Legendary Pokémon

Full Version: Pokémon Platinum Version
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Εμενα παντως μου αρεσει πολυ και σιγουρα θα την παρω γιατι εχει πολλες διαφορες απο τις D/P σε αντιθεση με την Crystal και την Emerald που ηταν σχεδον ιδιες με τις προηγουμενες (Gold/Silver) και (Ruby,Saphire) αντιστοιχα
1 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Η ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009!!!
2 ΕΠΙΣΗΣ,O PLUTO,O HANDSOME & H TORN WORLD ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!Ο PLUTO ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ CHARON,O HANDSOME LOOKER KAI H TORN WORLD DISTORTION WORLD!!!!
Ναι είναι πολύ ωραία και θα την πάρω σίγουρααα
Α ωραια.Καιρος ηταν..Δεν ξερω αν θα την παρω εγω γιατι παιζουν και πανελλαδικες και ετσι κ αλλιως δεν παιζω και πολυ...Toungue

P.S μην γραφεις κεφαλαια.
22 μαρτιου στην αμερικη ειπε ρε. Ευρωπη παιζει ακομα πιο αργα να 'ρθει.
παντως,κατα τη γνωμη μου,νομιζω οτι σε μας θα κυκλοφορησει στα μεσα του καλοκαιριου
Μπά, και σε εμάς μάλλον αυτόν τον μήνα θα κυκλοφορήσει. Δεν πιστεύω να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, γιατί οι παίκτες φοράνε χειμωνιάτικα ρούχα και θα είναι λίγο «κουλό» εάν κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Εάν το δούμε από αυτήν την άποψη, έχω δίκιο.
Δεν με ενδιαφερει το ποτε θα κυκλοφορησει.Οποτε γινει αυτο τοτε θα την παρω 99,9%
Eμενα δεν με ενδιαφερει ποτε θα κυκλοφορησει γιατι την παιζω ηδη και ειμαι στο πρωταθλημα....Μονο ενα σας λεω ειναι πολυ πιο δυσκολη....Θελει πολυ προπονηση στα pokemon γιατι συναντας τον αντιπαλο σου με πολυ υψηλα Pokemon level πολυ νωρις....Οσο για το Giratina ειναι πολυ δυσκολο να το πιασεις ακομα και με dusk ball!!!

(ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΙΖΩ....)
emulator... και κινέζικη. Αν είναι πιο δύσκολη θα έχει πιο πολύ πλάκα, γιατί δε θα τερματίζεται σε 2-3 μέρες όπως οι D/P
ΛΑΘΟΣ....τι εχετε παθει ολοι με το emulator??Παιζω Pokemon μεσω του ds και ειναι ολη μεταφρασμενη στα αγγλικα!!!
lol PICS OR IT DIDNT HAPPEN!
Παιζω Pokemon μεσω του ds και ειναι ολη μεταφρασμενη στα αγγλικα!!!

Επειδη μολις τωρα πηρε το ματι μου το thread,και no offence,αλλα,πιστεψε με,ειδα ΤΟΣΑ στο youtube ολο το Δεκεμβρη με την Platinum και το 80% ηταν hacked.Οποτε,οπως ειπε ο fr3,post pics plz.
pantws,ap oti eida ap thn epishmh istoselida pokemon,h another forme tou giratina se mas tha legetai altered forme.
Βσκ η D/p αν θυμαμαι καλα κυκλοφορησε Ιουλιο και στην αμερικη ηταν απτο Μαιο...οποτε μαλλον θα περιμενουμε την Platinum το Πασχα?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's