Legendary Pokémon

Full Version: Ανέκδοτα
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
la8os!alliws to lene..an k dn sumfwnw me thn ideologia tou na koroideueistous emo 8a to pw.etsi einai:
Pws legetai o emo pou kolumpaei?
Nemo
Τι κοινό έχει το κρασί με το βιολί;

Και τα δύο όσο παλιώνουν γίνονται καλύτερα/ακριβότερα.
Αυτό δεν είναι ανέκδοτο. Αυτό ειναι γεγονός. Δεν μπορώ να βρω κάτι το αστείο σε αυτό.
lol

Πως λεγεται το ψαρι που εγινε σκυλος;
-Ψαροσκυλο!
και
-What is a ghost΄s favourite road?
-A dead end.
Είναι ώμορφο, άσπρο και έχει ένα μάτι. Τι είναι;

Ο κύκνοπας.
Πάει ο Μήτσος στο αφεντικό του, τον φτύνει και του φέρνει τον κάδο απορριμάτων καπέλο!
Ξαφνικά ακούγεται μια φωνή από μέσα:
-Μητσο πλάκα κάναμε! Δεν κέρδισες το ΛΟΤΤΟ!!!
Καμένος στόν γάμο

Κυνηγάει η τροχαία έναν οδηγό ο οποίος τρέχει με 200 χιλιόμετρα. Αρχικά τον καταδιώκει ένας μοτοσικλετιστής αλλά λόγω της σοβαρότητας και επειδή δεν καταφέρνει τίποτα , καλεί επειγόντως ενισχύσεις , και βρίσκεται να τον καταδιώκουν 5 περιπολικά , καμιά δεκαριά μηχανές , ελικόπτερο , και δεν συμμαζεύεται .
Μετά απο πολλά τον εγκλωβίζουν και τον ακινητοποιούν . Τόν πλησιάζει ο επικεφαλής των αστυνομικών , και του λέει.
- Φαντάζομαι οτι αντιλαμβάνεσαι τί θα σου συμβεί γιατί έχεις ξεσηκώσει ολόκληρη την αστυνομική δύναμη της πόλης. Όμως παρά την ταχύτητα που έτρεχες σε παραδέχθηκα σαν οδηγό και θέλω να σου δώσω μια ευκαιρία . Αν λοιπόν μου πείς μια καλή δικαιολογία γιατί έτρεχες σαν παλαβός θα σε αφήσω να φύγεις.
Σκέφτεται ο άλλος για πολύ λίγο και του λέει.
- Τί να σου πώ : την περασμένη εβδομάδα το έσκασε η γυναίκα μου με έναν αστυνομικό και νόμιζα ότι με κυνηγούσατε για να μου την δώσετε πίσω!!!!!!!
-Που συναντάμε πόλεις και χωριά χωρίς σπίτια;
-Στο χάρτη
Ηow do ghosts fly from place to place?
-By scareplanes!!!
Ένας τύπος τύφλα στο μεθύσι, γυρνάει το βράδυ στο σπίτι του.Λέει σε ένα περαστικό:
-Συγγνώμι ρε φίλε. Πόσα καρούμπαλα έχω στο μετωπό;
-3
-Ωραία. Άλλες 2 κολώνες και φτάνω σπίτι μου.
lol XDDDDD
Ο Τοτος μαλωνει με την αδερφη του.
-Τοτε,λεει η μαμα του,γιατι μαλωνεις με την αδερφη σου;
-Θελει κερασια.
-Και δεν της δινεις;!
-Της εδωσα τα κουκουτσια,για να μεγαλωσει δικη της κερασια και να μην τρωει τα δικα μου!
pws legetai o emo sta xionia
eskimoos
ποια πριγκιπησα της ντιζνεη ειναι ημο?η ωραια κemoμενη.
pios htan o prwtos emo?
o Demosthenhs
Lol
Pws legetai o emo pou ka8etai sth stash?
Stasemos
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's