Legendary Pokémon

Full Version: Πως και απο που μαθατε αυτην την ιστοσελιδα και οι εντυπωσεις;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
λοιπόν εγώ δεν έχω πει ολοκληρωμένη την ιστορία μου έτσι;... λοιπόν κάπου το 2007 έψαχνα για Pokemon στο Google και βρήκα το LP, μώλις είδα οτι είναι ελληνικό δεν μπορούσα να το πιστέψω και πριν γίνω μέλος έμπενα μόνο στο Forum παιχνίδια pokemon και μετά απο κάμποσο καιρό ήθελα να γίνω μέλος αλλα με το να μην έχω e-mail δεν μπορούσα να γίνω μέλος και γι' αυτό περίμεναα μέχρι να μου μάθει η αδερφή μου να μου φτιάξει ένα και όταν μου έμαθε έγινα μέλος την ίδια μέρα!
η ιστορία ενός νιουμπ που δεν ξέρει πως να φτιάχνει ένα η-μεηλ, πραγματικά συγκινήθηκα στο μέρος που η αδερφή του κάνει την καρδιά της πέτρα και εκεί που καθόταν και έβλεπε τηλεόραση (η ότι έκανε τέλος πάντων), σηκώθηκε και με κίνδυνο της ζωής της, περνώντας μια τεραστία ψυχική οδύνη, σου έφτιαξε ένα η-μεηλ για να μπεις στο λ.π., πραγματικά τέτοια λογοτεχνικά διαμάντια όπως η από πάνω ιστορία δεν γράφονται καθημερινά, αντίθετος θα έλεγα, μια φορά στα χίλια χρόνια και αν! δεν έχω παρά να δηλώσω ότι η από πάνω ιστορία είναι το μαστερ οφ παπετς της λογοτεχνίας.

(όλο αυτό το έγραψα γιατί έπρεπε να ήταν πάνω από δέκα λέξεις το ποστ, είδατε ρε, τηρώ τους κανόνες)
Μονο φιλε μου που δεν απαντας σ αυτο που ζηταει το thread..

Γνωρισα τo site μεσω του Johan οπως ο ιδιος προειπε σε προηγουμενο thread.

P.S. Κυριε pokeman, προσεχε πως μιλας στον φιλο μου Johan. Και κατι τελευταιο, στη signature σου εχεις κανει ενα λαθος.. Λεει Pokeman: ένας ζωντανός θρύλος! Εγω θα ελεγα: ζωντανος θρηνος!
ετσι μπραβο.Ορμα σ'αυτους.+1 γιατι μονο με αυτο το ποστ σου καταλαβα ποσο καλο ατομο εισαι
Πραγματικα Pokeman αυτη τη φορα εφτασες στα ορια. Δεν ειχες κανενα λογο να κοροιδεψεις αλλο μελος που ουτε καν ειπε κατι για σενα. Αν θυμασαι ο Eraleas ελεγε οτι noob δεν ειναι αυτος που δεν ξερει, αλλα αυτος που δεν εχει το κουραγιο να παραδεχθει πως χρειαζεται να μαθει κι αλλα. Ξερεις, σε μια μερα ο Johan και οποιοσδηποτε αλλος μπορει να μαθει να φτιαχνει e-mail και οχι μονο. Και στο κατω κατω αν δε σου αρεσουν τα ατομα του Forum εισαι ελευθερος να φυγεις.
Λοιπον,εγω εχω πει στους περισσοτερους πως εμαθα για το site σε καποια φορουμικη συναντηση....αλλα για τους υπολοιπους:

