Λοιπόν... εγώ έψαχνα στο google και πατάω μια pokemon και κτ άλλο που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. Κατέβηκα βρήκα το λπ. Το πάτησα και έμεινα έκπληκτος γιατί ηταν Ελληνικό. Βέβαια δεν έμπαινα στο chat ούτε στο σπαμ, μετά κατάλαβα ότι οι πιο πολλοί ποστάρουν εκεί. Είμαι από Μάιο μέσα και τα παιδιά είναι τέλεια, αν και καμιά φορά μου την έσπαγαν αλλά οκ, γελούσα μετά από σχεδόν κάθε ποστ του χαράλαμπου και του πόκεμαν. Τέσπα μπορεί να μην ασχολούμαι με τα πόκεμον αλλά θα μείνω σε αυτό το σάιτ γιατί είναι τέλειο
Βασικα,στο LP ήμουν μέλος από το προηγούμενο έτος,αλλά είχα ένα προβληματάκι με το Ίντερνετ,και έτσι αναγκάστηκα να φτιάξω νέο ACC.Όλον αυτό το καιρό που ήμουν σε αυτό το site,πρέπει να πω ότι τα παιδιά είναι όλα πολύ φιλικά,και σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν να τους γνωρίζεις από κοντά .
Α ναι,το site μου το είχε προτείνει ο Kalas στο ShoddyBattle,άμα το θυμάται..
Και ηρθε η ωρα να μαθετε τη δικη μου ιστορια! Καποτε λοιπον γυρω στα τελη του 2004 γνωρισα τον Arty2, τον Eraleas και τον Whiteyoshi μεσω του Forum του nintendo.gr. Ο καιρος περασε και οι συζητησεις εδιναν και επαιρναν μεχρι που το καλοκαιρι του 2005 διοργανωθηκε το event για το Deoxys. Ξεροντας οτι οι υπολοιποι τρεις θα πηγαιναν στα Jumbo Εκαλης, πηρα τον ηλεκτρικο απο Καλλιθεα, εφτασα Κηφισια, πηρα TAXI και μετα απο λιγο εφτασα στο μαγαζι. Εκει γνωρισα τα παιδια απο κοντα, βοηθησαμε δεκαδες παιδακια μεσα στον πανικο για το Deoxys (αξεχαστη μερα) και λιγο πριν φυγω ο Arty2 μου ειπε αν θελω να τους βοηθησω με το site. Πραγματικα ειχα χαρει παρα πολυ με αυτη την προταση. Οταν γυρισα απ' τις διακοπες του καλοκαιριου ξεκινησα σιγα σιγα να βοηθαω με τις μεταφρασεις των οδηγων στρατηγικες, μετα αρχισα να προσθετω καποια νεα και στη συνεχεια να φτοιαχνω διαφορα αρθρα και κυριως PotW. Εντομεταξυ ανοιξε το Forum στο οποιο αρχικα ημουν Moderator αλλα μετα απο ενα χρονο αν θυμαμαι καλα εγινα Administrator. Θεωρω το site πολυ καλο και φιλικο. Θα μπορουσε να ειναι κορυφαιο αν το ενημερωναμε πιο συχνα, αλλα ακομη δεν το εχουμε καταφερει λογω αλλων ασχολιων. Οι συναντησεις με τα μελη του Forum ειναι ευχαριστες και γενικως πιστευω πως οποιοσδηποτε ελληνας εκπαιδευτης πρεπει να το επισκευτει. Στο μελλον ελπιζω να γινει must see και για πολλους ξενους. Αυτα
Συναρπαστικη και ευχαριστη ιστορια.Μπραβο και στους τεσσερις σας.
Εγω λοιπον μια μερα καθως εψαχνα στο Google,μου ηρθε ξαφνου να πληκτρολογησω στο search pad:''Greek Pokemon Forums''.Σκεφτηκα οτι ειναι μια καπως ωραια ιδεα να ψαξω.Στα αποτελεσματα,εμφανιστηκε και το site αυτο,το LP.Ειπα λοιπον να ριξω μια ματια στον ιστοτοπο και να δω αν αξιζει.Απ'οτι θυμαμαι,ειχα επισκεφθει το site και πιο παλια,καπου μεσα στο 2006 αν θυμαμαι καλα.Ετσι εκανα Register και εγινα μελος της παρεας αυτης,με σκοπο να μαθαινω τα νεα και να συνεισφερω και'γω καπως με τον τροπο μου.
(26-12-2008 01:29 PM)BLUE Wrote: [ -> ]1 μεσω του Forum του nintendo.gr...
