Legendary Pokémon

Full Version: ''Θαμμενα'' members
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Χαχα,ακριβως αυτο.Αν το site εχει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα{οπως τα αρθρα του ''Pokemon of the week''},για τους guests που ενδιαφερονται, τοτε παμε γι'αλλαWinkBig Grin.
Κατα τη γνώμη μου, όλα αυτά είναι κάπως χαζά. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το forum δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μεγαλύτερα forums με χιλιάδες μέλη. Και μην βλέπετε μόνο τα θετικά (περισσότερα μέλη, περισσότερες ευκαιρίες να διακριθώ, γουστάρω). Δείτε και τα αρνητικά. Ανοίγεις ένα τόπικ, κάνεις μια βόλτα στο υπόλοιπο φορουμ, και μετα δεν προλαβαίνεις να διαβάσεις το ένα άχρηστο ποστ μετά το άλλο. Πάρτε για παράδειγμα το Serebii. Κάτι χιλιάδες μέλη και αμάν αν τα χίλια από αυτά είναι σοβαρά. Αυτό στο οποίο υστερούμε πάντως είναι σε μέλη εκτός Ελλάδας. Μόνο ο Aluado υπάρχει...

Για τα άλλα μέλη τώρα, αυτά που κάνουν 3 ποστς και χάνονται, υπάρχουν άπειροι λόγοι. Τεχνικά προβλήματα με τη σύνδεσή τους, βαρέθηκαν το forum, σταμάτησαν τα Pokémon, παρεξηγήθηκαν με κάποιο άλλο μέλος, βρήκαν κάποιο πιο ενδιαφέρον forum, δεν συμφωνούν με τους κανόνες του forum, προσωπικά προβλήματα, και ένα σωρό άλλα πράματα. Επίσης, τα παλιά accounts δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να διαγράφονται. Φέτος είχα μείνει χωρίς internet για κάπου 4-5 μήνες, θα σπαζόμουν αν έμενα χωρίς account και το πιο πιθανό είναι να μην ξαναρχόμουν.

Pokemon Trainer SILVER Wrote:Δεύτερον εάν ένας δεν κάνει ποτέ post τότε γιατί έγινε μέλος και δεν μπαίνει ως επισκέπτης?
Για να προσθέσει reputation σε έναν άλλο ίσως? Για να διαφημίσει το site του στην sig του? Για να γουστάρει απλά?

JimLink Wrote:Το πιο σημαντικό είναι και το οποίο δεν έχει αναφερθεί, ότι αυτοί που θα γράφουν να έχουν κάτι αξιόλογο να πουν με σεβασμό προς τον άλλο και την άποψη του ώστε να γίνεται μια σωστή συζήτηση από την οποία όλοι να έχουν κάτι να κερδίσουν χωρίς να γίνονται διαμάχες, πράγμα το οποίο πιστεύω ότι το έχουμε καταφέρει και για αυτό είμαστε και το καλύτερο site για pokemon
Αυτό είναι που ήθελα να τονίσω κι εγώ, σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά η ποιότητα.
Ακριβως,αλλα οπως ξερεις,υπαρχουν και μερικα members που μπαινουν για ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σκοπο,και αυτος δεν ειναι να συνυσφερουν.....μπορει να ειναι οποιοςδηποτε,απ'το να σπασουν τα νευρα των mods και των admins,μεχρι του να μιλανε για πεπονια{xD}.Οποτε,μ'αυτα και μ'αυτα,δεν μπορει να υπαρχει ποιοτητα.Α,και κατι αλλο,χωρις να ειμαι moderator και χωρις να θελω να το παιξω,καλυτερα οσοι κανουν register,να πηγαινουν πρωτα εδω #f....php?fid=2 και να βλεπουν ποιοι ειναι οι κανονες πρωτα,και μετα να μην κανουν και να μην λενε αρλουμπες.
Κοιτα.
Δεν ειναι "ενταξει" να μπαινεις σε ενα φορουμ και μετα να ξεχνας οτι υπαρχει,αλλα,οπως ειπε και η Charizard2005,υπαρχουν πολλα προβληματα σε τουτο το κοσμο.Αμα σπασεις ρε συ το λαιμο σου,και πρεπει να μεινεις σε νοσοκομειο 4 μηνες,και εχεις acc εδω,σε ενδιαφερουν τα Pokemon,κτλ κτλ,γιατι να σε μπαναρουν;
Καλυτερα λιγοι και καλοι παρα πολλοι και ασχετοι.>D
Η Gaia πχ,ειναι ζωντανο μερος,10 εκαττομυρια μελη,κι ομως,μη νομιζεις οτι αξιζουν τα φορουμ της...πολυ τουλαχιστον. -spammers,trollers,stalkers,n00bs till deAtH-
Συμφωνώ μ' αυτό που λέει ο Xarhs. Δεν είναι ό,τι καλύτερο π.χ να βλέπεις ένα μέλος με ένα μόνο post, να έχει ανοίξει ολόκληρο thread και να διαφημίζει ένα site ή να ζητάει να αξιολογήσουν την ομάδα του ή να κατηγορεί τους πάντες (υποθετικά μιλώντας πάντα) και μόλις ικανοποιηθεί να ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του. Παρ' όλα αυτά, όλοι έχουν αυτό το δικαίωμα και δε νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει αυτό.
Βασικα,εκει θα υπαρχουν πολλοι mods,{στην GAIA που λες}γι'αυτο οι περισσοτεροι ειναι dead guys....αλλα και εκει θα υπαρχουν ''θαμμενοι''Toungue...
Xarhs Wrote:Βασικα,εκει θα υπαρχουν πολλοι mods,{στην GAIA που λες}γι'αυτο οι περισσοτεροι ειναι dead guys....αλλα και εκει θα υπαρχουν ''θαμμενοι''Toungue...

Lolz για καθε section ειναι τουλαχιστον 10 mods xD
Ρε,αυτο το εχω δει και σε αλλα πολλα forums,ελεος....αλλα εκει τα members πανε με τις χιλιαδεςToungue.Και εχω δει να ειναι οnline 17.000 ατομα σε μια φαση.....ασ'τα να πανε...καθε μερα πρεπει να banαρονται καμια 100αρια ατομα...,και λιγα λεω....
Eγω συμφωνω με οσα ειπε ο ΝΜ2.Πιστευω οτι εχουμε καταφερει την ποιοτητα..κ αυτο ειναι το πιο σημαντικο για μενα κ για ολους νομιζω.Αλλα ειναι αρκετα σπαστικο να γινονται καποιοι μελη κ να μην "ζουνε" μετα..Γιατι αποκλειετε ολοι αυτοι να εχουν τεχνικα προβληματα κ μπλα μπλα...αλλα τι να κανουμε σιγα!
Οποτε,το παιζουμε free-stylers?
Xαχα...Ναι ρε ετσι κανονικα!
* Dragar το παιζει freestyler
και εγώ ΑΝΗΚΑ σε έναν απο τους ''θαμμένους'' γιατί είχα πράγματι πολύ καιρό να μπώ...αλλά τώρα θα μπαινω στο forum... Big Grin
Μπραβο που παραδεχεσαι οτι ησουν ''θαμμενος''.Αλλοι δεν θα το εκαναν νομιζω...
Βασικά αυτή την εποχή μπαίνουν πολύ λιγότερα μέλη λόγω των διακοπών αλλά τώρα που τελείωσαν πιστεύω πως το φόρουμ θα γεμίσει και πάλι
EGO KAI AN ANIKA STOUS THAMENOUS
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's