Ειχα παει στα Jumbo,τοτε που γινοταν το 10th anniversary,αραξα λοιπον σε ενα τοιχακι που ηταν διπλα απο την ουρα για να παρουμε τα πκμν και διπλα μ καθοταν μια γυναικα....οταν σηκωθηκε ειδα ενα αυτοκολλητο που εδειχνε ενα Mew και ειχε και την διευθυνση(οχι τ Mew,τ site)οταν γυρισα σπιτι μπηκα να δω τι παιζει....στην αρχη δν ειχα μπει στ Φορουμ,πιο πολυ ασχολουμουν με τ Pokedex,PotW κτλ αλλα μετα οταν μπηκα κ στ Φορουμ αρχισε να μ αρεσει και γρφτηκα.Στν αρχη τ παιδια μ φανηκαν λιγο ψυχρα,επειδη δν τς ειχα γνωρισει(κ επειδη δν ειχα πολυ ασχολειθει)αλλα μετα,ειδικα αφου γνωρισα καποιους κ απο κοντα αλλαξα εντελως γνωμη.
Κάπου στον Άλιμο μάλλον; Αν θυμάμαι καλά εκει είχα κολλήσει κάτι αυτοκόλλητα χεχε
Ειχες κολλησει αυτοκολητα στις πλατες των πελατων;!!!!!!! Πολυ ψαγμενο Toungue
Εγω το βρηκα καθως εψαχνα στο google, κ απο τοτε κολλησα! :Ρ
From google
Εγω, πρωτοβρήκα το σαιτ στο google καθως εψαχνα παιχνιδια ποκεμον... τα πηρα με τη σειρα και το μονο που βρηκα ηταν παιχνιδια στα οποια επρεπε να σκοτωνεις ποκεμον! Απορω, ποιος θα εκανε κατι τετοιο? Τελος παντων. Ετσι βρηκα το σαιτ και το πρωτο που ειδα ηταν το σαουτ μποξ οπου ηταν οι: The Human Torch, Charizard the Dark και η Mirka. Εφτιαξα αμεσως account ως Lucia of Pearl εννοωντας η Λουσια που ονομαζεται το κοριτσι στη Περλ απο τη Περλ και ολοι ελεγαν η Λουκια και η Λουκια και παρ'ολο που ελεγα οτι με λενε Πεννυ οι αλλοι τιποτα κι ετσι εφτιαξα αλλο account. Εχω καλες και κακες εντυπωσεις... ξερουν ποιοι ειναι φιλοι μου και ποιοι οχι, σωστα φιλε Torch?
ναι σωστα μα τα πραγματα εχουν αλλαξει λιγο.Μετα που εφυγες μερικα απο τα παιδια δεν ηταν τοσο ενωχλητικα και ουτε ειναι μεχρι στιγμης.Και αν καποια απο τα παιδια σε κοροιδευουν τωρα ειναι ισως γιατι πας απεναντι στον Pokeman.Κανε μια καινουργια αρχη με τα μελη.Μερικοι ανθρωποι αλλαζουν.Μεσα στον μηνα που ελειπες αλλαξαν πολλα.Αφησε τους.Ακομη και αν σε κοροιδευουν χωρις λογο μην τους δινεις σημασια κατσε και διασκεδασε με τους φιλους σου εδω.Και ξερω πως ειναι.Και το μονο που με ειχε κρατισει οταν με κοροιδευαν ειναι οι φιλοι μου.Κανε μια καινουργια αρχη με αυτους.Και μπορει και να αρχισουν να σε συμπαθουν ακομη και αν σε θεωρουν κουτη.Παρολα αυτα αν δεν τους πεις τιποτα και σε κοροιδεψουν χωρις λογο οι φιλοι σου ειναι εδω

archangel

Καταρχήν γειά σε όλους!Δεύτερον να πω οτι είμαι παρα πολύ χαρούμενος που επιτελους βρήκα μια ιστοσελίδα με Έλληνες ποκεμον οπαδόυς!Εγώ την ανακάλυψα απο την επίσημη ιστοσελίδα της nintendo.gr!Ενώ παίζω πολλά χρόνια ποκεμον δεν ήξερα ποτέ καμια ιστοσελίδα που να μπορώ να θέσω τις απορίες μου!Βασικά το μεγαλύτερο προβλημά μου ήταν πάντα οτι λογω ηλικίας δεν είχα και δεν εχω φίλους που να ασχολούνται με ποκεμον!Όλοι με κοροιδευουν οτι ειναι για μωρά αλλά εμένα μ'αρέσουν πολύ!Τελος πάντων για να μη μακρυγορώ ελπίζω και εύχομαι να γίνω φίλος με άτομα απο εδω για να βρώ κι εγω την υγειά μου βρε αδερφέ!Τόσα χρόνια μόνος ενω τώρα ξέρω οτι υπαρχουν κι άλλοι!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.: Συγνώμη που σας έπρηξα αλλά λόγω χαράς είπα πολλά για αρχή!
(30-05-2009 09:36 PM)archangel Wrote: [ -> ]Όλοι με κοροιδευουν οτι ειναι για μωρά

μωρα? το πετζι ρεητ λεει 3+ :/
Χμμμμμ δεν θα μπορουσα να ισχυριστω οτι το βρηκα το site απο το Google γιατι δεν ειχε χρειαστει να ψαξω για ελληνικη κοινοτητα Pokemon και ο,τι αρθρο ηθελα το εβρισκα απο το Serebii συνηθως...στα Forums εκει ομως γνωρισα τον κυριο Χαραλαμπο απο πανω και μου ειπε οτι "ε ξερεις υπαρχει ενα uber site μπες!! Toungue"
Νταξει μπηκα και ειδα ενα site το οποιο πραγματικα εχει φτιαχτει με μερακι και ορεξη απο τα μελη του και μ'εντυπωσιασε ακομα περισσοτερο το γεγονος οτι ολα τα παιδια στο forum εχουν καλες σχεσεις (τουλαχιστον απ'οτι εχω δει μεχρι στιγμης Toungue) και οτι ειναι μια ζωντανη κοινοτητα που και συνεισφερει στο παιχνιδι οπως μπορει αλλα και ενδιαφερεται...τελικα ειμαστε καμποσοι δεν το περιμενα xD
Ειναι φοβερο site με πολλα περιθωρια εξελιξης,σκοπευω να μεινω και σιγουρα θελω να συνεισφερω κι εγω με οποιονδηποτε τροπο για κατι που μου αρεσει εδω και 10 χρονια πλεον Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's