Legendary Pokémon

Full Version: Τα σιαμαία bidoof και το μυστικό του βόθρου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Κύκλος #1

Επεισόδιο #1
Επεισόδιο #2
Επεισόδιο #3(Unofficial)
Επεισόδιο #4
Επεισόδιο #5
Επεισόδιο #6
Έκτακτο Επεισόδιο

Κύκλος #2

Επεισόδιο #1
--

Μετα απο παρακληση πολλων, θα αρχισω να ποσταρω σιγα σιγα αυτη τη ιστορια που εγραψα τις κρυες νυχτες του χειμωνα κατω απο την χοντρη μου κουβερτα πανω στο απαλο μου κρεβατι ( Πωπω εγραψα)

Σκηνοθετης: Xara-lampos

Πρωταγωνιστριες/Πρωταγωνιστες( Μεχρι στιγμης. Θα βαλω κι αλλους καθως προχωραει η ιστορια λολ.): Γιωργος, Χαρης, Βασιλης, Θανος, πόκεμαν.
Τα ποκεμον που θα αντιπροσωπευουν το καθε ατομο εχουν διαλεχτει απο ενα "What pokemon are you?" τεστ.

Συμπρωταγωνιστουν( Μεχρι στιγμης παλι): Στρατος, Σταυρος, Φοινικας.

Μακιγιερ: Δεν εχουμε :[

Κύκλος Πρώτος
Επεισόδιο Πρώτο
(Παρτ 1)

Πριν από πολύ καιρό, [Μπορεί αιώνες πριν(μπορεί και χιλιετίες αλλά τέλος πάντων)] όταν η γη άρχισε να κάνει τα πρώτα της δειλά βήματα προς την εξέλιξη υπήρχαν κάποια αγνώστου ταυτότητας πλάσματα... [Ναι υπήρχαν και τότε πόκεμον! Γιούπιιι!]
Εκείνη την εποχή είχε σχηματιστεί η Βαλκανική χερσόνησος (Κάπως πρόχειρα) και η Ελλάδα μέσα σε αυτή. Δεν είχε πολλά νησιά, βασικά οι Κυκλάδες ήταν ενωμένες και σχημάτιζαν ένα μεγάλο νησί, και η Πελοπόννησος ήταν «κολλημένη» με την Στερεά Ελλάδα. Στη θέση του Ολύμπου υπήρχε ένα ψηλό λοφάκι και εκεί είναι περίπου το σημείο στο οποίο η ιστορία μου παίρνει μέρος
Σε ένα δάσος του τότε Ολύμπου λοιπόν, είχαν φτιάξει τις κατοικίες τους μερικά απ’τα πλάσματα που ανέφερα στην αρχή, κοινώς γνωστά ως «πόκεμον»(Τσσσς πως τα λέω έτσι ρε). Στα νότια ζούσαν οι XNBG.
Ήταν μια φυσιολογική μέρα όταν… κάποιος χτύπησε την πόρτα της καλύβας τους.
«Ποιος είναι?» ρωτάει ο Θάνος καθώς ανοίγει την πόρτα.
«Έλα ρε ο πόκεμαν είμαι, μπορώ να πάω στην τουαλέτα;»
«Α δεν γίνεται…» πήγε να πει ο Θάνος αλλά τον διέκοψε ο Βασίλης
«Όχι ρε ποκεμαν δεν γίνεται να πας στη τουαλέτα, ήταν ο χαρης πριν».
«…Και?»
«Την βούλωσε»
«Οχ, κατάλαβα.»
«Άσε άσε»
«Τέλος πάντων, ήρθα εδώ για να σας μεταφέρω αυτό το μήνυμα» είπε ο ποκεμαν και έδωσε έναν φάκελο στον Θάνο. «Διαβάστε το και μετά ελάτε στο σπίτι μου για λεπτομέρειες.» Μόλις το είπε αυτό άρχισε να τρέχει [Για προφανείς λόγους( Για να πάει στην τουαλέτα για όσους δε το 'πιάσαν.)]
Τότε γυρνάνε εξουθενωμένοι ο Γιώργος με τον Χάρη. Κάθονται για λίγα δευτερόλεπτα σιωπηλοί, ακούνητοι, και ξαφνικά φωνάζουν
«Την ξεβουλώσαμε!»
«Μα… πώς ρε σεις; αφού τη βεντούζα τουαλέτας την ξεχάσατε εδώ»
«Δε θες να μάθεις, πίστεψε με» Είπε ο Χάρης με ένα σοβαρό αλλά κάπως χιουμοριστικό ύφος.

