31-07-2008, 07:11 PM
31-07-2008, 07:16 PM
Και το εχαψες?
02-08-2008, 01:11 AM
Πωπω...και μενα μου σπαει τα νευρα αυτο το πραγμα ειλικρινα.
1ον)Οτι ενας γινετε member και δεν μπαινει ποτε
2ον)Οτι δεν εχουμε πολλους οnline users.Kαημο τοχω να δω μια μερα παραπανω απτους συνηθισμενους.Και οι φαση ειναι οτι κ αυτοι οι συνηθισμενοι εξαφανιζονται σιγα σιγα!Νταξει...δικαιωμα τους απλα εμενα μ σπαει τα νευρα γιατι αξιζει το σαητ να εχει πολλους ονλαην...τεσπα..
1ον)Οτι ενας γινετε member και δεν μπαινει ποτε
2ον)Οτι δεν εχουμε πολλους οnline users.Kαημο τοχω να δω μια μερα παραπανω απτους συνηθισμενους.Και οι φαση ειναι οτι κ αυτοι οι συνηθισμενοι εξαφανιζονται σιγα σιγα!Νταξει...δικαιωμα τους απλα εμενα μ σπαει τα νευρα γιατι αξιζει το σαητ να εχει πολλους ονλαην...τεσπα..
02-08-2008, 01:17 AM
Καλά από τις 01:00 έως τις 06:00 μόνο εγώ και ο Xarhs ήμαστε online το 90% των περιπτώσεων.
02-08-2008, 01:17 AM
Πεσ'τα ρε Dragar!Aν ειμασταν περισσοτεροι και ειμασταν active,θα σκιζαμε.....
02-08-2008, 01:21 AM
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Καλά από τις 01:00 έως τις 06:00 μόνο εγώ και ο Xarhs ήμαστε online το 90% των περιπτώσεων.Μεχρι πριν λιγο καιρο ημουν κ εγω αλλα τωρα δεν ειμαι κ πολυ σπιτι οποτε δεν...Παντως εγω κ να μην εχει κατι καινουργιο το σαητ ειμαι μεσα(ξαναλεω δεν λεμε για τωρα π ειμαι μια απων μια παρων )!
Xarhs Wrote:Πεσ'τα ρε Dragar!Aν ειμασταν περισσοτεροι και ειμασταν active,θα σκιζαμε.....Ε ναι ρε συ..τεσπα νταξει τι να πεις!
02-08-2008, 01:34 AM
Θα πω το εξης:THE FORUM IS A GRAVEYARD αλλα,ειναι και καλοκαιρι θα μου πεις...
02-08-2008, 01:37 AM
Καλά μιλάμε σκίζεις!!!
02-08-2008, 01:45 AM
To ξερω,μετα τα αυτογραφα.
Παιδες,τερμα το spam,αν εχετε να πειτε κατι,πειτε το.
Παιδες,τερμα το spam,αν εχετε να πειτε κατι,πειτε το.
02-08-2008, 10:08 AM
Αν δεν το έχετε προσέξει οι πιο πολλοί εδώ μέσα είναι guests, άμα αυτοί γράφονταν εδώ, είμαι σίγουρος πως θα έμπεναν συνέχεια, γιατί πάντα έχουμε πάρα πολλούς guests.
02-08-2008, 11:33 AM
κατι ακυρο ο χαρης ποιος ειναι ?
02-08-2008, 01:53 PM
ο ποκεχαρακας ρε
02-08-2008, 02:29 PM
Πωωω,θα πρεπει να το γραψω κατω απ'την sig μου τωρα?...
Swledap
02-08-2008, 03:36 PM
dn 3erw an epitrepontai ta greenglish alla mou tin spaei na grafw ellinika sta foroums... Tespa. Egw eimai ena apo ta meloi pou graftika apo oti 8umamai prin 5-6 mines (mporei kai parapanw). 8a sas tin apospi mou eilikrina. Katarxin eimai arketa megalos (konteuw na kleisw ta 20) kai dn exw af8ono xrono na serfarw. Twra pou einai kalokairi omologw oti exw pio polu free time. Xairomai pou uparxei elliniko site gia Pokemaniacs san ki mena parola auta dn m'aresei i organwsi tou. Isws na upervalw vevaia giati dn to exw psa3ei kai apoluta. Eimai grammenos kai se ena 3eno forum pou ekei m'aresei arketa kai postarw suxna-pikna. Auto pou lete gia diagrafi melwn kai elaxisto xrono sundesis kai loipa to vriskw upervoliko. Ena idaniko 8a itan pisteuw na uparxei kati san status pou uparxei kai sto msn pou nomizw to proteine kapoios. Episis sumfwnw sto na uparxei i epilogi delete gia opoion 8elei na 3egraftei. Auta kai ta leme isws kai se alla posts...
02-08-2008, 03:43 PM
Υπαρχει και η υποδειξη ''Away'' οπως ειπα και σε ενα προηγουμενο post μου για να δειξει καποιος οτι λειπει και οτι θα επιστρεψει σε ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα.Επισης,συμφωνω σ'αυτο που λες με το delete.Oποιος νομιζει οτι δεν εχει τιποτε αλλο να προσφερει στην κοινοτητα η αν βαριεται να συζηταει και να λεει την γνωμη του εδω,θα μπορουσε να κανει ενα ''deletation{η οπως αλλιως γραφεται} του account του και η υποθεση τελειωσε.Πραγμα που δεν μπορει να γινει σε ΚΑΝΕΝΑ FORUM......Κανεις και πουθενα δεν μπορει να κανει delete στο account του,μονο στο Ytube νομιζω.