Legendary Pokémon

Full Version: ''Θαμμενα'' members
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε όμως;
Ίσως κανένα meeting λέω εγώ (κατα προτίμηση στο the mall αν μας βολεύει όλους) και γτ όχι να μην πάμε να δούμε καμία ταινία στα village,
Είναι αλήθεια πως έχουμε καιρό να κάνουμε κάποια συναντησούλα. Ίσως επ’ ευκαιρία του Meloetta αν βολέψει ημερολογιακά και χωρικά, ή κάποια άλλη στιγμή κοντά στο Πάσχα.
(12-02-2013 01:41 AM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε όμως;
Ίσως κανένα meeting λέω εγώ (κατα προτίμηση στο the mall αν μας βολεύει όλους) και γτ όχι να μην πάμε να δούμε καμία ταινία στα village,

Μερικοί όμως δεν μπορούν (πχ εγώ).
Κάτι άλλο που θα μπορούσε να γίνει είναι αυτοί που μένουν σε κάποια περιοχή να συναντιούνται σε μέρη όπως η Κάισσα.
Εμένα θα με συνέφερε κάτι τέτοιο γιατί το καινούργιο μου σπίτι είναι 2 τετράγωνα πιο πέρα απ'την Κάισσα Περιστερίου.

(12-02-2013 01:24 AM)Arty2 Wrote: [ -> ]Το να διαγραφούν τα παλιά —πλέον ανενεργά— μέλη σημαίνει πως είτε θα πρέπει να διαγραφούν ταυτόχρονα όλα τα posts τους, δημιουργώντας κενά σε παλαιότερες συζητήσεις, είτε να διαγραφεί το όνομά τους από αυτά, που θα ήταν σαν να λέμε —ως LegendaryPokemon.net— πως ο,τι γράφετε μας ανήκει· κανένα από τα δυο δεν είναι σωστό.

Εντάξει,συμφωνώ,αλλά θα γινόταν να εμφανίζεται το post και το όνομα,αλλά να λέει User is deleted ή κάτι τέτοιο.

(12-02-2013 01:24 AM)Arty2 Wrote: [ -> ]Για ένα διάστημα, επειδή είχαν πέσει κάτι ορδές από spammers, διαγράφαμε αυτόματα όποιο νέο μέλος δεν είχε κάνει κάποιο post για διάστημα 30 ημερών, αλλά αφότου μπήκε ένα “captcha” με Pokémon δεν έχουμε πια τόσο σοβαρό πρόβλημα.

Google Images.Έχει μια λειτουργία για να κάνεις copy paste την εικόνα και να δεις τι είναι.
(12-02-2013 04:26 PM)8hachi8 Wrote: [ -> ]
(12-02-2013 01:24 AM)Arty2 Wrote: [ -> ]Το να διαγραφούν τα παλιά […] κανένα από τα δυο δεν είναι σωστό.

Εντάξει,συμφωνώ,αλλά θα γινόταν να εμφανίζεται το post και το όνομα,αλλά να λέει User is deleted ή κάτι τέτοιο.

Ακόμα αν γινόταν τεχνικά να διατηρηθεί το όνομα, αυτό που περιγράφεις σημαίνει πως παίρνουμε (ξανά ως LegendaryPokemon) τα όποια δικαιώματα των posts από τους χρήστες που τα έγραψαν. Ορισμένα forums το κάνουν, αλλά διαφωνώ κάθετα με αυτή τη λογική.
Ο,τι γράφετε εδώ μέσα σας ανήκει απόλυτα· ταυτόχρονα αυτό σημαίνει πως μπορείτε ανά πάσα στιγμή να το διαγράψετε, επεξεργαστείτε κ.ο.κ.
Για αυτό το λόγο υπάρχουν και τα timestamps, ώστε να σηματοδοτούν πότε κάτι γράφτηκε —πιθανώς παρωχημένο πια— ή πότε επεξεργάστηκε —πιθανώς να έχει αλλοιωθεί το αρχικό κείμενο.

(12-02-2013 01:24 AM)Arty2 Wrote: [ -> ]Για ένα διάστημα […] τόσο σοβαρό πρόβλημα.

Google Images.Έχει μια λειτουργία για να κάνεις copy paste την εικόνα και να δεις τι είναι.

Το γνωρίζω, μα δεν αξίζει τον κόπο παρά μόνο για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο forum.

Κάτι άλλο που θα μπορούσε να γίνει είναι αυτοί που μένουν σε κάποια περιοχή να συναντιούνται σε μέρη όπως η Κάισσα.
Εμένα θα με συνέφερε κάτι τέτοιο γιατί το καινούργιο μου σπίτι είναι 2 τετράγωνα πιο πέρα απ'την Κάισσα Περιστερίου.

Εγώ δεν είπα να μην πηγαίνουμε σε κάποια κάισσα, μια χαρά είναι και εκεί, εγώ προσωπικά ανέφερα το the mall γτ με βολεύει αρκετά όπως και η κάισσα αμαρουσίου, όταν βρίσκομαι με φίλους βέβαια πηγαίνουμε στα goody's που είναι λίγο πιο κάτω από την κάισσα κυρίως το χειμώνα περισσότερο επειδή δεν μπορούμε να καθίσουμε έξω από την κάισσα, αλλά και το καλοκαίρι καμία φορά πηγαίνουμε goody's δεν μας λένε κάτι.
Με λίγη τύχη στην επόμενη συνάντηση θα έχω ομάδα για μάχες ξανά μια και παίζω πάλι ενεργά Pokemon
(12-02-2013 04:57 PM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]

Εγώ δεν είπα να μην πηγαίνουμε σε κάποια κάισσα, μια χαρά είναι και εκεί, εγώ προσωπικά ανέφερα το the mall γτ με βολεύει αρκετά όπως και η κάισσα αμαρουσίου, όταν βρίσκομαι με φίλους βέβαια πηγαίνουμε στα goody's που είναι λίγο πιο κάτω από την κάισσα κυρίως το χειμώνα περισσότερο επειδή δεν μπορούμε να καθίσουμε έξω από την κάισσα, αλλά και το καλοκαίρι καμία φορά πηγαίνουμε goody's δεν μας λένε κάτι.

Ούτε εγώ είπα ότι είπες ότι δεν μπορούμε να συναντιόμαστε σε καμία Κάισσα.
Απλά ανέφερα ότι όσοι ζουν σε μια περιοχή μπορούν να συναντιούνται π σε κάποια Κάισσα.
Κάτι ακόμα.
Υπάρχει ένα θέμα με ανταλλαγή 3DS FCs.Σε λίγους μήνες (λόγω Pokemon X&Y) θα είναι χρήσιμο,γι'αυτό ας γράψουμε τα FCs μας και να γίνουμε φίλοι (όχι ότι δεν είμαστε,απλά θα είναι πιο εύκολο [Arty2 περιμένω να ανταποδώσεις.Σε έχω ήδη κάνει φίλο])
Δεν έχω κάνει ακόμα mii ωστέ να έχω και fc και δεν ξέρω καν αν θα κάνω, γενικά πάντως μάλλον κάτι σε anime θα ήθελα αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's