Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Ranger Shadows Of Almia
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Εφτιαξα αυτο το thread για να μαθω αν προκειται να αγορασετε την Pokemon Ranger Shadows Of Almia.Εγω θα την αγορασω σιγουρα γιατι μου αρεσε πολυ το trailer που ειδα στο http://www.pokemonranger.com και επισης θελω να εχω στις d/p το darkrai,manaphy, γιατι δεν τα εχω και ειναι καλη ευκαιρια να τα αποκτησω και εγω γιατι Darkrai event αποκλειεται να δουμε στην Ελλαδα,οσο για το manaphy δεν το αποκτησα αφου δεν αγορασα την προηγουμενη Pokemon Ranger
egw dn prokeite na tin agorasw.borei na einai kali sto trailer alla tin proigoumeni ekdosi pou agorasa itan megali bourda...dn thelw na tin ksanapatisw...Sad
ουτε εγω προκειτε γιατι δεν μου αρεσει
εγω θα το παρω στα σιγουρα,γιατι εχει πορωσηBig Grin
Εγω θα την αγορασω σιγουρα γιατι νομιζω πως ειναι το καλυτερο spin-off παιχνιδι pokemon αν κρινω απο τα γραφικα και το gameplay της
re paidia ta 50E na exoun skopo.....mn parete tin ranger parte mia kai kali tin platinum opote kykloforisei........
σιγα παιρνουν και τα δυο στην τελικη, η πλατινουμ αρχες καλοκαιριου θα ερθει ευρωπη ετσι κι αλλιως

επισης εγω παιζει να το παρω το ρεηντζερ για το νταρκραι κυριως.
Εγω δεν παιζει να την παρω την κασετα.Με κουραζουν τετοιες κασετες Toungue
Εκτος και αν την παρει ο μικρος μου αδερφος.xD
Εγώ ίσως την αγοράσω για τον λόγο που είπε ο Xara-lampos(θέλω να έχω ένα επιπλέον Darkrai), αλλά και γιατί δεν είχα αγοράσει το πρώτο παιγνίδι Pokemon Ranger. Επίσης θέλω να δω πως είναι, γιατί μου κίνησε το ενδιαφέρον. D: Φαίνεται πολύ ωραίο. Εάν όμως βγει πρώτα η Platinum, τότε θα αγοράσει εκείνη πρώτα, και, θα «μαζέψω» χρήματα για να αγοράσω την Pokemon Ranger.(αφού όπως είπα πριν δεν είχα αγοράσει το πρώτο παιγνίδι)
i pokemon ranger kykloforei 21/11/08 an den kanw lathos enw i platinum opws eipe o xara-lampos arxes kalokairiou.

Kserete mipws ti tha ginei me ta events tis kassetas?

(Τα Greeklish έχουν απαγορευτεί εδώ και καιρό. ΝΜ2.)
Πληροφοριες για τα events της κασετας μπορεις να βρεις στο http://www.pokemonranger.com.Επισης εχει walpapers και screensaver για οσους ενδιαφερονται.Τελος στο site αυτο μπορεις να βρεις οτι σε απασχολει σχετικα με την Pokemon Ranger Shadows of Almia που κυκλοφορει σε 19 μερες απο σημερα(Ευρωπη)
Τελικα αξιζει τον κοπο να την αγορασετε...δεν εχει καμια σχεση με την προηγουμενη και εχει πολυ καλυτερα γραφικα οπως και συνδεση Wi-fi οπου μπορει να γινει η αποστολη του Darkrai(και αλλες)και να μεταφερθει αργοτερα στις d/p.....
Καθολου δεν αξιζει να την αγορασεις . Δλδ ειναι σαν να δινεις λεφτα για να παρεις το νταρκραι, επειδη σαν παιχνιδι ειναι μεγαλη μπουρδα. ΤΟ στυλ απο το προηγουμενο εχει αλλαξει παρα πολυ, πιανεις ολα τα ποκεμον με μια γραμμη, ενω παλια μπορει και να ελιωνες για μιση ωρα μεχρι να πιασεις το entei, τωρα ειναι *κολοκύθι*, ακομα και η γιαγια μου με παρκινσον θα μπορουσε να πιασει με μια γραμμη τα θρυλικα αυτης της κασετας. Ασε που εχουν βαλει κατι ηλιθια αστεια, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ? φαινοταν παρα πολυ οτι κουραζοντουσαν για να φανουν αστειοι (Ναι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ το κουτι που επρεπε να μεταφερεις δεν ειχε κατι σημαντικο μεσα αλλα φαγητο για πικνικ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ?!?!?Ε?!?!?!ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΤΩΡΑ!) δλδ πιστευω μονο σε καποιον κυριολεκτικα χαζοχαρουμενο ή σε καποιο παιδι μικροτερο απο 10 χρονων θα αρεσε ολοκληρωτικα.
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΙΠΕΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!!!!????ΑΦΟΥ ΤΟ POKEMON RANGER 2 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ Μ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΝΤΑΡΚΡΑΙ,ΡΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΑΦΥ!!!!
(18-12-2008 12:27 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]Καθολου δεν αξιζει να την αγορασεις . Δλδ ειναι σαν να δινεις λεφτα για να παρεις το νταρκραι, επειδη σαν παιχνιδι ειναι μεγαλη μπουρδα.

(18-12-2008 03:08 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ΑΦΟΥ ΤΟ POKEMON RANGER 2 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ Μ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΝΤΑΡΚΡΑΙ,ΡΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΑΦΥ!!!!


Νομίζω ότι το ότι μπορείς να πιάσεις αυτά τα Pokemon, Chaos, δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει ένα παιχνίδι καλό. Είναι σε φαση YuGiOH!:World Championship, που το πήρα μόνο και μόνο για τις free promo κάρτες xD. Kαι έτσι και αλλιώς πλέον αυτά τα Pokemon μπορείς να τα πάρεις και με άλλους τρόπους. Εξάλλου ο Χαράλαμπος τη γνώμη του είπε xD (με την οποία θα συμφωνήσω, αμα δε θες να τα σπάσεις όλα ενώ προσπαθείς να πιασεις το Charizard/Entei/etc δεν λέει xD)
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's