Legendary Pokémon

Full Version: Pokémon Platinum Version
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
(30-06-2009 03:49 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Chaos όσο level και αν είναι ένα poke ακόμη και να έχει catch rate 1 νομίζεις πως θα τό ποιανές τόσο εύκολα και απλά?δεν νομίζω...

μα εισαι τελειως τρελος??!! 1 λεβελ ποκεμον ειναι!!! ειναι απιστευτα αδυναμο (ιδιαιτερα με το slow start)!!! το να το πιασεις ειναι πιο ευκολο κι απ το να κλεβεις γλυφιτζουρι απο μωρο!!
Νομίζεις! Εγώ είχα 201 Ultra Ball και το έπιασα με την 159η! Είναι αρκετά δύσκολο και επειδή είχα πάρει 70άρια μαζί μου το έπιασα με γεμάτη ζωή.
ουαου!! πρεπει να ναι πιο δυσκολο απ οσο νομιζα.... καλο θα ταν να ετοιμασω ενα bidoof 1 λεβελ, με το οποιο θα πιασω αυτο το θηριο.
Λοιπόν, απ' ότι φαίνεται είχα καιρό να μπω(σχολείο, εξετάσεις κτλ κτλ). Πάντως σχετικά με το regigigas οι καλύτερες μπάλες είναι οι dusk balls(διπλάσιες πιθανότητες από τις ultra balls νομίζω) και οι nest balls, οι οποίες σχεδόν για πρώτη φορά θα μου φανούν χρήσιμες.
Όσον αφορά την κασέτα πιστεύω πως είναι πολύ καλή (αυτές τις μέρες θα την πάρω) και οι αλλαγές που της έκαναν άξιζαν τον κόπο. Ειδικά το battle recorder είναι πολύ ωραίο και θα βοηθήσει αυτούς που ποστάρουν videos με μάχες σε youtube κτλ - πάντως αυτό που κάνανε στο game corner στην ευρωπαϊκή ένωση είναι για κλάματα, αφού τόσα χρόνια μια χαρά παίζαμε. Τι τους έπιασε και το καταργήσανε;;;
μιάς κ άνοιξε αυτή η συζήτηση για τ Regigigas, έχω ν πώ αυτό, εγώ τ έποιασα με τ ν πάω με 1lv sneasel (και άλλα pokemon φυσικά αλλα αυτό για να του κάνω ζημιά)με Falshe Swipe, και μετά π τ άφησα μ ένα hp τ έποιασα μ 16 Dusk Ball, οι οποίες, όπος πολύ σωστά είπε ο G_F, είναι οι καλύτερες για το Regigigas... και αυτό φυσικά ήταν την 13η φορά π τ έπιασα διότι ήθελακαλή Nature(που να δείς τα IV's σε 1 lvl pokemon) και ευτηχός μ βγήκε Adamant, τυχεράκιας διότι είχα πεί οτι ήταν η τελευταία μου προσπάθει και ας γινόταν ότι ήθελε!
και να φανταστεις οτι φαινεται τοσο γελοιο, ενω στην πραγματηκοτητα ειναι τοσο δυσκολο!! μ εχει κανει εντυπωση το γεγονος οτι το ρετζιγκιγκας του 1 λεβελ πιανεται τοσο δυσκολα, ενω τον πιεζει και το slow start!!! Undecided
Είδες που σου έλεγα.....ότι level και να έχει(και το level 1 είναι ακόμη ποιό δυσκολο για να ποιαστεί imo διότι τι επίθεση να του κάνεις...?).Εγώ δεν το έχω πολεμίσει ακόμη.
Πάρε ένα 100σταρι,βάλτου False Swipe,μια Sleep Inducing επίθεση,πάρε και nest balls και άντε γεια(ή και dusk balls).
(01-07-2009 09:37 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]και να φανταστεις οτι φαινεται τοσο γελοιο, ενω στην πραγματηκοτητα ειναι τοσο δυσκολο!! μ εχει κανει εντυπωση το γεγονος οτι το ρετζιγκιγκας του 1 λεβελ πιανεται τοσο δυσκολα, ενω τον πιεζει και το slow start!!! Undecided

Το Slow Start και οποιαδηποτε κινηση επηρεαζει τα stats δεν παιζει ρολο στο πως πιανεται το Pokemon. Το επηρεαζουν μονο το Hp που του τρως (κοκκινο / κιτρινο / πρασινο) και τα Status οπως Sleep και Paralyzed (αν τον κανεις poison η Burn θα χασει στο τελος)
Εγώ τώρα κυνυγάω Articuno, Zapdos, Moltres και έχω πίασει Zapdos, Moltres
Απλώς να αναφέρω ότι το giratina το έπιασα με την τέταρτη προσπάθεια (στις 2 το νίκησε το flare blitz του inferape μουAngry και στην άλλη το burn που έπαθε από το flare blitz!Big Grin) Στην 4 προσπάθεια αρχικά έριξα μία quick ball και μετά το έπιασα με μόλις 16 ultra ball.Toungue
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ήταν κοιμισμένο και με εξαιρετικά χαμηλή ζωή.Cool
Τώρα μιας και αναφέρθηκα στο giratina να πω ότι μου άρεσε το Distortion WorldDance Παρόλα αυτά μου ψιλοέσπασαν τα νεύρα μέχρι να βρω και να ρίξω και τους 3 βράχους στις λακούβες!Dodgy
Με χαρά ανακοινώνω ότι σήμερα απέκτησα την platinum. Mάλιστα συνάντησα και το πρώτο μου shiny pokemon έτσι στο άκυρο χωρίς pokeradar.
Όμως: 1)είναι ένα BIDOOF
2)είιμαι στο σημείο που δεν έχω πάρει pokeballs ακόμα...

Είναι να μην τρελένεσαι Angry

Kαι για του λόγου το αληθές:
[Image: iv8evr.jpg]
Διακρίνεται το χρυσοκαφέ χρώμα του...
(06-07-2009 12:08 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]Με χαρά ανακοινώνω ότι σήμερα απέκτησα την platinum. Mάλιστα συνάντησα και το πρώτο μου shiny pokemon έτσι στο άκυρο χωρίς pokeradar.
Όμως: 1)είναι ένα BIDOOF
2)είιμαι στο σημείο που δεν έχω πάρει pokeballs ακόμα...

Είναι να μην τρελένεσαι Angry

Kαι για του λόγου το αληθές:
[Image: iv8evr.jpg]
Διακρίνεται το χρυσοκαφέ χρώμα του...

αυτο μου ειχε συμβει LF/GR πρωτο wild shiny rattata Sad
G_F, είσαι άτυχος φίλε, 'ντάξει, τι να πει κανείς. Respect στον βιαστή Chimchar πάντως. Toungue
(06-07-2009 12:37 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]G_F, είσαι άτυχος φίλε, 'ντάξει, τι να πει κανείς. Respect στον βιαστή Chimchar πάντως. Toungue

Το δικό μου είναι Raper (το όνομά του δλδ).Also,έχω 10 μέρες που πήρα το πρωτάθλημα και είμαι ακόμα στο ίδιο μέρος,ναι τα σπάω.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's