Καταρχάς απέφευγε όσο μπορείς τα greeklist ειδικά σε τόσο μεγάλα κείμενα. Δεύτερον εάν ένας δεν κάνει ποτέ post τότε γιατί έγινε μέλος και δεν μπαίνει ως επισκέπτης? Όσο πιο ενεργά είναι τα μέλη τόσο πιο ενδιαφέρον είναι το site άρα τόσο πιο πολύ έρχονται καινούργια μέλη και δραστηριοποιούνται τα ήδη υπάρχοντα. Εάν δεν έχεις τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο όταν ανοίξεις τον υπολογιστή μια φορά το μήνα κάνε log in στο site και μετά βγες.
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Δεύτερον εάν ένας δεν κάνει ποτέ post τότε γιατί έγινε μέλος και δεν μπαίνει ως επισκέπτης?
να σου πω την αληθεια
«Νεκρο» Member > «Νεκρος/Ζωντανος» Guest
Πλακα-πλακα,η εκδοχη που αναφερει ο Χαραλαμπος ειναι πολυ σωστη......Οι guests θα πρεπει
καποτε να γινουν members.Oποτε,οσο πιο πολλοι guests,τοσο πιο πολλα members.Aλλα για να ελκυθουν οι guests,πρεπει ΕΜΕΙΣ να κανουμε κατι......Eγω παντως,λεω να το πει καποιος στον Eraleas μεσω pm,που μπαινει και πιο συχνα,για να δουμε τι εχει να πει και τι μπορει να κανει.
{Εdited}
Δηλαδή σαν τι να κάνουμε ακριβώς? Να κηνυγάμε με την απόχη τους guests που επισκέπτονται το forum για να τους κάνουμε μέλη. Το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι όπως συμβαίνει σε άλλα sites να απαιτείται log in για να παρακολουθήσεις το τι γράφεται στο forum ώστε με τέτοιο τρόπο να "υποχρεωθούν" οι guests να κάνουν register, πράγμα με το οποίο δεν συμφωνώ. Επίσης, δεν συμφωνώ καθόλου με την άποψη να απαιτείται κατά τη διάρκεια ενός χρονικού διαστήματος το μέλος να πρέπει να κάνει τουλάχιστον μια φορά log in για να διατηρήσει το λογαριασμό του. Πουθενά δεν γίνεται κάτι τέτοιο και θα ήταν παράλογο να ζητηθεί, καθώς μπορεί να υπάρχουν και τεχνικοί λόγοι που κάποιος να μην μπορεί να επισκεφθεί το forum. Ακόμα, μην ξεχνάτε ότι το site αφορά τα πόκεμον, ένα απλό παιχνίδι και κανείς δεν μπορεί να ασχολείται με αυτά για συνέχεια. Στην αρχή που είναι νέο μέλος, υπάρχει ενθουσιασμός και θέλει να ποστάρει συνέχεια, αλλά μετά σιγά σιγά θα αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του. Και όσο παιρνάνε και τα χρόνια έχεις νέα ενδιαφέροντα και νέες υποχρεώσεις που δεν θα σου αφήνουν και πολύ χρόνο για ό,τι έκανες πριν.
Και προσωπικά για μένα σκασίλα μου αν θα φτάσουμε τα 10.000 μέλη, αν θα επισκέπτοναι το forum 1.000 καθημερινά και αν θα γίνονται άλλα τόσα posts. Το πιο σημαντικό είναι και το οποίο δεν έχει αναφερθεί, ότι αυτοί που θα γράφουν να έχουν κάτι αξιόλογο να πουν με σεβασμό προς τον άλλο και την άποψη του ώστε να γίνεται μια σωστή συζήτηση από την οποία όλοι να έχουν κάτι να κερδίσουν χωρίς να γίνονται διαμάχες, πράγμα το οποίο πιστεύω ότι το έχουμε καταφέρει και για αυτό είμαστε και το καλύτερο site για pokemon
Jimlink,δεν αντιλεγω με τα παραπανω που λες.Παρ'ολα αυτα,παντα σε μια κοινοτητα θα υπαρχουν διαμαχες θελουμε-δεν-θελουμε.Μην ξεχνατε οτι,οσο πιο πολλα members υπαρχουν,θα υπαρχουν και πολλα bans,οπως γινεται στις μεγαλες κοινοτητες.Οποτε,ειναι καλυτερα που ειμαστε λιγοι και καλοι.Αν και για το δευτερο,αμφιβαλλω λιγο....Ο λογος?Γιατι υπαρχου καποιοι που εχουν κανει register αλλα παιρνουν το forum στην πλακα.Κοιταξτε username:
#m...ile&uid=13 Tωρα πειτε μου οτι αυτο δεν ειναι ειρωνεια.......ολα απο την λεξη TARDNESS κρεμονται.
Δεν σε καταλαβαίνω. Τώρα για ποιο λόγο έδειξες το profile ενός member που έχει να μπει αρκετό καιρό? Υποστηρίζεις ότι το συγκεκριμένο μέλος γράφτηκε για πλάκα? Και αν ναι που το ξέρεις εσύ για ποιο λόγο γράφτηκε και για ποιον σταμάτησε. Θέλω να πιστεύω ότι έκανες λάθος...
