Legendary Pokémon

Full Version: ''Θαμμενα'' members
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
τι θα πει θαμμένος το κέρατο μου? σας είχαν κλείσει σε ένα φέρετρο ζωντανούς και σας πετάξαν σε έναν λάκο θαμμένους?

εγώ δεν υπήρξα ποτέ "θαμμένος", δεν χωρούσα στο φέρετρο
Εννοήτε πως δε χωρούσες τόσος που είσαι
δεν φταιω εγω, τα σουβλακια φταινε που ειναι γαματα εδω στην ναξο
(κανω διαφημιση για τζαμπα σουβλακια...)

και για να ειμαι ονν τοπικ εχει πεσει πολυ θαψιμο......
*Cough*
Μαγκες,μηπως πηγαμε στο spam?....
Ναι έχεις δίκιο για τη συνέχηση της συζήτησης για σουβλάκια πάμε σπαμ κόρνερ
ναι !!!! και εγω αφτο λεω να παμε στο σπαμ κορρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερρρρρρρρρρρρ χαχαχα
καλα ολα αυτα με τα σουβλάκια και έχει δίκιο ο Dravor που λέει να πάτε spam corner και
για μην μου έρθει κανένα warning της κακιας ώρας

μπένω στο θέμα εγω λεω πως members που δεν συμετέχουν απο τοτε που μπήκαν που μερικοί μπορεί να είναι απο την εποχή που άνοιξε το site να διαγραφούνε ΕΛΕΟΣ και επιπλέον μπορείνα έχουν ονόματα που να θέλουν να έχουν άλλα παιδια που θέλουν να γίνουν members π.χ. ο PTS ήθελε να γραφτεί σαν Silver αλλα το όνομα το είχε ήδη κάποιος άλλος που δεν ξέρω τι κάνει και άν έχει total posts 0 μαζι με spam corner και τα υπόλοιπα που δεν ανεβάζουν τον αριθμο των post να διαγραφεί παρακαλώ όπως και οι υπόλοιποι που κάνουν το ίδιο

Υ.Γ. α και υπάρχει ένας που spamάρει συνέχια(πληρώφορίες να τον βρίτε έχει -11 rep. έχει 5 posts και το sygnature λέει να σώσουμε τα πεπόνια) να διαγραφεί και αυτός παρακαλώ συγνώμη αν το post είναι μεγάλο
Kαλα χαλαρωσε εσυ..Να διαγραφουν ειναι δυσκολο..αμα ηταν θα τοχανε κανει ηδη...Οσο γι αυτον με τα πεπονια ενα βλημα ειναι που εκανε λογαριασμο για να μας πρηζει...
Dragar Wrote:Kαλα χαλαρωσε εσυ..Να διαγραφουν ειναι δυσκολο..αμα ηταν θα τοχανε κανει ηδη...Οσο γι αυτον με τα πεπονια ενα βλημα ειναι που εκανε λογαριασμο για να μας πρηζει...

χαλαρός είμαι και εντάξει για την διαγραφή δεν είναι εύκολο το καταλαβένω αλλα κάνεις ένα λάθος αυτός με τα πεπόνια είναι Μ*****Σ
spam ends here μα θες να συνεχίσουμε την συζήτιση πάμε sc
Δεν γινεται καν να διαγραφουν νομιζω,μονο να φανε ban για παντα,που αυτο ειναι σχεδον το ιδιο με την διαγραφη.
Οσο για τον samme{ετσι λεγεται},θα μπορουσε να εχει φαει μονιμο ban αλλα,οι mods θα θεωρησαν οτι ηταν γελοιος,{οπως ολοι θεωρουσαμε οτι ειναι}γι'αυτο δεν εκαναν τιποτα και το αφησαν να περασει.
Παλι πισω στο θεμα μας....
Λοιπόν είπα να "ξαναζωντανέψω" για λίγο αυτό το thread μιας και το συζητάγαμε στο spam.

Εγώ προτείνω σε όσα μέλη έχουν να μπουν πάνω από 4-5 χρόνια (και έχουν λίγα ποστς >10 ή >50) να σταλθεί ένα e-mail που να τους ενημερώνει ότι ο λογαριασμός τους θα διαγραφεί αν δεν κάνουν ένα ποστ ή έστω log in. Η περίοδος "καθαρισμού-διαγραφής" θα μπορούσε να γίνει αρχές καλοκαιριού ή μετά το καλοκαίρι ώστε να έχουν κάποιο χρόνο για να σκεφτούν τι θα κάνουν.
Θα μπορούσαν και να απαντήσουν στο e-mail και να πουν αν θέλουν να διαγραφεί ο λογαριασμός τους άμεσα ή αν τελικά θέλουν να παραμείνουν, αν δεν κάνουν τπτ τότε πάνε για διαγραφή.

