Legendary Pokémon

Full Version: Cheating Devices: Friends or Foes?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Εδώ μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας για τα σπαστήρια. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι καλό να τα χρησιμοποιούμε και κάποιοι άλλοι το αντίθετο. Η γνώμη μου? Εγώ παρότι χρησιμοποίησα πιστεύω ότι ΔΕΝ πρέπει σε καμία περίπτωση ένας να χρησιμοποιήσει Action Replay, Game Shark κ.τ.λ. Αυτοί που τα χρησιμοποιούν είναι άτομα που συνήθως βαριούνται να παίξουν τις απαιτούμενες ώρες για να πετύχουν κάποιους στόχους στο παιχνίδι, άτομα που θέλουν να πιάσουν εύκολα διάφορα event Pokémon, άτομα που δεν ξέρουν τις επιπτώσεις που έχει στο παιχνίδι και εκτός απ’ αυτούς τους λόγους υπάρχουν κι άλλοι αμέτρητοι... Πάντως εγώ όταν χρησιμοποίησα Action Replay το χρησιμοποίησα για δύο λόγους: α) Για να πιάσω τα event Pokémon. β) Γιατί νόμιζα ότι δεν έχει επιπτώσεις στην κασέτα μου. Το μετάνιωσα πραγματικά πικρά και μου πήρε πολύ χρόνο για να ξαναρχίσω την κασέτα μου, να μεταφέρω τα Pokémon κ.τ.λ. Εάν θέλετε να με βοηθήσετε πάνω σ’ αυτό κάντε κλικ στο link παρακάτω: Προς όλα τα μέλη: ΒΟΗΘΕΙΑ. Όλα τα παραπάνω είναι πια παρελθόν και αυτή τη στιγμή είμαι ΚΑΤΑ των σπαστήρων. Όταν βλέπω έναν να έχει τις κασέτες Pokémon 5ης γενιάς έχει χρησιμοποιήσει 50% σπαστήρι. Όσοι χρησιμοποιούν και το μετανιώνουν 99% σταματάνε να παίζουν... Εσείς τι έχετε να πείτε γι αυτά?

Υ.Γ. Προσέξτε να μην προσβάλετε κάποιον που έχει αντίθετη άποψη μ' εσάς.
Ναι σωστα ολα αυτα που λες και εγω ειμαι κατα των action replay κ.τ.λ.π γιατι ειναι πολυ "φτηνος" τροπος να αποκτησεις καποια ποκεμον...αλλα νομιζω πως απαγορευονται τετοιου ειδους συζητησεις...
παρόλου που νομίζω και εγώ ότι απαγορεύεται θα πω τη γνώμη μου, είμαι κατά των σπαστηριών αλλά πριν αρκετό καιρό πήρα arceus, darkrai, shaymin από ένα παιδί και το μετάνιωσα αμέσως μετά έτσι αντάλλαξα τα πόκεμον αυτά με παιδιά που τα ήθελαν χωρίς κάποιο σπάνιο πόκεμον για αντάλλαγμα.
Τι εννοείται απαγορεύονται τέτοιου είδους συζητήσεις? Τι κανόνα παραβαίνουν?
επιδή μιλάμε για παράνομες συσκευές, απ'όσο ξέρω
Bills Wrote:επιδή μιλάμε για παράνομες συσκευές, απ'όσο ξέρω

Τα σπαστήρια δεν είναι παράνομα, μια χαρά νόμιμα είναι!
Και εγω ειμαι κατα των σπαστηριων...Αλλα εχω παρει ΣεμιΛετζιτ δλδ Ποκεμον τα οποια εχουν πιαστει κανονικα στο τοπο που βρισκονται αλλα με Items που δεν τα παιρνεις νομιμα ακομα π.χ. Ενα κανονικα πιασμενο Arceus αλλα με Azur flute που δεν υπαρχει ακομα...Ελπιζω να ειμαι κατανοητος...
και εγω ειμαι κατα τον σπαστηριων
milton Wrote:Και εγω ειμαι κατα των σπαστηριων...Αλλα εχω παρει ΣεμιΛετζιτ δλδ Ποκεμον τα οποια εχουν πιαστει κανονικα στο τοπο που βρισκονται αλλα με Items που δεν τα παιρνεις νομιμα ακομα π.χ. Ενα κανονικα πιασμενο Arceus αλλα με Azur flute που δεν υπαρχει ακομα...Ελπιζω να ειμαι κατανοητος...

Ναι, κατάλαβα τι εννοείς... Με αυτή τη μέθοδο δεν υπολογίζονται τα Pokémon σα να έχουν πιαστεί με σπαστήρι?
Υπολιγιζοντε αλλα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την κασέταWink
Η κασέτα τα υπολογίζει σαν να πιάστηκαν κανονικά?
ναι απόσο ξέρω αλλά το αντικείμενο είναι το χακερισμένο όχι το πόκεμον
Καλό κόλπο... Με αυτή τη λογική μπορείς να πιάσεις Pokémon με σπαστήρι και να τα δόσεις στο GTS για να βρεις αληθινά. Μετά τα αληθινά μπορείς να τα δόσεις στην κανονική σου κασέτα που δεν έχεις χρησιμοποιήσει σπαστήρι. Αυτό γίνετε?
εννοήτε αν και πάλι μόνο ένας Bills ξέρει αν είναι και αυτά χακερισμένα
Γενικά όμως πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο ασφαλές να ψάχνεις για event pokemon στο GTS, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό arceus, shaymin, darkrai κτλ είναι hacked. Πάντως σύμφωνα με αυτά που λέει ο Milton για τα semi-legit pokemon, η κασέτα δεν πρέπει να παθαίνει κάτι
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's