01-03-2008, 02:34 PM
01-03-2008, 06:17 PM
PokemaniacX Wrote:Καταρχην,γεια σας!
Δεν καταλαβα κατι...
Κανω τις οδηγιες οπως τις λεει,αλλα στο chain,οταν παω να κανω συνεχεια μου βγαζει διαφορετικο ποκεμον,και οχι κατα συρροη ποκεμον.
Π.χ,αποφασισα να κανω chain το starly,και το μεγαλυτερο μου ηταν 9.Απο εκει και μετα εμφανιζονταν αλλα ποκεμον.
Καμια ιδεα?
Σιγουρέψου ότι τα κάνεις όλα σωστά. Το starly στο route 202 είναι απο τα ευκολότερα pokemon να κάνεις chain, το μόνο ευκολότερο που μπορώ να σκεφτώ είναι το Shinx στο ίδιο route, αν έχεις κάποιο pokemon με static, δοκίμασέ το μέχρι να συνηθίσεις τη διαδικασία.
Επιτέλους έκανα επιτυχημένο chain το Eevee (5% ρυθμός εμφάνισης) στο trophy garden. Έπιασα 10 shinies και τί τύχη, ένα απ' αυτά είναι θυληκό! (πολύ σπάνιο). Εφάρμοσα τους βασικούς κανόνες μέχρι τα 30 +τους έξτρα μέχρι τα 40.
Shiny Eevee lv18
Male, modest x2
Male, sassy
Mare, careful
Male, lonely
Male, naughty
Male, impish
Male, docile
Female, quiet
Male, relaxed
01-03-2008, 08:21 PM
Λοιπον,εφτασα μονο μεχρι 26.Θα προσπαθησω παλι και θα γραψω αν τσακωσω κανενα shiny...
Α,και οταν δεν βαριεσαι,αν μπορεις,φτιαξε και κανενα videaki,αν δεν σου ειναι προβλημα!
ΥΓ.Πολυ ωραιο το φορουμ σας.[/quote]
Quote:Shiny Eevee lv18Ωραιος.Πρεπει να ειναι πολυ ωραιο!
Α,και οταν δεν βαριεσαι,αν μπορεις,φτιαξε και κανενα videaki,αν δεν σου ειναι προβλημα!
ΥΓ.Πολυ ωραιο το φορουμ σας.[/quote]
01-03-2008, 08:22 PM
Γίνεται να κάνεις chain και στο Safari? Αν ναι, θέλω ένα naughty Shroomish με Poison heal. Τι θα κάνω με τα 500 βήματα που επιτρέπονται;
01-03-2008, 08:43 PM
Celebi Wrote:Γίνεται να κάνεις chain και στο Safari? Αν ναι, θέλω ένα naughty Shroomish με Poison heal. Τι θα κάνω με τα 500 βήματα που επιτρέπονται;
Δεν έχω δοκιμάσει αλλά θυμάμαι κάποιον να λέει ότι δεν είναι δυνατό.
02-03-2008, 02:46 PM
Ειναι λογικο να μην ειναι δυνατο, αφου ο αριθμος βηματων που εχεις στο Saffari Zone ειναι περιορισμενος.
03-03-2008, 11:32 PM
Fourty3 pisteuw pws,me ton odhgo sou gia to pws tha piasw shiny pokemon, na ta kataferw.einai polu leptomereis alla kai ligo poluplokos alla den me peirazei.tha ton melethsw kalutera kai polles fores giati einai kai ligo polla, alla auto den einai problhma.loipon,pisteuw na ta kataferw...
04-03-2008, 12:29 AM
BLUE Wrote:Ειναι λογικο να μην ειναι δυνατο, αφου ο αριθμος βηματων που εχεις στο Saffari Zone ειναι περιορισμενος.
Όχι μόνο αυτό αλλά και το γεγονός ότι δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το pokeradar εντός του safari zone. Όπως και να το κάνουμε, έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να βρείς shiny patch σκανάροντας με το radar ακόμη και στις αρχές του chain, απο το να συναντάς τυχαία pokemon.
Dregon Wrote:Fourty3 pisteuw pws,me ton odhgo sou gia to pws tha piasw shiny pokemon, na ta kataferw.einai polu leptomereis alla kai ligo poluplokos alla den me peirazei.tha ton melethsw kalutera kai polles fores giati einai kai ligo polla, alla auto den einai problhma.loipon,pisteuw na ta kataferw...
Καλή τύχη, ελπίζω να τα καταφέρεις =ο)
suicunejohn o elinas
08-03-2008, 02:31 PM
Wraios odigos fourty3!Tha ton dokimasw amesws.
28-03-2008, 10:22 PM
1 ερωτηση στo ποσo chain σου εμφανιζεται shiny PkMn??
28-03-2008, 11:05 PM
MadForPokemon Wrote:1 ερωτηση στo ποσo chain σου εμφανιζεται shiny PkMn??
vsk den einai sigouro sta posa pianeis shiny... exo dei guys pou epiasan shiny se chain me 10, allous pou eixan piasei se chain 4 ktl. An ennoeis omos sta posa uparxoun perissoteres pithanotites na piaseis shiny einai nomizo sta 40+
03-04-2008, 03:02 PM
Μου 'χει συμβεί να εμφανιστεί shiny ενώ το chain ήταν στα 4 ^_^ Οι πιθανότητες αυξάνονται μέχρι τα 40, απο ΄κει και πέρα δεν υπάρχει νόημα να συνεχίσεις το chain οπότε αρχίζεις τα radar resets.
03-04-2008, 05:12 PM
zilefte emena m exei tyxeina piasw shiny xwris na to 3erw xD to idio epathe kai o billaros xD
11-05-2008, 12:33 PM
Kala, den xreiazetai na vazeis tosa erwthmatika. Chain shmainei alusida, dhladh otan kunigas ena eidos pokemon(px. starly)
14-05-2008, 08:06 PM
Δεν εχω καταλαβει κατι...
Εχω κανει "chain" 10 fearows, και το chain σε εισαγωγικα γιατι δεν χρησιμοπιησα pokeradar.
Και αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως βρηκα shiny.
Εχω βρει 2 fearows, 1 bidoof ( XD ) , και 1 pelliper, χωρις chain.
Παντα κατα τυχη.
Πως γινετραι αυτο;!
Εχω κανει "chain" 10 fearows, και το chain σε εισαγωγικα γιατι δεν χρησιμοπιησα pokeradar.
Και αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως βρηκα shiny.
Εχω βρει 2 fearows, 1 bidoof ( XD ) , και 1 pelliper, χωρις chain.
Παντα κατα τυχη.
Πως γινετραι αυτο;!