Legendary Pokémon

Full Version: Οδηγός Pokeradar - Shiny Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
ne ke pos pires to member card tote?
Member Card? Απλά το έδιναν σε όποιον πήγαινε να δει την ταινία. Smile
fr3quency aftos exi vali action replay giati to ekana ala den vgike shiny
afta ta video pou mou edikses Pokemon Pearl - How to catch shiny Pokemon more often to exi kani me action replay epidi ego dokimasa ke den egine
εμ, όχι, δεν έχουν γίνει με Action Replay, είναι απλώς στην τύχη, όσο περισσότερο κρατάει η αλυσίδα, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες, δεν σημαίνει ότι είναι 100% σίγουρο.
Ερώτηση: Βρήκα μια μέρα ένα μπλε Camerupt που απ' ότι κατάλαβα ήταν shiny. Δεν το βρηκα όμως όταν έκανα chain, είχα πάει για Heatran, μπήκα σε κάτι χόρτα και... να 'το!
Τέλος πάντων, αυτό σημαίνει πως έκανα μόνο μία φορά σωστό chain ή το βρήκα έτσι τυχαία???
Aπλώς το βρήκες τυχαία με πιθανότητες 1 στις 8192(!), δεν είναι απαραίτητο το chaining προκειμένου να βρεις shiny. Και εγώ είχα πετύχει έτσι ένα shiny bidoof, αλλά επειδή η τύχη τα έχει βάλει μαζί μου ήταν πριν πάρω pokeballs. Όσο για chaining, το πολύ να το πάω μέχρι 40, αλλά ως τώρα δε στάθηκα τυχερός(φταίει και η έλλειψη υπομονής >.<).
και εγώ είχα βρεί Shiny Gastly ενώ είχα πρώτο Timid Ralts με Synchronise! αυτό τώρα τι το λές; Τύχη; μάλλον κολοφαρδία!(το λέω διότι είναι Timid και με καλα Speed IV's)

(29-08-2009 03:52 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ](φταίει και η έλλειψη υπομονής >.<).

ούτε εγώ έχω υπομονή... αλλα και το μεγαλύτερό μου chain είναι 10-11!
Emena osn ki an fainetai apisteuto to megalutero chain mou einai 101.Ekei h alusida espase gia aneksigito logo.Epsahna gia shiny Pichu sto Trophy Garden kai telika den to vrhka.

Na rothsw kati...ta asterakia gia shiny allazoun sthn Platinum; giati egw kserw mono auta sthn Diamond kai den kserw pote emfanizetai shiny.
Στην Pt τα αστεράκια είναι ασημένια, πρώτα κάνουν ένα κύκλο γύρο απο το pokemon και μετά εμφανίζονται μερικά ακόμα πάνω του.(δεν ξέρω πως είναι στην Diamond)
kalispera..ego epi 3 mines epsaxna gia shiny vulpix..wspou epiasa kamia 6aria kai iremisa!!xaxa!den einai akatorthoto to kinigi me pokeradar alla thelei gera neura!!
Sigoura.Kaneis den to amfisvhtei auto.Kai ta diallhmata einai APARAITHTA!!!
to prwto mou shiny itan to agapimeno olwn oddish(plakizw)xaxaxa mesa sto safari stin emerald,kai to deutero xriso mou itan meta pou ekana new game stin emerald itan zubat mesa stin spilia sto nisi sto deutero emvlima...distixws ekana tin vlakeia na antala3w to oddish me charmander...to zubat to exw akomi... Toungue
exw episis stin diamond xrisa oles tis morfes tou deoxys alla me AR...twra pou 3anarxisa na paizw skeutomai oti to AR xalaei to paixnidi... Toungue simera ekana to megalitero chain mou 13 geodude... 8a prospa8isw kai allo kana 2 wres twra to vradi... Toungue

(NM2: Κατά προτίμηση όχι greeklish please, γράφε ελληνικά αν μπορείς.)
Χαίρετε, έχω να ασχοληθώ με το άθλημα αρκετό καιρό κ πρόσφατα αγόρασα το platinum κ δεν έχω ιδέα τί αλλαγές έχουν γίνει στους μηχανισμούς του pokeradar- shinies, αν γνωρίζει κανείς ας κάνει ένα πόστ.
Μου 'λειψε να προσπαθώ να φτάσω ένα τσέιν στα 40, επίσης μου 'λειψε να πετάω το γάτο μου έξω απο το παράθυρο κάθε φορά που έσπαγε το τσέιν στα 39, το να καταπίνω απο έκπληξη τη τσίχλα μου κ να μου κάθεται στο λαιμό ή το να φτύνω το χυμό πεπόνι στη μούρη ανυποψίαστων περαστικών (γιαγιά, παππούς, μια φορά το 'κανα κ στο διαχειριστή που ήρθε να πάρει τα κοινόχρηστα κ έφυγε κλαίγοντας) επειδή μου τελείωσε η μπαταρία του ντι ες κατά τη διάρκεια ενός τσέιν. Αχ τι αξέχαστες στιγμές, συμφωνεί κι ο γάτος μου.

Κ καλά ρε τεμπελχανάδες, τόσο κόπο έκανα να γράψω τον οδηγό, έγραφα κι έγραφα μέχρι που τα δάχτυλα κ το μυαλό μου έβγαλαν κάλους (απο τότε έμεινε κι όλοι μου λεν ότι έχω κάλο) κ ένα shiny κάποιος δεν έπιασε, αν δε κάνω λάθος. Καλύτερα να έγραφα έναν οδήγο μαγειρέματος παστίτσιου, πιο χρήσιμος θα ήταν.
Φτου!Πριν λίγο μου έσπασε το chain στο 32.Και δεν είχα βρει κανένα shiny.Βρωμιάρικα Bidoof :/

Επίσης,Fourty3,δεν νομίζω να έκαναν τίποτα αλλαγές όσον αφορά το Pokeradar.Βέβαια,δεν μπορώ να το αναλύσω...
εμενα το μεγαλυτερο ειναι 13 με Bagon... Toungue, θα κατσω να ξαναμελετησω τον οδηγο, μπας και πιασω και κανα αλλο shiny(εχω ηδη shiny Gengar, αλλα αυτο απο τυχη)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's