Legendary Pokémon

Full Version: Οδηγός Pokeradar - Shiny Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
1 alla dn me peirazei gt htan to prwto m shiny(sth diamond m) Big Grin

Twra exw arxisei na kano chaining shellos(to west) Big Grin

thnx x 1000000000000000 gt exo mathei tora na kano kalo chaining p dn xalaei sto #10 Smile
geia!fourty3 euxaristw polu gia ti voiheia!epsaxna gia odigies sta ellinika kai telika vrika!exw piasei idi ena shiny ariados kata tyxi xwris pokeradar!kai mia roselia me chain 4!!elpizw na ta kataferw,an kai fainetai periploko.mipws tha mporouses na mou peis kata ti gnwmi sou,pou einai to katallilo meros gia arxi?(katallilos xwros,katallila pokemon etc)euxaristw. http://kasuchan.org/blog/wp-content/uplo...eEevee.png
Καλωσηρθες patatuka!
Πρεπει να ξερεις οτι τα γκρικλις απαγορευονται μετα απο καποιες ιστοριες >>
Λοιπον,κατα τη δικια μου γνωμη,"πρεπει" να αρχισεις απο Swarm pokemon,δηλαδη αυτο που σου λεει η αδερφη του Λουκας καθε μερα.Ειναι πολλα,και αυτο τα κανει πιο ευκολα
:)
mirka ευχαριστω για τη βοηθεια,θα το προσπαθησω!το αγαπημενο μου shiny swarming ειναι το dunsparce!επειδη εκανα σημερα εγγραφη,τι εννοεις greeklish?να σε ρωτησω κατι αλλο?μηπως ξερεις τι γινεται στη σπηλια στην πολη Celestic?ευχαριστω πολυ!! Big Grin
Η mirka με το ''greeklish'' εννοουσε την γραφη στην οποια γραφεις τις ελληνικες λεξεις στα αγγλικα.
Την ερωτηση θα μπορουσες να την κανεις σ'αυτο το thread{#showthread.php?tid=730}η να ψαξεις στο google και να μην αναφερθεις συγκεκριμενα στην mirka.
Παρεπιπτοντως,καλωσορισεςBig Grin.
ευχαριστω!!τωρα καλυτερα ε?να ρωτησω κατι?ενω εκανα chain και ηθελα να κανω reset,το chain χαθηκε χωρις λογο στα 25 περιπου βηματα.Μηπως υπαρχει χρονικο περιθωριο?Το εχω ξαναπαθει παλαιοτερα..ευχαριστω! :-)
Δες εδω,το post του BLUE #s...7#pid33017
Μπράβο Fourty3 για τον οδηγό. Είναι απλός και κατατοπιστικός. Κρίμα που δεν έχω βρει ακόμα κανένα shiny. Θα προσπαθήσω όμως περισσότερο. Και πάλι μπράβο!
Πρεπει να κανω παντα στο ιδιο σημειο pokeradar μετα το reset η δεν εχει σημασια? Smile
Eννοείς ακριβώς στο patch που βρισκόσουν; Νομίζω (από προσωπική εμπειρία) όχι.
Δεν εχει σημασια,αρκει να προσεχεις να μην σου σπασει ξανα το chaining.
Οταν ξεκινησα τις προσπαθειες για chain,εντελως τυχαια (χωρις να δω οτι το pach ειναι shiny)βρηκα με chain 4 μια shiny roselia.Αυτο θεωρειται τυχη οπως το να τη βρω ελευθερη χωρις chain ή ακομα και με chain 4 αυξανονται οι πυθανοτητες εστω και λιγο για shiny?Εκτως απο τη roselia βρηκα την προηγουμενη εβδομαδα χωρις pokeradar ενα shiny ariados..τυχη ε?
Έχεις πολύ τύχη απ' ότι φαίνεται patatuka. Εγώ το μόνο shiny που έχω πιάσει είναι το gyarados στις G/S/Y Sad . Φαντάζομαι πάντως πως έστω και το μικρότερο chaining προσφέρει περισσότερες πιθανότητες να συναντήσεις ένα shiny, απ' ότι χωρίς pokeradar.
patatuka Wrote:Οταν ξεκινησα τις προσπαθειες για chain,εντελως τυχαια (χωρις να δω οτι το pach ειναι shiny)βρηκα με chain 4 μια shiny roselia.Αυτο θεωρειται τυχη οπως το να τη βρω ελευθερη χωρις chain ή ακομα και με chain 4 αυξανονται οι πυθανοτητες εστω και λιγο για shiny?Εκτως απο τη roselia βρηκα την προηγουμενη εβδομαδα χωρις pokeradar ενα shiny ariados..τυχη ε?

Eάν χρησιμοποίησες κάτι σαν AR ή GC αυτό δεν θεωρείτε τύχη! Βέβαια εάν όχι τότε πάρε κανένα λαχείο...
Μπορει και να μην χρησιμοποιησε AR.....και να ειναι απλα τυχη.Εξαλλου,ενταξει,αν χρησιμοποιουσε AR νομιζω θα ειχε το θαρρος να μας το πει.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's