Legendary Pokémon

Full Version: Pokémon Platinum Version
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Και αυτη η τοποθεσια ενδιαφερουσα φαινεται κατα την γνωμη μου...
Α ναι το ειχα δει αλλα δεν το θυμομουν...thx παντως!
Και οντωσ φαινετε ενφιαφερον...
Eγώ αναρωτιέμαι πώς γίνεται να πιάνουμε το giratina αντί του dialga και palkia, ενώ δεν υπάρχει εξ αρχής στο shinnoh dex. Ίσως απλώς το βλέπουμε στο spear pillar και το αντιμετωπίζουμε αργότερα. Ίσως πάλι να έχουν αλλάξει λίγο το pokedex.
Πάντως το torn world φαίνεται να έχει πραγματικά ενδιαφέρον.
Θα το δουμε στην πορεια λογικα...Εγω και για το γκιρατινα και για το σαιμιν εχω αυτην την απορια...
Dialga/palkia δεν πιανεις σαυτην την κασετα?
Dragar Wrote:Θα το δουμε στην πορεια λογικα...Εγω και για το γκιρατινα και για το σαιμιν εχω αυτην την απορια...
Dialga/palkia δεν πιανεις σαυτην την κασετα?

για Dialga/Palkia στην Platinum ίσως να είναι ώπος στην Emerald με Kyogre/Groudon
Kαλη ιδεα..μακαρι ναναι ετσι να τα πιανουμε και τα 2...
Οχι οτι δεν τα εχω απλα θα εχει φαση...
Σε παρακαλώ μην ξαναλές το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ πράγμα με άλλα λόγια ΔΥΟ φορές σε ΔΥΟ ημέρες στο ΙΔΙΟ thread με ΕΝΑ post διαφορά! Στο λέω αυτό επειδή εγώ δημιούργησα αυτό το thread και δεν θέλω spammers. Εγώ απλός στο λέω αλλά εάν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί δεν ξέρω τι θα κάνουν οι διαχειριστές του forum…

Posted by Johan - Yesterday 12:31 PM

Johan Wrote:για Dialga/Palkia στην Platinum ίσως να είναι ώπος στην Emerald με Kyogre/Groudon

Posted by Johan - Today 04:42 PM

Johan Wrote:αφού στην Emerald έπιαναν και Kyogre & Groudon γιατί να μην γίνει το ίδιο και στην Platinum με Dialga/Palkia
Το 'χουμε λίγο ξεφτιλίσει με τόσο spamming αυτές τις μέρες... Αν είναι δυνατόν...
Στο θέμα μας, είδα ότι στην Platinum θα προστεθούν κάποια minigames στο wi fi(τα δείχνει και ο PTS σε μία φωτογραφία) όπως ένα που πρέπει να στηρίξεις ένα mime jr πάνω σε μία μπάλα που στριφογυρίζει ή ένα άλλο που φουσκώνεις μπαλόνια νομίζω με ένα wobuffet. Ορίστε και το link: http://www.serebii.net/platinum/wifisquare.shtml

Ανυπομονώ να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη!!!!
Ναι, το έχω δει... Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Αλλά εάν κατάλαβα καλά στα δωμάτια του WI-Fi (εκεί με τα minigames) έχεις χρονικό όριο! Δηλαδή δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι 24 ώρες στο ίδιο δωμάτιο μέσο WI-Fi!
Ναι κάτι τέτοιο άκουσα κι εγώ... Έρχεται και σε παίρνει μία βάρκα ανάλογα με το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεσαι(π.χ. στο δωμάτιο για fire pokemon έρχεται ένα charizard)
Κρίμα... Ελπίζω τουλάχιστον ο διαθέσιμος χρόνος να είναι αρκετά μεγάλος...
Αχα...ενδιαφερον!Ειχα φαει κολλημα μια περιοδο με αυτα τα mini games!Δεν θυμαμαι ποια ομως.Κατι με dodrio κ.α!
Καιρος ηταν να προσθεσουν κι αλλα παιχνιδια...φαση θα εχει..!
Μου άρεσαν κι εμένα αυτά τα minigames. Φαντάζομαι εννοείς αυτά των FR/LG, με τα dodrio που μάζευαν τα μωβ berries και το άλλο που έπρεπε να πηδάς πάνω από το μαστίγιο των venusaur...
Bέβαια δεν ήταν πολλά (μόλις 2 Sad ), είχαν όμως πλάκα και ελπίζω της platinum να έχουν και αυτά φάση...
A να γεια αου!αυτα λεω...ταχα καψει κανονικα...
Και ναι ηταν οντως λιγα γιαυτο ευτυχως που βγαζουν καινουργια...
παντως εμενα μ αρεσει πιο πολυ το battle frontier που εχει η platinum,γιατι εχω βαρεθει αυτο το βαρετο battle tower της d/p.τουλαχιστον τωρα θα υπαρχουν κι αλλες εγκαταστασεις εκτος απ το battle tower.δικιο δεν εχω?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's