Στη Resort Area είναι ένας κολυμβητής σε μια πισίνα μέσα και σου λέει: Nobody believes me, but something lurks in the Resort Area. It's the hidden ruler of the area! You have to believe me! If you believe me, whip out your Super Rod and go fishing. Who knows, you may catch the mind-blowing ruler! Έχω ψαρέψει εκαττομυριες φορές εκει στη λιμνούλα της Resort Area και μου βγαίνει συνέχεια Magikarp. Ξέρετε κάτι γιατί με έχει φάει η αγωνία να δω τι είναι;
Γιατί το magikarp δε σου κάνει για ruler of the area;; Και πραγματικά, χρησιμοποιώντας super rod μόνο magikarp θα πιάνεις μόνο που μπορεί να είναι έως και 100 lv. Ποιο arceus και βλακείες, highest wild level pokemon=magikarp
Tην πήρα καλή φαίνεται. Αλλά δεν την παίζω , θα λιώσω στις διακοπές μου , πω φαίνεται πορωσηηηη.!
Την πηρα χθες αλλα θελω πρωτα να τελειωσω κατι "υποχρεωσεις" μου στη Diamond πριν ασχοληθω σοβαρα. Θα παω ομως ως τη Jubilife για να προλαβω το Mystery Gift του Roton. Οι μικροαλλαγουλες μου αρεσουν. Γενικως ειναι λιγο καλυτερη απο οτι την περιμενα.
Εγώ την τερμάτησα!Όχι ακριβώς.Γιατί δεν μπορώ να ποιάσω τα 3 Regi γιά να πάω στον Regigigas.Πάω εκεί που είναι τα 3 Regi και δεν έχει τίποτα.Δεν καταλαβαίνω!Αλλά γιά το Regigigas είμαι έτοιμη.Έχω 1Lv. Riolu και Phione.