Xarhs Wrote:Μπορει και να μην χρησιμοποιησε AR.....και να ειναι απλα τυχη.Εξαλλου,ενταξει,αν χρησιμοποιουσε AR νομιζω θα ειχε το θαρρος να μας το πει.
Απ’ ότι φαίνεται έχεις δίκιο Χάρη…
Τι ειναι αυτο το AR?Oυτε που το'χω ακουστα..Παιζω το παιχνιδι 2 μηνες,αλλωστε αν ειχα χρησιμοποιησει αυτο που λετε,οτι και να κανει,γιατι να γραψω αυτο που μου εκανε εντυπωση,το οτι σε μια εβδομαδα βρηκα δυο shinies?Εμενα να δειτε πως με εξεπληξε.Αυτο με το λαχειο το σκεφτομαι παντως..
AR,ειναι το Action Replay,η αλλιως "τροπος για να μην σε σεβονται και να -καταστρεψεις- την κασετα σου" >D
Κανει edit τα saved files της κασετας σου,και σε αρκετες περιπτωσεις γινεται new game ετσι ξαφνικα...
Fourty3 τι ακριβώς ενοείς με τις ζώνες;
Εγω επιασα με pokeradar στη diamond μου shinie sneasel και στην pearl μου shinie psyduck,το psyduck οταν το βρηκα τρομαξα γιατι αλο pokemon εψαχνα.Τελος εχω και ενα shinie gyarados στη ruby μου που το ανταλαξα για Groudon,το shinie gyarados ειναι το αγαπημενο μου shinie και το καλυτερο που εχω μεχρι τωρα
να και τα δικα μου shiny pokemon:
giratina
arceus
mamoswine
darkrai
Αυτα τα pokemon που αναφερεις τα επιασες κανονικα η ειναι hack?
@ Chaos714:
εδώ κάνεις post τι shinies έχει.
@ POKEMON MASTER: To Arceus του είναι hacked, γιατί δεν δεν έχει γίνει ακόμη event. Και το Darkrai, είναι λίγο δύσκολο να είναι legit. D:
Πωπω τωρα που ειπατε για χακ.Παιδια θα τον σκοτωσω τον μικρο μου αδερφο.Ειναι 8 χρονων ρε.Και πηγε στο σπιτι ενος φιλου του χ8ες και με περνει τηλεφωνο και χαιροταν και ελεγε οτι ο φιλος του πηρε μια ειδικη κασετα και εχει arceus,darkrai κ.λ.π.Και μου λεει θα την παρω και εγω.Πραγματικα θα τον σκοτωσω αμα κανει καμια βλακεια χωρις να μου το πει.Και δεν μπορω να του εξηγησω κιολας γιατι δεν πρεπει να την παρει...Μουσπασε τα νευρα παλι.:/
(12-10-2008 11:24 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]@ Chaos714: εδώ κάνεις post τι shinies έχει.
@ POKEMON MASTER: To Arceus του είναι hacked, γιατί δεν δεν έχει γίνει ακόμη event. Και το Darkrai, είναι λίγο δύσκολο να είναι legit. D:
το arceus μου δεν ειναι χακντ,γιατι αν ηταν,θα μου ειχε χαλασει το παιχνιδι εδω και πολυ καιρο συν οτι το darkrai το πηρα απ τον garam.
Το arceus σου ειναι χακ.Δεν εχει γινει ακομη event για arceus οποτε δεν υπαρχει νομιμο arceuσ πουθενα και οποτε ουτε το δικο σου ειναι νομιμο.Επισης,το οτι εχεισ ενα χακντ ποκεμον δεν σημαινει οτι θα σου χαλασει η κασετε :/
Τοτε τι κακο εχει ενα hack pokemon και πως θα καταλαβω οτι ειναι hack?
Τα θρυλικά από events είναι εύκολο να τα καταλάβεις.
- Εάν δεν έχει γίνει event για το Pokemon που έχεις(legendary), τότε είναι hacked.
- Εάν το legendary Pokemon που έχεις, έχει δωθεί μόνο στην Ιαπωνία, και εσύ το έχεις στα Ιαπωνικά και δεν είναι μέσα σε Cherrish Ball και δεν κρατάει το Classic Ribbon, τότε είναι hacked.(Αυτό συμπεριλαμβάνει ο,τι εάν το event έγινε στην Ιαπωνία, και, το όνομά του είναι στα Αγγλικα, είναι hacked.)
- Εάν τα στατιστικά των Pokemon σου είναι τεράστια(πχ όλα στο τέρμα).
- Από το OT και ID του θρυλικού Pokemon σου.
Αλλά αυτό δεν είναι το σωστό thread για τέτοιες ερωτήσεις.
:(Chaos714 DEN GINETE NA PIASIS DARKRAI XORIS HACK!
A KE PEDIA EXETE KANA VIDEO GIA TA SHINY ETSI PIO APLO EPIDI DEN KATALAVA. KE KATI APO TON ODIGO OPION ROTAO MOU LEI KE KATI ALO BERDEFTIKA PIA .O ENAS LEI NA PAO STO PIO MAKRINO O ALOS LEI NA PATAO STO IDIO O ALOS LEI OPIO KOUNIETE PIO POLI .TI NA KANO?
pedia ixa ftasi sta 17 geodude ke eki pou perpatosa na kano reset ksefnika eksafanizete to chain ke imoun mesa sta xorta giati?
(08-12-2008 07:14 PM)irinaki Wrote: [ -> ]:(Chaos714 DEN GINETE NA PIASIS DARKRAI XORIS HACK!
Μη το λες. Εγώ έχω δύο legit Darkrai χωρίς hack.(από την 10η ταινία Pokemon που προβλήθηκε στην Ιαπωνία πέρυσι) :/
(08-12-2008 07:14 PM)irinaki Wrote: [ -> ]A KE PEDIA EXETE KANA VIDEO GIA TA SHINY ETSI PIO APLO EPIDI DEN KATALAVA.
http://www.youtube.com/watch?v=txyOJgfHAfU
http://www.truveo.com/Pokemon-Pearl-How-...3439513070
(10-12-2008 10:49 PM)irinaki Wrote: [ -> ]pedia ixa ftasi sta 17 geodude ke eki pou perpatosa na kano reset ksefnika eksafanizete to chain ke imoun mesa sta xorta giati?
Επειδή απομακρύνθηκες. Μην απομακρύνεσαι πάρα πολύ.(το πολύ 5-6 βήματα)