Legendary Pokémon

Full Version: Προς όλα τα μέλη: ΒΟΗΘΕΙΑ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Γεια σας μέλη του Legendary Pokémon. Επειδή έκανα ένα μεγάλο λάθος με το Action Replay DS χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Αυτό το έκανα σε 2 κασέτες φίλων μου, 1 του αδερφού μου και 2 δικές μου για αυτό θέλω να είμαι 100% ότι το παιχνίδι είναι ΟΚ. Διαβάστε παρακάτω:

Όταν έμαθα (πριν 5 μήνες) για το Action Replay DS τρελάθηκα. Όλα τα Pokémon 100 LV με ένα κουμπί??? Όλα τα σπάνια θρυλικά με επίσης ένα κουμπί??? Έψαξα χωρίς καμιά βοήθεια και βρήκα μέσω του ίντερνετ ένα μαγαζί 2 ώρες μακριά από το σπίτι μου και το αγόρασα.

Έβαλα Action Replay DS στην Pokémon Diamond μου. Όμως μαθαίνοντας τα πρόβλημα που σου προκαλεί το μετάνιωσα πολύ πικρά. Για να το διορθώσω έκανα τα παρακάτω:

1) Έκανα New Game την Pokémon Pearl (Στην οποία είχα επίσης βάλει Action Replay DS) και στη συνέχεια έπιασα τόσα άγρια Pokémon όσα ήταν τα Pokémon που ήθελα να μεταφέρω από την Diamond στην Pearl.

2) Μετέφερα τα Pokémon από την Diamond στην Pearl και μετά έκανα New Game την Diamond.

3) Προχώρησα την Diamond και όταν έπιασα τα απαιτούμενα ελεύθερα Pokémon τα αντάλλαξα από στην Pearl και πήρα τα Pokémon που είχα αποθηκεύσει στην Pearl. Μετά προχώρησα (και προχωρώ) την Diamond κανονικά.

Α) Εάν στα Pokémon που έκαναν αυτό το ταξίδι και τώρα βρίσκονται στην Diamond ΔΕΝ χρησιμοποίησα κωδικούς επάνω τους τότε η Diamond μου είναι σαν να μην έβαλα Action Replay DS?

Β) Εάν έβαλα κωδικούς που επηρέασαν τα Pokémon μου και δεν το ξέρω τότε πετώντας τα Pokémon με κωδικούς μπορώ να απαλλαγώ απ’ όλα τα προβλήματα που πιθανών μπορεί να μου προκαλέσουν και είναι σαν να μην έβαλα Action Replay DS?

Υ.Γ.
Δεν πρόκειται να το ξανακάνω γατί το ξεφορτώθηκα το Action Replay DS. Big Grin

Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα με την πολυλογία μου... Sad

Τελικά δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για την επιτυχία και αυτό κάνει όλα τα πράγματα ενδιαφέροντα... Rolleyes

-------------------------------------------------------------------

Για να είμαι 100% σίγουρος ΜΗΝ απαντάτε εάν δεν ξέρετε και απαντήστε όσο το δυνατών περισσότεροι. Big Grin
1ον.Συγχαρητηρια,εισαι ο πρωτος που εχει τα κοτσια να παραδεχτει οτι εκανε κουταμαρα.Πραγματικα.Extra kudos γτ την εκανες και σε φιλους σου xD.Απο μενα θα παρεις ρεπ παντως,εισαι σε καλο δρομο.
2ον.Κοιτα.Αν εισαι κωλοφαρδος,κατι μπορει να γινει και να την βγαλεις καθαρη.Αν δεν εισαι, ξυσε το αυτι σου και προβληματισου.Απ οσο εχω καταλαβει,γτ δεν ειμαι ακριβως expert πανω σε ar Και d/p γενικα,αν το παιχνιδι αντιληφθει οτι χακαρεις τοτε αρχιζουν τα παρατραγουδα.ΟΜΩΣ μην σκιαζεσαι φιλε μου!Η Α.Μ.Α.Ν. τελεσοπινγκ ειναι εδω και σου δινει τη λυση !!=D.Νομιζω οτι αν κανεις νιου γκεημ για να πανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο την αρχη τοτε np.Αλλα ας το επιβεβαιωσει και καποιος αλλος πριν να αρχισεις τις τιριτατζουλιες.