Πρώτα πρώτα μπράβο ρε που κάθισες και έγραψες αυτό το κατεβατό στα Ελληνικά (και όχι σε greeklist) JimLink!
JimLink Wrote:Το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι όπως συμβαίνει σε άλλα sites να απαιτείται log in για να παρακολουθήσεις το τι γράφεται στο forum ώστε με τέτοιο τρόπο να "υποχρεωθούν" οι guests να κάνουν register, πράγμα με το οποίο δεν συμφωνώ.
Ίσως αυτός είναι ένας λίγο σκληρός τρόπος αλλά μάλλον η τελευταία μας ελπίδα για να προσελκύσουμε νέα μέλη. Παρότι όπως είπε και ο Xarhs αυτό διμιουργεί αρκετά προβλήματα...
JimLink Wrote:Ακόμα, μην ξεχνάτε ότι το site αφορά τα πόκεμον, ένα απλό παιχνίδι και κανείς δεν μπορεί να ασχολείται με αυτά για συνέχεια. Στην αρχή που είναι νέο μέλος, υπάρχει ενθουσιασμός και θέλει να ποστάρει συνέχεια, αλλά μετά σιγά σιγά θα αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του. Και όσο παιρνάνε και τα χρόνια έχεις νέα ενδιαφέροντα και νέες υποχρεώσεις που δεν θα σου αφήνουν και πολύ χρόνο για ό,τι έκανες πριν.
Γι ακριβώς αυτόν τον λόγο σταματάνε να παίζουνε οι περισσότεροι. Δεν ξέρω γιατί αλλά εφόσον πρόκειται για ηλεκτρονικά παιχνίδια τα Pokémon είναι το αγαπημένο μου και θα συνεχίσω να παίζω για πολλά χρόνια ακόμα...
JimLink Wrote:Δεν σε καταλαβαίνω. Τώρα για ποιο λόγο έδειξες το profile ενός member που έχει να μπει αρκετό καιρό? Υποστηρίζεις ότι το συγκεκριμένο μέλος γράφτηκε για πλάκα? Και αν ναι που το ξέρεις εσύ για ποιο λόγο γράφτηκε και για ποιον σταμάτησε. Θέλω να πιστεύω ότι έκανες λάθος...
Οκ,μπορει να ειμαι οντως λαθος,my bad.....
στην πυρα και δεν εχει δικαιολογιες, ακους εκει my bad
Pokeman,το ''πυρα'' τι σημαινει?.....Και ενταξει,μπορει να εκανα ενα λαθος αλλα,δεν μπορειτε να πειτε οτι και οι αλλοι που δεν μπαινουν στο forum πια,ειναι ενταξει ατομα....
Κοιτα, δεν μπορεις να κρινεις αν ενα ατομο ειναι "ενταξει" μονο και μονο απο το αν μπαινει στο forum.
Υπαρχουν παρα πολλοι λογοι που καποιος μπορει να σταματησε να μπαινει. Λογοι του τυπου "Δεν εχω χρονο" και "Εχω αλλα ενδιαφεροντα" μεχρι και λογοι τους οποιους ειτε δεν τους φανταζεσαι, ειτε δεν θες να τους φανταστεις καποιες φορες... Ο κοσμος εχει πολλα προβληματα. Και πιστεψε με, οταν καποιος εχει τα προβληματα του, το μοναδικο πραγμα που δεν σκεφτεται ειναι οτι εχει αφησει ενα forum πισω του...
Ολα αυτα που λετε ειναι σωστα κ πιστευω ακριβως τα ιδια..Απλα ειναι κουραστικο να βλεπεις καθε μερα νεα μελη και μετα να μην τα ξαναβλεπεις.Νταξει..δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο.Και εγω το εχω κανει σε αλλο φορουμ κ ειναι απολυτα φυσιολογικο.Απλα το μονο που θα μπορουσαμε να κανουμε εμεις για αυτο ειναι να προσελκυσoυμε περισσοτερο τον κοσμο.Το forum και γενικα το site πιστευω οτι ειναι τουλαχιστον ικανοποιητικο και οχι μονο για μας.Και για ατομα απο αλλες χωρες{καθως υπαρχει κ english section}.Tωρα αν καποιος εχει καποια ιδεα για την ενισχυση του σαητ κ κατ'επεκταση την προσελκυση νεων μελων μπορει να την καταθεσει(τι ειπα το ατομο?Αυτογραφα απτην προσωπικη μου γραμματεα παρακαλω).
Οσο για το τελευταιο που ειπες,οι admins και οι mods μπορουν να ασχοληθουν με ολα αυτα που μπορουν,ετσι ωστε να ειναι το site ελκυστικο και πλουσιο και'μεις να κανουμε κατι πιο απλο:να μιλησουμε σε φιλους οι οποιοι ενδιαφερονται.Αυτο δεν το ανεφερε κανεις.Αν ειμαστε προθυμοι να βοηθησουμε,ολα μπορουνε να γινουνε.Οποιος εχει κατι να πει πανω στο post μου η να με διορθωσει καπου,ας το κανει.
Για αυτο που ειπες να μιλησουμε σε φιλους εχεισ δικιο..Εγω π.χ εφερa τον ξαδερφο μου...ασχετα που πεθανε μετα
.Εγω πιστευω οτι ειναι καλο το σαητ αλλα παντα κατι καινουργιο ειναι επιθυμητο