Κάτι παρόμοιο έχω κάνει (κάμποσες φορές) σε μια guild σε ένα online game.

Οι απόψεις σας τώρα.
Επιμένω ότι πρέπει να εστιάσουμε κυρίως σε όσους είμαστε εδώ και όχι σε όσους δεν είναι εδώ. Smile
(09-02-2013 12:09 AM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Λοιπόν είπα να "ξαναζωντανέψω" για λίγο αυτό το thread μιας και το συζητάγαμε στο spam.

Εγώ προτείνω σε όσα μέλη έχουν να μπουν πάνω από 4-5 χρόνια (και έχουν λίγα ποστς >10 ή >50) να σταλθεί ένα e-mail που να τους ενημερώνει ότι ο λογαριασμός τους θα διαγραφεί αν δεν κάνουν ένα ποστ ή έστω log in. Η περίοδος "καθαρισμού-διαγραφής" θα μπορούσε να γίνει αρχές καλοκαιριού ή μετά το καλοκαίρι ώστε να έχουν κάποιο χρόνο για να σκεφτούν τι θα κάνουν.
Θα μπορούσαν και να απαντήσουν στο e-mail και να πουν αν θέλουν να διαγραφεί ο λογαριασμός τους άμεσα ή αν τελικά θέλουν να παραμείνουν, αν δεν κάνουν τπτ τότε πάνε για διαγραφή.

Κάτι παρόμοιο έχω κάνει (κάμποσες φορές) σε μια guild σε ένα online game.

Οι απόψεις σας τώρα.

Προτείνω στους 3 μήνες για αυτούς που δεν έχουν γράψει έστω 1 μήνυμα ή έχουν μέχρι 50 μηνύματα και στους 6 μήνες με 1 χρόνο σε όσους έχουν πάνω από 50 μηνύματα και λείπουν για τόσο καιρό χωρίς να βάλουν στο προφίλ τους ότι θα λείπουν.
Θα μου πείτε είναι λίγος ο καιρός,αλλά αν δεν γίνει κάτι,θα γεμίσουμε με προφίλ ανενεργών εδώ πέρα.

Όσο αναφορά εσένα GeorgeSlayer,έχεις δίκιο,αλλά αν θέλουμε να βρούμε πχ την κατάταξή μας στα post,θα πάρει λίγη ώρα γιατί υπάρχουν πολλά προφίλ που δεν χρησιμοποιούνται.
To thread αυτό δεν νομίζω ότι έχει νόημα υπάρξης. Και ναι, το βρίσκω παντελώς ηλίθιο που κάποια forums σου σπαμμεριάζουν το e-mail box σου επειδή έχεις να ποστάρεις καιρό και σε πιο ακραίες περιπτώσεις να σε κάνουν delete. Αν μη τι άλλο, πουθενά δεν γράφει στους όρους εγγραφής ότι πρέπει απαραίτητα να ποστάρεις συνέχεια (πλην των forums που σε διαγράφουν αν είσαι μη ενεργό μέλος).
Το να διαγραφούν τα παλιά —πλέον ανενεργά— μέλη σημαίνει πως είτε θα πρέπει να διαγραφούν ταυτόχρονα όλα τα posts τους, δημιουργώντας κενά σε παλαιότερες συζητήσεις, είτε να διαγραφεί το όνομά τους από αυτά, που θα ήταν σαν να λέμε —ως LegendaryPokemon.net— πως ο,τι γράφετε μας ανήκει· κανένα από τα δυο δεν είναι σωστό.

Για ένα διάστημα, επειδή είχαν πέσει κάτι ορδές από spammers, διαγράφαμε αυτόματα όποιο νέο μέλος δεν είχε κάνει κάποιο post για διάστημα 30 ημερών, αλλά αφότου μπήκε ένα “captcha” με Pokémon δεν έχουμε πια τόσο σοβαρό πρόβλημα.

Νομίζω όπως σωστά είπε και το GeorgeSlayer, καλύτερο θα είναι να δώσουμε την ενέργειά μας σε όσους υπάρχουν και είναι ενεργοί, παρά σε όσους υπήρχαν και για x-y* λόγους δεν είναι πια μαζί μας.

Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο να αφιερώσω στο site και τα forum ώστε αυτός να επιστρέψει με άλλες μορφές, αλλά προς το παρόν, είναι περισσότερο στο χέρι όλων εσάς —των μελών— παρά στα δικά μας…

* see what I did there?
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's