Legendary Pokémon

Full Version: Pokémon Platinum Version
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
(31-05-2009 07:31 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]Οκ, τερματησα την πλατινουμ (σε 2 μερες/ νεο ρεκορ) και σας εχω εντυπωσεις:
α) μπορουν να παρατηρηθουν μικρες βελτιοσεις στα γραφικα,και μεσεες στο wi-fi support... οστωσω ακυρο το wi-fi underground,εκτως αν πρεπει να το ξεκλειδωσεις με καποιων τροπο, τον οποιο αγνοω...
β)μια ωρεοτατη προσθηκη πιστευω πως ειναι η βιλα που σου χαριζουν στο ρεσορτ αρεα: αν και δεν μπορεις να κανονισεις που τοποθετεις τα ανικειμενα που παραγγελνεις, ειναι ενα ευχαριστο περιβαλων, καθως και με καποια συγγεκριμενα αντικειμενα ξεκλειδωνεις rantom επισκεψεις απο διαφορους χαρακτηρες του game.
γ) επισεις ακυρες οι φυμες για Blane και Cynthia, οτι δηλαδη θα αντικατασταθουν απο αλλους χαρακτηρες.
δ) επισης ενδυαφερουσα προσθηκη αποτελει το γεγονος οτι στο Wi-Fi club, βλεπεις τους αλλους (φανταστητε το περιπου σαν ενα Wi-Fi union room χωρις τους ηλιθηους κανονες οπος ο περιορισμος λεβελ 30)
ε) το ζητησαμε ολοι και η Ninty το εφερε: ενα ολοκαινουριο battle frontier με 5καταπληκτηκα chalenges (αν και λυγο απαγοητευτηκο το γεγονος οτι το battle tower συνεχηζει τις ανοησιες με τα force level 50. ευτυχως αυτο περιοριζετε στο battle tower και δεν υπαρχει στα αλλα chalenges, αν και νομιζω πως σε μερικα μπορεις να διαλεξεις).
στ) τελος, αξιζει μια αναφορα και το Wi-Fi plaza, το οποιο ειναι κατι σαν ενα online pokemon-themed luna park στο οποιο μπορεις να παιξεις διαφορα μινι games με αλλους. Δυστηχως ομως δεν υπαρχει το στοιχειο της mmo μαχης/ανταλαγης, γεγωνος που απαγοητευσε/θα απαγωητευσει πολους, συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου.

πιο υστερα θα σας δοσω και εντυποσεις απο το νεο gts/ global terminal οπος ονομαζετε τωρα, αλλα δεν το εχω ακομα εξερευνισει πληρος!

ολα αυτα τα 2 ηταν απλες φημες......

επισης, λογω των εξετασεων, την τερματησα λιγο πιο αργοσχολα απ οτι συνηθως (4 μερες)......
Πως την τερμάτησες σε 2 μέρες??Απορώ!
(15-06-2009 12:01 PM)Con Wrote: [ -> ]Πως την τερμάτησες σε 2 μέρες??Απορώ!

ειναι απ την πολλη την πορωση.... Big Grin
Εγώ θα την πάρω αυτό το Σάββατο την Πλατινουμ από το Multirama τις Καλαμάτας οπου θα γίνει ηβεντ για το ShayminParty
Στην Καλαματα θα ειναι μια κοπελα που θα σας τα δινει. Αν θυμηθεις, πηγαινε και πες της οτι "Ο Φιλιππος σε παρακολουθει!" Toungue
(16-06-2009 12:56 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Στην Καλαματα θα ειναι μια κοπελα που θα σας τα δινει. Αν θυμηθεις, πηγαινε και πες της οτι "Ο Φιλιππος σε παρακολουθει!" Toungue

OKWink Θα προσπαθήσω να μην το ξεχάσωBig Grin
Con, μπορώ να σου δώσω το DS μου και να μου πάρεις εσύ το Shaymin; :Ρ Σε ικετεύω. ( ´,_ゝ`)
Την πήρα και θα την παίξω στις 15 Ιουλίου.

Εντυπώσεις από Σεπτέμβριο.