Ειπα και ελλαλησα εγαγρε,και αμαρτιαν,ΟΥΚ εχω.
Ναι,εχεις δικιο.Οταν κανεις new game,σβηνονται ολα τα δεδομενα που υπηρχαν στην κασετα.(δεν συμπεριλαμβανονται τα glitches που ειναι λαθη)Δηλαδη,ειναι σαν να κανεις format σε μια καρτα μνημης(αν και δεν σβηνονται ολα τα αρχεια) η reboot σε εναν υπολογιστη(αν και στον υπολογιστη,ξαναμπαινουν ολα τα αρχεια με το reboot αλλα καθαριζονται απο ιους).
Αν εχεις κανει new game,τι να σου πω,την εχεις γλιτωσει μαλλον.....
Τα Pokémon που τώρα είναι στην Diamond ??? Αυτά είναι ΟΚ ???
κοιτα,αν δεν εχουν χαξ ναι ειναι οκ.αν εχουν χαξ,δεν ειναι οκ.
στην τελικη,το πολυ πολυ να χασεις τα δεδομενα σου,για αυτο σε λεω αρχηγε,φαε μια παστα...
Το πολύ πολύ να χάσω τα δεδομένα των Pokémon και όχι να χρειαστεί να κάνω ξανά New Game??? Γιατί εάν είναι έτσι οποιοσδήποτε έπαιρνε ένα hacked Pokémon από το GTS θα έπρεπε να κάνει New Game!!! Έτσι δεν είναι???
οχι απαραιτητως.Βλεπεις αν καταφερεις να κανεις καλο χακ που να ξεγελα το παιχνιδι,ισως,λεω ισως να την γλιτωσεις.Αν και τωρα που το σκεφτομαι,δεν εχω ακουσει για περιστατικα μεσω Gts.Ισως να χανεται η σταμπα ar αν ανεβει στον σερβ της νοινταιντω
Παρότι έβαλα κωδικούς από το ίντερνετ που μου δημιούργησαν κρυφά προβλήματα π.χ. ένα άγαλμα που δεν υπήρχε στην Heatrome City το οποίο μετά το New Game εξαφανίστηκε δεν βλέπω τίποτα που να με προβληματίζει στην κασέτα. Πιστεύω πως όλα είναι εντάξει. Όμως κάποια άλλη γνώμη κάποιου άλλου μπορεί να με διαψεύσει. Ελπίζω όχι γιατί τότε...
Κοιτα..αποτι ξερω οταν βαζεις ar η κασετα αρχιζει και τα χανει κ βλεπεις ασυνηθιστα πραγματα!Αλλα αποτι φαινετε εσυ ησουν τυχεροσ κ την γλιτωσες καθως ακομη δεν σου εχει εμφανιση προβλημα!χεχε
Και για τα χακντ ποκεμον απο τζι τι εσ--νομιζω μια κασετα δεν παθαινει τιποτα αν παρει απλα ενα χακντ ποκεμον μεσω ανταλλαγης.Ζημια παθαινει οταν κανεις εσυ ο ιδιος το χακ...ελπιζω να βοηθησα λιγο κ τωρα SILENCE!!I KILL YOU!!!
OMG WAS IST DAS SHIEEEEEEEET!?SPIEEELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!
http://www.youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA
Τυχερακια, ηξερα εναν που εχει την diamond και εχει τοσα χαξ οσα κιλα λαδι βγαζει η καλαματα το χρονο. Επισης αυτο που ειπε ο ναρκωμανης ειναι σωστο γτ ενας βλακας φιλος μου εχει δωσει 3 χαξ ( χωρις να του δωσω τπτ εγω ) και τωρα εμειναν 2 επειδη το ενα το ανταλαξα για μαναφι απο ρειντζερ.
ναι απ οτι φαινεται το προβλημα εντοπιζεται στην κασσετα και οχι στα ποκιμον.αν η κασσετα αντιληφθει οτι την χακαρες,get ready to be pimped by your own pokemon game card
Δηλαδή τέσσερις λένε ότι είμαι SUPER τυχερός και ότι δεν εάν δεν έχω προβλήματα τότε όλα είναι ΟΚ??? A και μετά το New Game παίζω 170 ώρες. Ας δούμε τι λέει κι άλλοι...
Χμμμ... όταν βάζεις AR υπάρχει μπορεί η κασσέτα σου να χαλάσει τελέιως ή να μείνει με το hax -που θα έλεγε και η Celesi- οπότε είσουν τυχερός.
Το αν θα παθει η κασετα προβλημα εξαρταται απο το τι κωδικους βαζεις μπορει να μην παθει τπτ αν οι κωδικοι ειναι οκ...
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's