Τι περιέχει ο φάκελος που έδωσε στους XNBG ο ποκεμαν; Πως ξεβούλωσαν οι ήρωες μας την τουαλέτα;; Γιατί ο τίτλος του ΦάνΦικ ειναι τόσο άκυρος; Γιατί σας κάνω όλες αυτές τις ερωτήσεις; Τι θα γίνει άραγε στο τέλος( Ελπίζω πάντως να μη με ρωτήσετε επειδή ούτε εγώ ξέρω);; Θα το μάθετε σύντομα ( Λέμε τώρα)

______

Υ.Γ: Αν προσέβαλε κάποιον το περιεχόμενο της ιστορίας αυτής, ή πιστεύει ότι είναι inappropriate να μου το πει και θα το κόψω( Το story) :3
Υ.Γ2: Αν πιστεύετε ότι έχω κάνει μερικά λάθη, να μη πείτε απλά «Έχεις λάθη» αλλά να μου πείτε που έχω κάνει λάθη και πώς να τα διορθώσω, και γενικά να δικαιολογείτε γιατί σας αρέσει ή όχι, αλλιώς μην κάνετε καν σχόλια :Ρ
Υ.Γ3 λολ πολλά υστερόγραφα έχω βάλει :3
Υ.Γ4 Αυτό είναι το πρώτο μου φανφιν που έχει σχέση με πόκεμον

--

Edit:

Here's the english version =.=

After many requests, I will finally post the story that I wrote, in the cold days of winter, under my thick blanket on my bed (This is supposed to be a joke btw)

The siamese bidoof(s) and the cesspit's secret

Director: Xara-lampos

Staring( I will add more as the story continues): Giorgos, Xaris, Vasilis, Thanos.

Also staring: pokeman

A long time ago, when the earth started making steps towards evolution, some unknown creatures existed [yay pokémon!]
That period, Balkan(?) peninsula had been shaped, and Greece was in it. Greece didn’t have many islands, to be exact, Cyclades (Those islands in the middle of Greece) were connected and they formed a big island, and Peloponnesus was connected with the main part of Greece. My story takes place in Olympus which was a high hill those days.
Some of the creatures I mentioned in the start (Also known as pokémon), lived in one of the many forests of Olympus. XNBG (The name of a team obviously) lived in the South.
It was a typical day, when… someone knocked their (XNBG’s) door.
“Who is it?” Thanos asked while he was opening the door.
“Hey, I’m pokeman, can I use the bathroom?”
“Oh, I don’t think…” Thanos was about to say, but Vasilis interrupted him
“No pokeman, you can’t use the bathroom, xaris was there before”
“…So?”
“The toilet got clogged”
“Oh, I see… Ok never mind, the real reason why I came here is to bring you this message” pokeman said, and gave Thanos an envelope “Read it, and then come to my home for details” he said and then started running [For obvious reasons(Because he needed to use a bathroom)]
Then Giorgos and Xaris return exhausted. They stayed silent for a few seconds, and they suddenly shouted
“We unclogged it!”
“But… how? You forgot the plunger here” Vasilis said
“Trust me, you don’t want to know”

What does the envelope, that pokeman gave to XNBG, contain? How did our heroes unclog the toilet?? Why is the title so random? Why am I asking you so many things? You will soon find out (No, not really)!!

_____

PS: I know that this translation is not perfect.
XDDD . Poli kalo tsss ego akoma na miliso mipos eimai mougkos se auti tin istoria ?
Eisai apo toys prwtous prwtagwnistes re, ti allo thes dld? Toungue
lol jk, akoma prwto episodio einai de milisame kai toso.
εχει λαθη.Ικαστικα βασικα.Οταν μιλαει ο ποκεμαν πρεπει να βαζεις ορθογραφικα λαθη
Λολ,γιατι γραφεις ελληνικα?
Τεσπα,γελασα πολυ στη φαση με την βουλωμενη τουαλετα και οντως ο τιτλος ειναι λιγο ακυρος.
Πως ξεβουλωσαν την τουαλετα οι ηρωες μας???
χαχαχαχαχαχαχ,λολ xd
XDDDDD lawl "Μακιγιερ: Δεν εχουμε :["
Billaros Wrote:εχει λαθη.Ικαστικα βασικα.Οταν μιλαει ο ποκεμαν πρεπει να βαζεις ορθογραφικα λαθη

Oκ, ευχαριστω για την συμβουλη ^^

POKERULER Wrote:Λολ,γιατι γραφεις ελληνικα?
Τεσπα,γελασα πολυ στη φαση με την βουλωμενη τουαλετα και οντως ο τιτλος ειναι λιγο ακυρος.
Πως ξεβουλωσαν την τουαλετα οι ηρωες μας???
χαχαχαχαχαχαχ,λολ xd

Γραφω ελληνικα για να καταλαβαινομαστε λολ.
OMG OMG OMG xDDD
+5 respect
xD
Thanks everyone. Χαιρομαι που σας εκανε να γελασετε :Ρ
O τιτλος μιλαμε ειναι ftw
Τα σιαμαια bidoof και το μυστικο το βοθρου God that cheered me up x)
ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ Τα μπιντουφ ξεβουλοσαν το βοθρο! rofl *shot*
heyyy den eimaste bidoof!!!! >Sad
jk mpampi
Χαχα, πέρα από λίγα ορθογραφικά λάθη, ΕΓΓΡΑΨΕΣ. xDDDDDDDDDDDDD
Billaros Wrote:εχει λαθη.Ικαστικα βασικα.Οταν μιλαει ο ποκεμαν πρεπει να βαζεις ορθογραφικα λαθη

εδω εχει δικιο. τι προχειροτητες ειναι αυτες?!

και ο τιτλος ακυρος...(but who cares?)
Ah... you´re mean, I can´t read greek Sad
Re giati na min metafraseis to part1 sta agglika ? I an den mporeis esi mpampi tha to kano ego
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's