31-05-2009, 08:54 PM
(31-05-2009 07:31 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]Οκ, τερματησα την πλατινουμ (σε 2 μερες/ νεο ρεκορ) και σας εχω εντυπωσεις:
α) μπορουν να παρατηρηθουν μικρες βελτιοσεις στα γραφικα,και μεσεες στο wi-fi support... οστωσω ακυρο το wi-fi underground,εκτως αν πρεπει να το ξεκλειδωσεις με καποιων τροπο, τον οποιο αγνοω...
β)μια ωρεοτατη προσθηκη πιστευω πως ειναι η βιλα που σου χαριζουν στο ρεσορτ αρεα: αν και δεν μπορεις να κανονισεις που τοποθετεις τα ανικειμενα που παραγγελνεις, ειναι ενα ευχαριστο περιβαλων, καθως και με καποια συγγεκριμενα αντικειμενα ξεκλειδωνεις rantom επισκεψεις απο διαφορους χαρακτηρες του game.
γ) επισεις ακυρες οι φυμες για Blane και Cynthia, οτι δηλαδη θα αντικατασταθουν απο αλλους χαρακτηρες.
δ) επισης ενδυαφερουσα προσθηκη αποτελει το γεγονος οτι στο Wi-Fi club, βλεπεις τους αλλους (φανταστητε το περιπου σαν ενα Wi-Fi union room χωρις τους ηλιθηους κανονες οπος ο περιορισμος λεβελ 30)
ε) το ζητησαμε ολοι και η Ninty το εφερε: ενα ολοκαινουριο battle frontier με 5καταπληκτηκα chalenges (αν και λυγο απαγοητευτηκο το γεγονος οτι το battle tower συνεχηζει τις ανοησιες με τα force level 50. ευτυχως αυτο περιοριζετε στο battle tower και δεν υπαρχει στα αλλα chalenges, αν και νομιζω πως σε μερικα μπορεις να διαλεξεις).
στ) τελος, αξιζει μια αναφορα και το Wi-Fi plaza, το οποιο ειναι κατι σαν ενα online pokemon-themed luna park στο οποιο μπορεις να παιξεις διαφορα μινι games με αλλους. Δυστηχως ομως δεν υπαρχει το στοιχειο της mmo μαχης/ανταλαγης, γεγωνος που απαγοητευσε/θα απαγωητευσει πολους, συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου.
πιο υστερα θα σας δοσω και εντυποσεις απο το νεο gts/ global terminal οπος ονομαζετε τωρα, αλλα δεν το εχω ακομα εξερευνισει πληρος!
ολα αυτα τα 2 ηταν απλες φημες......
επισης, λογω των εξετασεων, την τερματησα λιγο πιο αργοσχολα απ οτι συνηθως (4 μερες)......