Επειδή με έχει ταράξει ένας Νούμπης μου λέει κανείς τι στο καλό κάνεις στις τρεις λίμνες για να πιάσεις τα Uxie,Azelf,Mesprit....;

(μου πε ότι κάνεις άλλα πράγματα απ'ότι στις D/P oπότε αν είναι το ίδιο μην ασχοληθειτε καν.)
Ας πω και εγώ λίγα λόγια για την περιπέτεια μου στην Platinum(θα προσθέσω περισσότερα όταν δεν θα βαριέμαι).Wink Αρχικά πρέπει να παραδεκτώ ότι έχω αρχίσει να την παίζω(την Platinum ρε) Toungueεδώ και 1 εβδομάδα και δεν την έχω ακόμα τερματίσει. Έχω συμπληρώσει 30 ώρες παιχνιδιού και έχω πάρει 7 εμβλήματα. Ίσως είναι περίεργο αλλά αποφάσισα σε αντίθεση με την pearl μου να ασχοληθώ περισσότερο με την ιστορία και να μην την ξεπετάξω σε 3 ημέρες όπως κάνω πάντα με τα παιχνίδια πόκεμον.Cool Έτσι το ευχαριστήθηκα περισσότερο. Πρώτα από όλα μου αρέσει τρελά το wifi plaza. Παίζεις με άγνωστους από όλον τον κόσμο τα plaza games διασκεδάζεις με τα αποτυπώματα των πόκεμον σου απαντάς στην ερώτηση της έρευνας δεν αφήνεις σε ησυχία τους άλλουςBig Grin και τους παίρνεις και το Tap toy.Yahoo Ακόμα στο Global Terminal βλέπεις μάχες, βλέπεις πως ντύνουν οι άλλοι τα πόκεμον τους και πέρνεις ιδέες για τους διαγωνισμούς, παίρνεις πόκεμον μέσω του global trade station. Ένα αλλό σημείο που δείχνει ότι ασχολήθηκα με την πλοκή είναι ότι μπήκα στον κόπο να μεταφράσω τις επιγραφές με τα unknown στην solaceon town.
Λοιπόν ορίστε η αποκρυπτογράφηση(ελπίζω το post μου να μην θεωρηθεί out of topic) Μόλις μπαίνεις βλέπεις την πρώτη επιγραφή που λέει.
TOP RIGHT
LOWER LEFT
TOP RIGHT
TOP LEFT
TOP LEFT
LOWER LEFT
Αγγλικά ξέρετε για αυτό δεν μεταφράζω.Cool
Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες φτάνεις στην άλλη επιγραφή που λέει.
FRIENDSHIP
ALL LIKES
TOUGH OTHER
LIKES TO CREATE SOMETHING
ANEW AND ALIKE(νομίζω ότι σωστά τα μετάφρασα δεκτή όμως οποιαδήποτε διόρθωση.(πάλι δεν θα μεταφράσω).Clapping
Επίσης μου άρεσε το γυμναστήριο με τους φακούς που έπρεπε να αποφύγεις τους εκπαιδευτές και να διαλέξεις την σωστή πόρτα με βάση το σχήμα που υπήρχε στο δωμάτιο. Ακόμα να πω ότι έχω πάρει inferape που έχει ονομαστεί hot beast. Το πιο δύσκολο γυμναστήριο μέχρι τώρα ήταν του crusher wake. Ειδικά αυτό το gyarados που είχε. Τελικά με την βοήθεια του bolt(luxray) ξεπέρασα το εμπόδιο.ΣΗΜΕΙΩΣΗ δεν το είχα πολυεκπαιδεύσει το luxray.Boast
Αυτά για την ώρα!Fan
Ξέρετε πόσα λβλ πιάνεις το Regigigas??......................................................1!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!! Το έπιασα σήμερα και τρομαξα μήπως ήταν χακ. Αλλά δεν ήταν!!!!!
1 level? 0.0

Τότε θα ναι εύκολο...ή μήπως όχι;

Btw εγώ είμαι στον δρόμο πρός παστόρια τώρα(και την παίζω ~9 ώρες Την PLATINUM.Δέν τρέχω για να την τελιώσω γρήγορα.Απλώς απολαμβάνω το παιχνίδι, ποιάνω όσα pokes γίνεται κάνω rebattles για να εκπαιδέψω τα pokes μου και προχωρώ σιγά σιγά.
(30-06-2009 12:41 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]1 level? 0.0

Τότε θα ναι εύκολο...ή μήπως όχι;

φυσικα και θα ναι ευκολο! αφου 1 λεβελ ειναι! το πιανεις ευκολα με μια quick ball! Wink
Δεν είναι τόσο εύκολο!!
(30-06-2009 01:31 PM)Con Wrote: [ -> ]Δεν είναι τόσο εύκολο!!

εγω παντως επιμενω οτι ειναι γελοιο. αφου 1 λεβελ μπουρδα ειναι! ευκολα πιανεται! Big Grin
Chaos όσο level και αν είναι ένα poke ακόμη και να έχει catch rate 1 νομίζεις πως θα τό ποιανές τόσο εύκολα και απλά?δεν νομίζω...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's