Legendary Pokémon

Full Version: Πως και απο που μαθατε αυτην την ιστοσελιδα και οι εντυπωσεις;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
(21-11-2008 04:04 PM)ShinyVaporeon Wrote: [ -> ]το google κάνει θαύματα!!!! κι εγώ από εκεί είδα το λπ..
καλα το σάιτ είναι ΤΕΛΕΙΟ και όλοι εδώ

οντως,γιατι αν δεν υπηρχε το γκουγκλ,δεν θα βρισκαμε αυτην την τοσο τελεια ιστοσελιδαWinkBig Grin
wow quotαρηθηκα πολυ.

(20-11-2008 10:05 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]το διαβασα ολο,γι αυτο πρεπει να μου κερασεις 1 μπιγκ μπαμπολ και 30 ελιεςToungueRolleyes

(21-11-2008 12:11 AM)Charizard2005 Wrote: [ -> ]Μπορω να εχω την μπιγκ μπαμπολ XXL? Τις 30 ελιες μπορεις να τις κρατησεις. Εχω αλλεργια... Toungue

(21-11-2008 04:13 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]και Xara-lambos και εγω το διαβασα!!!!!!!

Πηγαιντε σε μια τραπεζα πειραιως και πειτε "Ειμαι διεστραμενος/μενη" στην/στον ταμια. Ειναι μυστικο συνθημα, θα σας δωσουν τις ελιες και τις τσιχλες. Επισης να κρατατε μια καμερα και να τραβατε video, και μετα να μου στειλετε την κασετα. Kay thanks
αχχχχ τελεια ευχαριστω θα παω να παρω!!!!!!!!!!τι γευση εχει η μιπγ μπαμλ ghost
epic fail :<
(21-11-2008 05:00 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]epic fail :<

εδω θα συμφωνησω fr3quency.......
οχι και πολυ ο κυριος Xara-lambos θα επρεπε να μας δωσει αυτα αφου το υποσχεθηκε!!!![just kidding]Αυτο ελειπε να μιλαω και σοβαρα!!!!!!!!
Απλως ειπα κατι για να σκασει το χειλακη μας
Εγω παλι το σαητ το βρηκα ψαχνοντας στο Google για το πως πιανεις Celebi.Μου εβγαλε ενα θρεντ που ειχε ανοιξει η girlpower αν θυμαμαι καλα.Αφου το εξαντλησα ολο το θρεντ εγινα και μελος.
Νταξει τι να πω το σαητ απλα τα σπαει.Απο περυσι το καλοκαιρι που ειμαι μελος γινεται ολο και καλυτερο.
Και επισης αυτο που μου αρεσει ειναι οτι με αρκετα παιδια απο δω μεσα εχουμε γινει "φιλοι" εστω και μονο απο ιντερνετ,μσν κ.λ.π
Και ετσι λοιπον εσεις πρεπει να χαιρεστε που γνωρισατε τον θεο Dragar_-_ .. ^ ^
Και εγω δεν μπορω να πω εχω κανει αρκετους φιλους εδω!!!!!και ειναι μερικοι τυποι εδω που με αυτα που λενε μερικες φορες σκας στα γελια
Βασικα,εδω με τραβηξε (ναι κυριολεκτικα) η Celesi.
Αφου το ειπε περιπου 15 φορες,μπηκα κι εγω 8D;

Και ναι το site ειναι απο τα λιγα ποκεμoν σαιτ που εχω μπει και δε γραφουν γενικως κολοκυθοπιτες. (omg u gta try this like win the elite 4 70 times and thn ull get shyn palkia lol lol lol ....etc)
(21-11-2008 08:04 PM)Dragar Wrote: [ -> ]Εγω παλι το σαητ το βρηκα ψαχνοντας στο Google για το πως πιανεις Celebi.Μου εβγαλε ενα θρεντ που ειχε ανοιξει η girlpower αν θυμαμαι καλα.Αφου το εξαντλησα ολο το θρεντ εγινα και μελος.

Το θυμάμαι κι εγώ αυτό το thread...Ήταν από τα πρώτα που διάβασα εδώ..
(21-11-2008 08:30 PM)Mirka Wrote: [ -> ]Βασικα,εδω με τραβηξε (ναι κυριολεκτικα) η Celesi.
Αφου το ειπε περιπου 15 φορες,μπηκα κι εγω 8D;

Και ναι το site ειναι απο τα λιγα ποκεμoν σαιτ που εχω μπει και δε γραφουν γενικως κολοκυθοπιτες. (omg u gta try this like win the elite 4 70 times and thn ull get shyn palkia lol lol lol ....etc)

γιατί Shiny Palkia και οχι Dialga;

εγώ βρήκα το Forum τυχαία καθώς έψαχνα στο Google. και το site στην κυριολεξία τα σπάει! Congratulations Arty2!
Thank you Smile
Sticky-ed
Για να δούμε. Στο Games Fair τον Απρίλη του 2006, ήμουν εκεί για να παίξω κάρτες, πράμα που δεν έκανα. Ωστόσο ήταν εκεί ο Ηρακλής και ο Φίλιππος και κόλλαγαν χαρτάκια για το LP στα τραπέζια. Ε, από εκεί το είδα κι άρχισα να μπαίνω στο site. Μετά από λίγο καιρό το ξέχασα όμως, καθώς τότε ήταν η περίοδος που ασχολούμουν ελάχιστα με τα GBA Pokémon games και, 'νταξ, δεν νοιαζόμουν ιδιαίτερα να γραφτώ στο forum. Μερικούς μήνες μετά όμως, εντελώς τυχαία, αγόρασα ένα περιοδικό Sporty και είχα μέσα διαφήμιση για το Pokémon 10th Anniversary Event. Πήγα λοιπόν εκεί με τον Billaro (ως συνήθως τελευταίοι, την ώρα που μάζευαν τα μηχανήματα) και γνωρίσαμε εκεί τον Eraleas. Κάποια στιγμή όπως μιλάγαμε, ανάφερε για ένα site, ρώτησα ποιο, απάντησε το LP. That rang a bell, θυμήθηκα ποιο είναι, κι έκανα register στα forums την ίδια μέρα. Και από τότε είμαι εδώ, ως NM2.

Εντυπώσεις τώρα. Ε, νταξ, δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Μόνο οι ώρες που έχω ξοδέψει εδώ, οι φίλοι που έχω κάνει, και οι μάχες με τον Φίλιππο σε GBA, DS, NetBattle και Shoddy τα λένε όλα. Α, ναι, και η αφίσα των Maiden που μου έκαναν δώρο ο Χαράλαμπος και η Ειρήνη. Toungue
Εγώ αυτή τη ιστοσελίδα την έμαθα απο το 10th Aniversary event και απο τοτε που μπηκα κολλησα!!!Toungue ειναι καταπληκτικη και χρησημη πανω απο ολα!!!
Συνχαριτιρια και απο εμενα Arty!!!ειναι η καλυτερη ελληνικη ιστοσελιδα για pokemon που εχω δει!!!!εγω βεβαια στην αρχη μπηκα μονο και μονο για να λυσω τις αποριες μου αλλα μετα ποροθηκα εδω!!!!εγραψα ιστορίες .επαιξα παιχνιδια και ελυσα τις αποριες μου!!!και ΣΧΕΔΟΝ ολα τα ατομα εδω μεσα ειναι φιλικα!!!!και καταφερα να σηνομιλω εστω και απο το Net να κανω διαλογο με παιδια!γιατι στην ζωη μου δεν ειχα ποτε ουτε εναν φιλο!!!και παλυ ευχαριστω!!!
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's