Legendary Pokémon

Full Version: Ανέκδοτα
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Ένας κανίβαλος μπαίνει στο εστιατόρειο, φωνάζει το γκαρσόν και το τρώει
Auto den htan asteio....
Παιδια αν δεν σας αρεσει μην αρχισετε να βαρατε,δεν ειμαι και πολυ καλος στα ανεκδοτα,λοιπον:

Γιατι οι αγελαδες εχουν λυπημενο βλεμμα?

Γιατι εχουν αντρες βοδια!
Ένας τύπος βρίσκεται σε μια ταβέρνα και πίνει όλη την νύχτα. Ο μαγαζάτορας, κάποια στιγμή του λέει ότι πρέπει να φύγει επειδή το μαγαζί θα κλείσει. Έτσι, ο πελάτης σηκώνεται για να φύγει και πέφτει φαρδύς πλατύς, με τα μούτρα στο πάτωμα. Προσπαθεί να ξανασηκωθεί αλλά συμβαίνει το ίδιο. Σκάει με το πρόσωπο στο δάπεδο. Υποθέτει ότι αν
συρθεί μέχρι έξω και τον χτυπήσει ο δροσερός αέρας, τότε θα καταφέρει να συνέλθει λιγάκι.
Όταν έφτασε έξω από το μαγαζί, κάνει ακόμη μια προσπάθεια να σταθεί στα πόδια του και σκάει και πάλι στον δρόμο. Αποφασίζει να πάει μπουσουλώντας στα τέσσερα μέχρι το σπίτι του, που βρίσκεται τρία τετράγωνα παρακάτω. Όταν φτάνει έξω από την πόρτα, σηκώνεται και
στηρίζεται στα πόδια του αλλά και πάλι σκάει ανάσκελα στην άσφαλτο.
Μέσα στο σκοτάδι, ανοίγει την πόρτα και σέρνεται μέχρι την κρεβατοκάμαρα. Φτάνοντας δίπλα στο κρεβάτι του, στερεώνεται με τα χέρια του στο πλάι του κρεβατιού και για λίγο ισορροπεί στα πόδια του πριν σωριαστεί στο κρεβάτι και πέφτει ξερός για ύπνο όταν το κεφάλι του ακουμπά στο μαξιλάρι. Ξυπνά την επόμενη μέρα με την γυναίκα του να στέκεται από πάνω του και να του φωνάζει:
- "Ώστε, έτσι, ε; Πάλι ήσουν έξω εχτές και μπεκρούλιαζες!!!"
- "Μα, αγάπη μου, τι σε κάνει να το λες αυτό;" την ρωτάει παίρνοντας ένα αθώο ύφος.
- "Τι με κάνει να το λέω αυτό, ε; Έχεις το θράσος να με ρωτάς! Τηλεφώνησαν από την ταβέρνα και είπαν ότι έχεις ξεχάσει το αναπηρικό σου καροτσάκι εκεί."
Γιατί το βιβλίο των μαθηματικών είναι λυπημένο;

Γιατί έχει πολλά προβλήματα.
-"Εμπρός."
- "Εδώ σύλλογος συμβούλων για αλκοολικούς."
- "Μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται το κοκτέιλ Μαργαρίτα;"
Ποιος είναι ο πιο τυχερός άνδρας στον κόσμο;

Ο Αδάμ γιατί δεν έχει πεθερά.Big Grin
Ενα ποντικι περπαταει στην σοφιτα με το ποντικακι του.Καποια στιγμη,ερχεται μια νυχτεριδα να πει γεια στην ποντικινα.Οταν φευγει,λεει το ποντικακι στη μαμα του:οταν μεγαλωσω,θα γινω και εγω πιλοτος!
Τι κάνει ένα Paras στην τηλεόραση;
Παράσιτα.
pws tha legotan o Spanoulis an htan hacker?
V-Spam
Ηταν 4 φίλοι. Ο Κώστας,ο Νίκος, ο Γιώργος και ο Γιάννης. Κάποια στιγμή πεθαίνουν οι τρεις και μένει ο Γιάννης. Όμως και αυτός μετά απο κανα μήνα πεθαινει και πάει στον πάραδεισο. Τότε του λέει ο Αγ. Πέτρος να προσέχει τη μαγική μπανανόφλουδα γιατί θα του συμβεί κάτι άσχημο. Καθως περπαταει βλεπει τον Κώστα με μια γρια να φιλιούνται κλπ... και του λέει <<Καλά ρε συ, με τη γρια?>> και του λέει ο Κώστας <<Ασε, πάτησα τη μαγική μπανανοφλουδα και αυτη ειναι η τιμωρία μου>>. Φεύγει και πιο κάτω βλέπει το Νίκο να κανει το ίδιο με μια γρια και εκεινος του λέει οτι ειναι η τιμωρια για τη μπανανοφλουδα. Λίγο αργότερα βλέπει το Γιωργο να κάνει το ίδιο με μια πανέμορφη γυναικα και του λέει <<Πωπω ρε μεγάλε! Που τη χτύπησες αυτή τη γυναικάρα?!>> και πετάγεται η κοπέλα <<Ασε, πατησα τη μαγική μπανοφλουδα και αυτη ειναι η τιμωρια μου>>
htan mia kota shkwse to ena podi shkwse kai to allo kai epese
Λέει η μητέρα του Τοτού στον γιο της:
- "Τοτό, πως πήγες την πρώτη μέρα στο σχολείο;"
Και ο Τοτός:
- "Τι; Ποιος σου είπε για το μηχανάκι;"
Ένας κλέφτης αποφασίζει να κλέψει ένα σπίτι πλουσίων. Το παρακολουθεί μαθαίνει πότε θα λείπουν και το βράδυ εξοπλισμέμος με όλα τα σύνεργα μπαίνει μέσα. Εξουδετερώνει το συναργερμό και εκεί που κλέβει ακούει μια φωνή.
- "Ο Ιησούς σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει."
Ξαφνιασμένος κοιτάει να δει από που έρχεται η φωνή αλλά μη βλέποντας τίποτα συνεχίζει τη δουλειά του. Οπότε σε λίγο ξανακούει τη φωνή να του λέει:
- "Ο Ιησούς σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει."
Αποφασισμένος να δει από που έρχεται η φωνή βλέπει ένα παπαγαλάκι.
- "Εσύ μιλάς και με τρόμαξες;"
- "Ναι, εγώ."
- "Μπα και πως σε λένε;"
- "Όμηρο."
- "Όμηρο; Μα καλά τι όνομα είναι αυτό για παπαγάλο;"
- "Γιατί είναι το Ιησούς όνομα για ντόμπερμαν;
Loll!! Τι τρώνε οι ανθρωποφάγοι σε περιοδο νηστειας?
-Ψαράδες!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's