Legendary Pokémon

Full Version: Πως και απο που μαθατε αυτην την ιστοσελιδα και οι εντυπωσεις;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
εγω το ειδα στο serebii και τοτε μουτ ην εδωσε να γραφτω.
αλλα αυτο το sait εγω το ξερω απο παλια λογο του ξαδερφου Aldark. Μαλιστα ειχα ερθει και σεμια συναντηση στο mall πριν 2-3 χρονια οταν ο Aldark ειχε φερει 2 noobakiaToungue! εγω ημουν ενας απο αυτουςRolleyes.........
θυμαμαι επισης οτι ειχα κανει μαχη με τον blue και του ειχα σκοτωσει το gyaradosBig Grin ( παρ'ολο που μου ειχε σκοτωσει πρωτα τα παντα και μετα με δυσκολια του το σκοτωσα με το Palkia)Big Grin!
επισης θυμαμαι οτι εκεινη την ημερα απεκτησα και ruby αν και εχω την εντυπωση οτι ξεφηγα απο τον σκοπο τπυ threadUndecided.......
μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση το οτι ενω υπαρχουν τοσα και τοσα ατομα υπαρχει τοσο καλη οργανωση απο τους διαχειριστες! ΣυγχαριτιριαWink!
Βασικα.....εγω πολες φορες το συναντισα ειτε απο Google οταν εψαχνα ειδησεις η απο το Greek Pokemon.(aka Pokemon.com.gr). Οσες φορες το ειδα ειπα να το αποφυγω , ητε γιατι νομιζα πως θα ειναι παρα πολυ προ εκει πεα και θα ειμαι κυριολεκτικα το πιο νουμπ ατομο εκει η οτι θα ηταν τοσο μεγαλο που δεν θα προλαβαινα να δω τα μινηματα μου.......(μην ξεχνατε ακομα δεν ηξερα πως το φορουμε εχει και ελληνες.) Ενα πραγμα σαν to Smogon δλδ.Ε Οσπου μια μερα , (κατα εκινη την περιοδος δεν ηταν πολυ ενεργο το GP) οταν ημουν στο Serebii εβλεπα τα Baners και εβλεπα τα Sites ενα ενα. Και καθος εβλεπα το LP παρατιρω πως λεει πως ειναι μια παρεα Ελληνων και ειπα να κανω μια εγκραφη να δω τι ειναι.Η πως ειναι.Δεν το μετανιοσα Smile
Λοιπόν , πριν 3 χρονια ψαχνοντας για ποκεμον βρηκα κατι uber shits στο google. Ηταν στα αγγλικα αν θυμαμαι καλα , ηταν το legendarypokemon.net ηταν ενα φορουμ για ποκεμον , νομιζα μεχρι πριν οτι ασχολουνταν μονο μικρα παιδια. Ψαχτηκα μια εγινα μελος ,ειδα οτι ειχε και ελληνικο μερος το σαιτ και ετσι εμεινα...
Το οτι ειμαι ακομα δω και απο μπεμπης γερασε σημαινει οτι ειναι αρκετα καλο μαλλον Toungue
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's