07-2008, 01:47 AM
Είναι ένας πελαργός και κουβαλάει ένα γέροντα 80 χρονών.
Κάποια στιγμή γυρνάει ο γέροντας και λέει στον πελαργό:
«Έλα μαλ***, παραδέξου ότι χαθήκαμε"
Κάποια στιγμή γυρνάει ο γέροντας και λέει στον πελαργό:
«Έλα μαλ***, παραδέξου ότι χαθήκαμε"
Ninjomewtwo Wrote:Ναι, ξεκαρδιστήκατε κι ας μην το παραδέχεστε.χαχα! εγώ το παραδέχομαι! Από τα καλύτερα που έχω ακούσει τελευταία...
12-07-2008, 01:14 PM
Ηταν ο τζειμς μποντ και λεει σε μια κοπελα:
-Μποντ, τζειμς μποντ
και λεει η κοπελα:
-Χασου, Αι χασου!!!
-Μποντ, τζειμς μποντ
και λεει η κοπελα:
-Χασου, Αι χασου!!!
13-07-2008, 01:04 PM
Βρέθηκαν μια μέρα στη Κόλαση ένας Έλληνας , ένας Αμερικανός και ένας Ινδός.
Τους συναντάει ο Διάβολος και τους λέει:
- Σε όλους που έρχονται εδώ δίνω μία ευκαιρία να μεταφερθούν στο Παράδεισο.
Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο λέγοντας :
- όποιος θ αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει φεύγει στον Παράδεισο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε για ασπίδα ότι θέλετε.
Πρώτος πηγαίνει ο Αμερικανός.
- Τι θα έχεις για ασπίδα; Ρωτάει ο Διάβολος.
Ο Αμερικανος σηκώνει μια τεράστια πέτρα και λέει:
- είμαι έτοιμος.
Σηκώνει ο Σατανάς το μαστίγιο, χτυπάει μια & φεύγει η πέτρα, χτυπάει δεύτερη & φωνάζει σαν τρελός ο αμερικανος.
- Επόμενος, λέει ο Σατανάς .
Βγαίνει ο Ινδός.
- Τι θα έχεις για ασπίδα;
- Τίποτα! λέει ο Ινδός 80 χρόνια γιόγκα έκανα και δεν νιώθω πόνο σωματικό ποτέ!
Πρώτο χτύπημα.
Ο Ινδός σσσσσσσς
Δεύτερο χτύπημα.
Ο Ινδός σσσσσσς
Τρίτο χτύπημα. Ο ινδός σσσσσς
Α να πάρει!!! κάνει ο Διάολος
πρώτη φορά αντέχει κάποιος τρία χτυπήματα. Λοιπόν λέει είσαι ελεύθερος να πας στον παράδεισο.
ΟΧΙ, λέει ο Ινδός, θέλω να μείνω και να δω. Σε όλα τα ανέκδοτα ο Έλληνας την βγάζει καθαρή, θέλω να δω τώρα πώς θα ξεμπερδέψει!
Ο Διάολος επιτρέπει στον Ινδό να μένει.
Λοιπόν τι θα χρησιμοποιήσεις για ασπίδα; ρωτάει τον Έλληνα
- ΤΟΝ ΙΝΔΟ απαντάει εκείνος
Τους συναντάει ο Διάβολος και τους λέει:
- Σε όλους που έρχονται εδώ δίνω μία ευκαιρία να μεταφερθούν στο Παράδεισο.
Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο λέγοντας :
- όποιος θ αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει φεύγει στον Παράδεισο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε για ασπίδα ότι θέλετε.
Πρώτος πηγαίνει ο Αμερικανός.
- Τι θα έχεις για ασπίδα; Ρωτάει ο Διάβολος.
Ο Αμερικανος σηκώνει μια τεράστια πέτρα και λέει:
- είμαι έτοιμος.
Σηκώνει ο Σατανάς το μαστίγιο, χτυπάει μια & φεύγει η πέτρα, χτυπάει δεύτερη & φωνάζει σαν τρελός ο αμερικανος.
- Επόμενος, λέει ο Σατανάς .
Βγαίνει ο Ινδός.
- Τι θα έχεις για ασπίδα;
- Τίποτα! λέει ο Ινδός 80 χρόνια γιόγκα έκανα και δεν νιώθω πόνο σωματικό ποτέ!
Πρώτο χτύπημα.
Ο Ινδός σσσσσσσς
Δεύτερο χτύπημα.
Ο Ινδός σσσσσσς
Τρίτο χτύπημα. Ο ινδός σσσσσς
Α να πάρει!!! κάνει ο Διάολος
πρώτη φορά αντέχει κάποιος τρία χτυπήματα. Λοιπόν λέει είσαι ελεύθερος να πας στον παράδεισο.
ΟΧΙ, λέει ο Ινδός, θέλω να μείνω και να δω. Σε όλα τα ανέκδοτα ο Έλληνας την βγάζει καθαρή, θέλω να δω τώρα πώς θα ξεμπερδέψει!
Ο Διάολος επιτρέπει στον Ινδό να μένει.
Λοιπόν τι θα χρησιμοποιήσεις για ασπίδα; ρωτάει τον Έλληνα
- ΤΟΝ ΙΝΔΟ απαντάει εκείνος
13-07-2008, 03:20 PM
Ο Νταρβορ δεν μοιαζει με σνορλαξ
-Τελος-
-Τελος-
19-08-2008, 07:34 PM
χ0αχ0αχ0α αστείο ξεκαρδιστήκαμε τα σπασε
Είναι ένας ιταλός ένας γερμανός και ένας έλληνας και λένε πάλι εμείς, βγαίνουμε στη σύνταξη.
Είναι ένας ιταλός ένας γερμανός και ένας έλληνας και λένε πάλι εμείς, βγαίνουμε στη σύνταξη.
19-08-2008, 09:18 PM
πως λέγετε ο άντρας απο τον πλανήτη Άρη...
manάρι!!!!!
manάρι!!!!!
19-08-2008, 09:27 PM
ο κωστίκας και ο γιωρίκας έχουν κατάστημα και ξαφνικά σκάει ένας τύπος και ρωτάει στα αγγλικά πως θα πάει σε μια οδό ο κωστίκας και ο γιωρίκας: Α; Μετά το λέει σε άλλες 4 γλώσσες και φεύγει αφου ο κωστίκας και ο γιωρίκας δεν καταλάβαιναν. Μετά ο Κωστίκας λέει στον Γιωρίκα: Ρε Γιωρίκα να σε μπω κάτι; Για πες ρε Κωστίκα, λέει ο άλλος. Τοσα χρόνια στην Ελλάδα δε μάθαμε μια ξένη γλώσσα, λέει ο Κωστίκας. Τι να την κάνουμε την ξένη γλώσσα ρε κωστίκα ο άλλος 5 μιλούσε και δε μπόρεσε να συνενοηθεί!
19-08-2008, 10:04 PM
πως λέγετε αυτός που είναι θαμένος στο όρος Σινά<--(θρησκευτικά)...
σηναχομένος!!!!!χαχαχαχαχαχαχα
σηναχομένος!!!!!χαχαχαχαχαχαχα