2 Θα μπορουσε να ειναι κορυφαιο αν το ενημερωναμε πιο συχνα, αλλα ακομη δεν το εχουμε καταφερει λογω αλλων ασχολιων.
1 den hksera oti to nintendo.gr eixe forums....
2 isws an eixame pio pollous mods kai admins,tha yphrxan kai pio polla nea kai arthra....
(28-12-2008 07:08 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]2 isws an eixame pio pollous mods kai admins,tha yphrxan kai pio polla nea kai arthra....
Θα στο αντιστρέψω και θα πω πως αν είχαμε περισσότερα άρθρα θα είχαμε και περισσότερους
mods και admins news editors και ενημερώσεις
Εδώ θα συμφωνήσω με τον Ηρακλή. Το ότι κάποιος δεν έχει διαφορετικό χρώμα στο όνομά του δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνεισφέρει στο site ή ότι απαγορεύεται να το κάνει. Ο fr3quency για παράδειγμα έχει γράψει κάμποσο πράμα στο HPW (το οποίο είναι εντελώς παραμελημένο τώρα που το σκέφτομαι, αλλά αυτό δεν έχει σημασία τώρα). Ο Darvor είναι πρόθυμος να μας βοηθήσει με το κομμάτι του TCG όταν τον χρειαστούμε, o JimLink και ο Aluado γράφουν (?) το Duo otW και ο Fourty3 κάθισε κι έγραψε ολόκληρο οδηγό περί του Poké Radar χωρίς να μας έχει καμία υποχρέωση, απλά για να βοηθήσει.
Και σκέψου λίγο πώς πάει αυτό που πρότεινες. Αν είχαμε περισσότερους mods, ο καθένας θα πίστευε ότι κι αυτός μπορεί να πάρει έναν τίτλο επειδή είναι καιρό στο forum. Άρα ας τους κάνω να με προσέξουνε, θα ποστάρω συνέχεια! Ωωω, μα γιατί δεν απαντάει κανείς και δεν μου δίνει την ευκαιρία να φτάσω τα 7000 ποστς σε 3 μέρες? Α, δεν πειράζει, έχει κάπου 1000 threads το forums, αυτό σημαίνει 1000 posts στο έτσι, χωρίς να απαντήσει κανείς, I win! Συνέπεια, ο καθένας αρχίζει το spam γιατί γουστάρει.
Ενώ αντίθετα, όπως είπε ο Arty2. Περισσότερα άρθρα => περισσότερα μέλη => δυσκολότερη οργάνωση του forum => ανάγκη για βοήθεια => mods.
Α, ναι, τα διπλά και τριπλά accounts δεν θα αυξήσουν την ανάγκη για βοήθεια, όλοι μας έχουμε λίγο χρόνο για κράξιμο.
dhladh enoeis oti mporw na grafw ki egw nea,arthra kai na emploutizw th lista me ta pokemon ths evdomadas?????aplws tha thela kai tha mou arese poly na stelnw nea,na grafw arthra kai na vazw pokemon sto pokemon of the week
Νομίζω ότι το τελευταίο Post του NM2 το εξήγησε ξεκάθαρα αυτό.Ενδεικτικά μπορείς να δεις και την δουλεια των άλλων στα Thread που πρότεινε.
Ο Arty 2 νομίζω είχε πει μια φορά ότι όποιος θέλει να βοηθήσει αρκεί να του στείλει PM.
@ Chaos: Αν πιστεύεις ότι έχεις τη γνώση να γράψεις ένα άρθρο για κάποιο θέμα χωρίς να το copypastaρεις από αλλού, να υποστηρίξεις αυτά που λέει μέσα, να τα γράψεις σε άψογο επίπεδο αγγλικών κι όλα τα σχετικά, ελεύθερα. Μπορείς να στείλεις ό,τι κάνεις σε κάποιον admin/mod και θα κρίνουμε αν αξίζει να ανέβει στο site. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Chaos.
Εγώ είχα βρει τη σελίδα από το Google μάλλον πριν κανένα χρόνο καταλάθος.Μετά το καλοκαίρι την ξαναβρήκα,μίλαγα κάποιες μέρες στο chat και τελικά αρχές Σεπτέμβρη έγινα μέλος.
Και εγω απο το Google το βρηκα οταν εψαχνα εικονες και βιντεο ειδα το site και μπηκα
Λοιπον εγω το βρικα στο google τυχαία και ειδα πως ασχολουνται ατομα με τα ποκεμον και ενθουσιαστικα και αποφασισα ετσι να γινω και εγω μελος.
φαινεται οτι οι πιο πολλοι εγιναν μελη σ αυτα τα φορουμ χαρη στο γκουγκλ
ναι να νε καλα το google